|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Mogą byc? ![]() |
|||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 | 61.99% |
Nie |
1 | 0.58% |
Idz ogladac pokemony |
64 | 37.43% |
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ręka jest jak od murzyna i do tego od blaszanego
![]() Nie musisz robić tego cieniowania tak ostro. Ręka stanowczo nie może być ciemniejsza od rękawa w prawie żadnym miejscu. Do tego Dobrze, że podchodzisz do tego pod kątem brył, ale pora zrobić z tego "plastelinkę" ludzkiego ciała. Stosuj miększe cieniowanie, nieco delikatności - z tą rączką jak z kobietą proszę ;P (albo lepiej nie, bo to może się źle skończyć...) No... A Smaug miał bliskie spotkanie z żelazkiem. Jest PłASKI. Jedno skrzydło leży na drugim, jakoś nie zrobiłeś tego tylnego skrzydła "z tyłu". Popracuj nad kontrastem poszczególnych partii obrazka. Narazie tyle, nie chce mi się grzebać dalej wstecz... ![]() Umieszczaj linki do obrazków w pierwszym poście i daty wstawienia, będzie łatwiej zobaczyć co dodałeś ![]() No i zabrałeś się za siebie równo - bardzo dobrze ^^ Powodzenia... Eileen Blue Rose |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Dziekuje ci za rady, Eileen, postaralem sie przed chwila narysowac cos takiego. Mam nadzieje ze udalo mi sie odzwierciedlic fakture ludzkiej skóry, jesli nie to bede cwiczyl dalej
![]() ![]() @X-Zero qmple mowili mi ze jak szczur z kopytami ;] @Kfad dziex, tera juz wiem ;] @Eileen Dzieki, ze mi to dalas! To jest naprawde niezle. No i oczywiscie podziekowania dla Blacka, ze w ogole cos takiego zrobil, na pewno mi sie przyda przy wiekszych rysunkach ![]() No i dzieki za te rady strzalkami, wiele rzeczy przeoczylem ;] ale blad oswietlenia to akurat wina mego skanera bo on jasnych linii nie skanuje :/ tak naprawde wszedzie jest kontur a cala reka byla zakolorowana(w niektorych miejscach prawie niewidocznie, ale byla ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 19-05-2007 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
O wiele za duży kciuk IMO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Patrząc na twój wiek, to jest cacy. Przykładasz się do tej roboty i bardzo dobrze!
![]() A ja mam coś, co może ci pomóc... A, że morze, jest burzliwe, to może niekoniecznie ![]() ![]() Może pomoże ci to co nieco przy następnych łapkach ^^ No, a teraz dodatek specjalny, który dostałam od mistrza Blacko ^^. Też może się przydać. I mam nadzieję, że "mistrz" się za to nie obrazi ;p. Specjalnie dla Ciebie odkopałam to w moim bezdennym archiwum gg ^^ ![]() Nie ma to, jak podeprzeć się znawcą, prawda? ^^ Eileen Blue Rose PS: A teraz znikam kończyć szkic pod moją pastelkę. Zadziwia mnie fakt, że rysowanie nawet przeniosło się do mojego domu ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Dodaje kapitana Dżeka Sparoła
![]() ![]() licze na wasze porady i opinie |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() dżek jest genialny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Lokacja: K-g
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mag Qmor
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 48
Poziom mag.: 46
![]() ![]() |
![]() Mi sie wydaje ze coś z Ciebie bedzie =) i Tyle
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
|
![]() "Ło żerz kórwa Ja pięrdziele mać"
Ale tak na serio rysunki super....Nie zmarnuj takiego talentu...13 lat i już coś takiego rysuje.. Acha mam pytanie,tego "dżeka" rysowałeś tak z pamięci czy przerysowywałeś?? Ale i tak czy siak wyszedł ci super |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Widać że masz talent, ale nie możesz spocząć na laurach i dalej go rozwijać. Nie mniej jednak uważam, że w Twoim przypadku zmierza to w dobrym kierunku. To tylko pasja czy w przyszlości zamierzasz poświęcić się edukacji w tym kierunku?
|
![]() |
![]() |