![]() |
#1601 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
![]() |
![]() @Gotic
Raul sie na ciebie uwziol ;D Ale odrazu nie musiales zdradzac wszystkim swojego zlowieszczego planu zaspamowania tego forum xD pewnie zaniedlugo tez zostany o to posadzony no ale coz bywa ![]() @Topic Fast'molt deleted ![]() A tak na marginesie to kiedy pomozesz mi sie zmienic dalej mi nie odpowiedziales na to pytanie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1602 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() No coz, moj drogi rzezimieszku, musisz zmieni swoje nastawienie do swiata, zaczac wachac kwiatki, zyc w zgodzie z przyroda (jak te pierdolone harcerzyki), zaczac przeprowadzac staruszki przez ulice, potem przyjdzie kolej na cos trudniejszego: zaprzyjaznisz sie z Elomem, pokazesz mu jak to jest miec kolegow. Jezeli to zrobisz staniesz sie meznym, dzielnym i odwaznym plackiem. Bedziesz mogl zostac ministrantem i ksiadz bedzie pokazywal Ci ptaszka. Mysle, ze to wystarczy. Jak i sie podobaja moje wskazowki? @Topic Gruzin~ 100 lev brawo! Ostatnio edytowany przez G_o_t_i_c - 23-06-2007 o 19:05. |
|
![]() |
![]() |
#1603 |
Guest
|
![]() Tvn vs Sejm
0:3 gratz!! ![]() @Topic: Zevs Mighty Thunder gratz 2 lvl !! ![]() __________________________________________________ _ Gotic Hanys jestem z wami !! ![]() |
![]() |
![]() |
#1604 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Cytuj:
Ministrantem bylem harcerzem tez mowiac szczerze jestem swietym dzieckiem xD jeszce tylko brakuje mi abstynenci alkoholowej i bedzie git ;D. Teraz sie posune o krok dalej Elom zostaniesz moim przyjacielem ?? ![]() I jak myslisz mam szanse zostac plackiem z aurey?? ![]() @Topic Cromak 100+ nic tylko gratulowac xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1605 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem nie ma nic gorszego od harcerstwa ![]() @Topic Mastro Scue gratz 100 :* |
|
![]() |
![]() |
#1606 |
Guest
|
![]() aż tak kurwa wam się nudzi w te wakacje i musicie spamowac forum ? Nie macie kolegów w rl ? nikt was nie lubi ze tu 24/7 jesteście i spamujecie ?
|
![]() |
![]() |
#1607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Nie posądzaj ich o bycie ludźmi pokroju Eloma
![]()
![]() |
#1608 |
Użytkownik Forum
|
![]() @huggae
a Ty co na dworze 24/7 jesteś? Wyluzuj stary.. Przeszkadza Ci to, to nie odwiedzaj forum i proste? Tak wogóle, to chciałeś przykozaczyć, że masz kolegów? łał Zapoznasz mnie ze swoimi kolegami? pls Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 23-06-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Izmoks lvl 100 Gz
Ragafewee 82 gz
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Topic
Opuścili Rookgard! Brawa dla nich! : Seru Migona Yogo'Assasin Master Pucinho Acydeus Nema Pheris Acon Nicolas Uzumaki Naruto Simon Shezenath Gargulcowy Balet Master Xandaxor Roadmaster Trix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 23-06-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Może to nie jest najnowsza wiadomość ale [CHAR]Colo Rogat[/CHAR] dołączył do FAG'u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tak, Sandersson również. ![]() @ Oni walczą na Rook'u! Gl Lord Olimpus Nikon Ston Izzy Night Daj Mace Desuky Slodka Dziewezyna Życzmy im, aby wyszli z tych walk zwycięsko! I opuścili tę jakże niebezpieczną wyspę! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Guest
|
![]() hmm. wie ktos kiedy bedzie update ??
![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Jak sie nauczysz edytować posty.
![]() |
![]() |
#1616 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Poziom: 40+
|
![]() Cytuj:
Nikt tu nie siedzi 24/h. Nikt tu nie spamuje tylko kulturalnie konwersuje. ![]() Z kad wiesz ze spamujemy, moze ty siedzisz 24/h? Pozdrówka dla twojego grona kolegow na rownym poziomie inteligencji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
dokladnie, bo wiesz ...ja czasem sobie wieczorem poplakuje ![]() Wyplakuje sie w mojego misia, nazwalem go elom bo tez jest pusty w srodku i jest moim przydupasem, a takze spi na podlodze. a tak w ogole Twoj post jest spammem. @Topic no coz... ubiegli mnie z najnowszymi wydarzeniami ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() No to przecież udzieliłem ci odpowiedzi na to jakże inteligentne pytanie gJeniuszu.
![]() |
![]() |
#1620 |
Guest
|
![]() @G_o_t_i_c:
dasz mi swoj numerek?? (stainika) |
![]() |