![]() |
#21 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() przeteleportuje cie do temple
Btw: aole na e-pvp sa ... z plag na swieta wypadaly np z hakera
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() ok wszystko co chcialem wiedziec juz wiem,mozna zamknac temat ;*
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Radom
Imię: ex. Zaxevo
Profesja: Knight
Poziom: 43
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Na anni gdy już zabijecie demce, to stań sobie obok TP nie przybliżając się do skrzyni (żeby inni widzieli to
![]() ![]() ![]() aaa na epvp to ciężko jest, grałem tam z kumplami i łojjj padłem sporo razy ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Jak można zrobić 100 lvl na e-pvp nie mając tam kumpli?
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
Też nie wiem...grałem tam sam i...nie da się...chyba, że jest jeden bardzo trudny sposób...Mianowicie: Musisz mieć szczęście, pacca, i być dobrym strategiem , magiem...oraz nabić jakiś 25 lvl na rooku... ![]() Jest teoretycznie wykonalne, ale w praktyce...czyli wniosek: Nie wybieraj kariery na e-pvp bez kumpli. ![]() ( Sorry, ze nie napisałem nic o treści tematu, ale autor powiedział, ze wszystkeigo się dowiedział...) Aha i na e-pvp nie spotkałem rzadnego nooba...to jest chociaż plus. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 31
Skille: xx/23
Poziom mag.: 34
|
![]() Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi. Zebrało się pare osób, które nigdy nie grały na pvp-enf i gadają głupoty. A więc po pierwsze: nie ma aoli ani blessów na pvp-enforced i to jest pewne. Po drugie: nie wiem jak na Dolerze ale na Infernie (gdzie zresztą gram) anni był wykonany bodajże tylko 2 razy więc nigdy nie było takiej sytuacji żeby ktoś kogoś zabił. High lvlu nie chodzą po całej tibi i nie pkują każdego kogo spotkają. Po trzecie: gadanie, że nie da się grać na pvp-enforced bez kolegów jest totalną bzdurą. Jeśli ktoś tylko umie grać to spokojnie może grać na Infernie/Dolerze. Najciężej jest do 25 lvlu, bo dużo osób robi sobie noobchary na 15 lvlu, tworzy pk teamy i pkuje każdego kogo się da. Na wyższym lvlu niż 25 trzeba mieć pecha trafiając na pkera bo noobki już cie nie zaatakują. To tyle. Jak ktoś się nie zgadza to niech pogra troche na Infernie/Dolerze i wtedy się udziela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Ostrów wlkp
Stan: Początkujący
Poziom: 100
|
![]() @up
Anihi na Infernie byl wykonany przynajmniej 4 razy |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro!
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Oj to nie jest tak że wszyscy sie na okolo non stop na*******aja.
Zobacz - grajac na pvp juz na okolo 40-50lev masz kilku kumpli na ktorych zawsze mozesz liczyc, nie mowiac o lev 100+. Tak samo jest na pvp-e, z tym ze zanim ktos kogokolwiek wykiwa na pvp-e to przemysli to 100 razy dluzej niz na zwyklym pvp, bo na pvp jakby nie mowic trudniej jest kogos ubic, blokowanie noobcharami itp itd. Przede wszystkim na pvp-e nie graja juz takie cipki co sa madre tylko jak maja wysoki lev. Tam graja ludzie co w przypadku gdy Cie ktos nawala to nie zostawia Cie bo np. teraz skilluja, a na pvp widzialem takie przypadki.
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() mam jedno pytanie, taki z deka offtop, jak to sie ma z tym sprzedawaniem lvla? ofc wiem ocb ale np ile kosztuje zabicie takiego 100 lvl? no i czy trzeba miec jakis kumpli do tego czy tak po prostu "z ogloszenia", bo mi sie zdaje ze an tym mozna kantowac ludzi
PS: smialbym sie jakby teraz nowe servy ( tak tak, o ile będa w ogóle ) były e-pvp, bo tak swoją drogą dziwne ze na 70+ servów tylko dwa są enforced pvp...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 24-06-2007 o 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() AHAHAHHA SPRZEDAWANIE LVL'A !?
Tam się zabija dla expa ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 31
Skille: xx/23
Poziom mag.: 34
|
![]() Tak, ale zauważ, że na światach pvp-enforced max ludzi to 300 (czasami można trafić jak tylko 50 osób gra), a na takiej harmoni 900+ więc nie ma potrzeby robienia nowych światów pvp-enf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() mam male pytanie dotyczace deda na takim serwie.
1.Czy podaczas smierci traci sie cale eq i bp czy tylko bp i losowo jakis item ?? Bo kiedys slyszalem ze sie all traci przy dedzie. 2.czy na takich serwach mozna nabic bana za pk?? Jezeli tak to ilu ludzi trzeba zabic ??
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() @Drognan
Ludzie chcą nowe servy bo mają nadzieje, że szybko wbija wysoki lv i uda im sie porządzić. A jak nie to proszą o kolejne... @Up 1.Tak jak wszędzie bp +10% szansy an startę czegoś z EQ. 2.nie
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 24-06-2007 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() yy smiejesz sie a zaraz potwierdzasz to co napisalem... masz jakies problemy z osobowością?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
|
![]() Dziwna sprawa ze nie ma aoli ani blessow..Ale Chyba ze nie ktorych potworow na poi leci aol tak mi sie zdaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() masz problem jak cie zabija to oni maja przerabane a ty masz aola to sie nie masz o co martwic
![]() |
![]() |
![]() |