![]() |
#441 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Master Macavelli
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Świat: Selena
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Alerix Sara[60]: exiva "Dragon
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Alerix Sara
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
A ten fake to mozesz wsadzac gdzie i kiedy chcesz, bo mysle ze inni uzytkownicy i tak Ci nie uwierza, ale to bylo zalosne, nawet smiac mi sie nie chce-.- exiva dragon, hah wymysl cos lepszego nastepnym razem, prosze.
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() @Grzybcio;
Wątpi że w ogóle dałoby rade coś takiego napisać żeby inni gracze to widzieli ![]() Okej. Ten post był pr0 nabz0r. Możecie mnie jechać:C |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() Co by Maca nie powiedzial, i tak twój post rządzi Asterixie
![]()
#447 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() http://rapidshare.com/files/38758647..._Pacc.mp3.html
Song made by khoda owns _/XD |
![]() |
![]() |
#448 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jun 04 2007, 01:51:38 CEST Killed at Level 106 by Xyriela and by Nortec Nocturna MACARONE OGARNIA FTW! exurabr? Btw. Ja kiedys myslalam, ze Wild Warrior to pekej ![]() co znalazlam za screen w ogole ![]() Re'Cutie to jest ogarniacz! ![]()
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
|
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Alerix Sara
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() @Xyriela
Haha wild warior rox!;d hahah ![]() ![]() ![]() ![]()
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @Xyriela
LOL Podniecasz sie tym fragiem tak jak bys go sama zabila.. Zejdz na ziemie, bo bez tej twojej calej obludy mialabys max 40 lvl po roku grania w tibie. Ty zawsze "przylepialas" sie do ludzi z wyzszym levelem niz twoj (a jak sama zdobylas wiekszy to juz cie nie obchodzila taka znajomosc) i tak jest tez teraz i nie zamydlaj ludziom oczu dobrodusznascia dla noobkow takich jak djinn de'moon, bo robisz to chyba tylko z proznosci jak ci sie nudzi. |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem tego najlepszym przykładem.
|
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
|
![]() @chosen_one
Nie skumalam Cie. "Zejdz na ziemie, bo bez tej twojej calej obludy mialabys max 40 lvl po roku grania w tibie." Nie rozumiem tego zdania. NO NIE WIEM O CO CHO ![]() Nie przylepiam sie do wyzszych lvli, glupi nabku, lepiej sie przyznaj, kto Ty jestes, bo wiekszej zazdrosci, tak otwarcie okazywanej to dawno nie widzialam. Obecnie moj best friend na Tibii to Naverok, lvl 58 ed. Poza tym jest tez Cynio Druid, 40+ ed, rowny koles. Z highlvli to moj kochany Queth, przyznam sie, ze do niego sie przylepilam na dobre : D Lavande tez hlvl do ktorego sie przylepilam, dawno temu ![]() ![]() Nie wiem, o co Ci chodzi kolego chosen_one, ale jestes PATHETIC.. ![]() Moze Ty sie przyjaznisz z lvlami, ja sie z ludzmi przyjaznie.. W ogole co ma ta Twoja paplanina do fraga na Macaronie??? O.o @Vuxes Ja tylko chce, zebys sie odczepil ode mnie, nie chodzi o Twoj lvl, po prostu nie chce byc Twoja kolezanka i tyle. Pozdro @ll, Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: W domu
Imię: Burnek
Poziom: 67
Poziom mag.: 56
|
![]() Widze dalej jedziecie po tych samych osobach :O
Chyba wszyscy widza kto jest lubiany a kto nie wsrod uzytkownikow forum ![]() HAIL Moj pies tez lubi kaszanke Ostatnio edytowany przez Burnio - 23-06-2007 o 20:54. |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Xyriela
Nie skumalas?? Liczylem na twoja inteligencje ale sie rozczarowalem troche.. (albo udajesz niewiniatko) To oznacza, ze dla ciebie takie postepowanie jest normalne i nie widzisz w tym nic nadzwyczajnego (to mnie naprawde przeraza ![]() ![]() Ja nie przyjaznie sie z lvlami ale z ludzmi. Ogolnie mam malo znajomych w tibii (w rl tez nie za duzo ![]() Teraz kwiestia "mojej zazdrosci".. Czego ja mam ci zazdroscic w tibii?? Mam tylko troche nizszy lvl od ciebie, a to dlatego, ze tibia zajmuje marginalne znaczenie w moim zyciu, czego o tobie nie mozna powiedziec.. (nie czepiam sie tego ale kazdy kto nie ma nalogu powie ci ze lepiej ustawic sobie inne priorytety) Moja paplanina miala taki zwiazek z fragiem na Macavellim, ze gdybys nie miala w sobie takiego nadmiaru wazeliny (bez aluzji prosze ![]() Chyba, ze dla ciebie to jest normalne.. Jezeli tak to szkoda mi ciebie. |
![]() |
![]() |
#455 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dla mnie ta cała sytuacja wygląda mniej więcej tak: przychodzisz, grozisz mi, ale to nie pomaga, więc nie pozwalasz mi expić (już o tym pisałem). Oczywiście pomijając te wszystkie wyzwiska, które usłyszałem... Po pewnym czasie piszesz, żebym się odczepił... Pozwól, że zadam Ci pytanie: czy to ja jestem tym, który się przyczepił? Jaką mam gwarancję, że po tym jak się "odczepię", nie będzie powtórki z rozrywki? Trzeba być konsekwentnym, czyż nie? Następna sprawa: co do lefelu: Cytuj:
Potrafię zrozumieć, że ktoś ma zły dzień lub coś w tym stylu, ale tamto zajście wyglądało, jakby to było Twoje typowe zachowanie w stosunku do tych, którzy Ci "nie pasują" i to mnie negatywnie zaskoczyło. I szczerze mówiąc, nie zależy mi, żebyś była moją koleżanką, po prostu zależy mi na wyjaśnieniu tego incydentu. Ostatnio edytowany przez vuxes - 23-06-2007 o 22:31. |
||
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chosen_one
Nie przezywaj tak, ze mam wyzszy lvl od Ciebie, to tylko gra ![]() Pozdro :*** Xyriela PS. Miedzy nami jest taka roznica, ze Ty sie przede mna ukrywasz, a nie ja przed Toba. Wszystko co napiszesz nie ma znaczenia, puste slowa forum trolla. Ale ja lubie karmic forum trolle ![]()
![]() |
![]() |
#457 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Koniec tematu jak dla mnie... |
|
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak wszystko zostalo juz powiedzialne.. Xyrielo przemysl to i zastanow sie nad soba. Wszystko podporzadkowujesz wlasnej wygodzie - jestes egoistka
![]() Nie ukrywam sie przed toba. Jestem anonimowy, bo chce miec swobode wypowiedzi i nie chodzi mi o hunta bo i tak mam coraz mniej czasu na ta gre ale zalezy mi na czyms ![]() Ty chyba najbardziej przezywasz swoje lvle.. Szczegolnie ich strate. I prosze o jedno przeczytaj jeszcze raz ze ZROZUMIENIEM definicje trolla ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow
Imię: Sellemon
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
|
![]() OMG ...ale tu jest milo i przyjemnie
![]() ![]() Nie kieruje tego do nikogo ...niech kazdy osobiscie dojdzie o kogo chodzi ![]() Tak wogle ...to nie wiem ![]() Ale fajnie znow bylo was odwiedzic dziekuje 3majcie sie HOADHSASHAEA ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() Powiem tylko tyle ZZZAAALLL ;/
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niechce mi sie zamieszczac cytatów z tibi bo szkoda nawet psuć sobie nerwów |
![]() |