|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iglok
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: 70/45
Poziom mag.: 13
|
![]() Jestem 25 palladynem z 60 distancem i mam kolegę 25 knighta z 55/55, razem chcięliśmy wybrać się na soldy i guardy lecz tam miliony osób chodzi. Wpadłem na pomysł żebyśmy udali się na orc berserkery i okoliczne orci. Nie wiem jak tam jest low lvlem pallem z low levelem knightem bo chodziłem tam 40 msem i visowałem all ;x Zerkami martwię się mało bardziej boje się Leadera.
Proszę o waszą podpowiedź gdzie możemy iść. Jeżeli tu nie damy rady. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Sokółka
Imię: Elvarus
Profesja: Knight
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Proponuje żeby twój kumpel wbił skill bo na 55/55 to go zerk szybko ściągnie nie mowie o leaderze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tam, zerki to on i sam rozwalałby, oby pojedyncze... Ale blokować jeden po drugim nie dałby rady, nie mówiąc już o silniejszych orkach...
A co do tematu-to polskie forum, tu piszą (chyba:F) jedynie polacy. Po grzyba nazywasz temat po angielsku? :d
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Evil Mateo
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Ja na Ork landzie (brama) bylem moim 23 Palem ze skillami 57/37 z kolegą 28 ED, przywołał 2 monki i nie było problemu. Radze wziaść dużo boltów i pare GFB (masy słabych orków (spearman ect.) mogą dać niezle w kość i bloczyć przyd zerkami. A z ryckiem to nie wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja chodziłem 27 palem z 64 distem i bez problemów mi szło solo. Dobij z 27-28 lvl i mozesz smialo isc sam.
pzdr
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() radze uważac aby przypadkowo nie berskerer rzucił sie na ciebie a knight nie zdoła zablokowac wtedy on pobiegnie pod ciebie i tylko próbowac ucieknąc i sie uhac
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() W dobie reformacji językowej, każdy czy to Polak, Szwed czy Niemiec powinien znać conajmniej dwa języki: rodowity i jeden, dzięki, któremu nie stanie jak mameja na środku ulicy za granicą i nie zacznie panikować. Jeśli znajomość dodatkowego języka w Twoim mniemaniu ma na celu "zaszpanowanie" to albo masz wyjątkowo niski iloraz inteligencji, albo po prostu zżera Cię zazdrość, że on potrafi, a Ty sobie nie radzisz...
P.S. Sorry, za offtopa, ale się poirytowałem...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Imię: Kenn Dremus
Gildia: xxx
Świat: Galana
Poziom: 70
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @UP Spoko niech zna ten 2 jezyk ale po pierwsze niech go uzywa tam gdzie jest on potrzebny a po drugie niech sie najpierw zaznajomi ze swoim rodowitym jezykiem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Czy Ty jesteś takim debilem, że nawet jednego zdania nie potrafisz poprawnie napisać?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
![]() zaraz przypomina mi sie jakis robin hood, obronca ucisnionych xD @topic a pewnie ze idzcie! a co macie do stracenia najwyzej wam zejdize pare uh. polazicie obczaicie respa, moze wam sie spodoba i bedziecie czesciej przychodzic. a jak bedize sie wam nei oplacalo to wtedy kolega wbije level i lepsze skile i pojdizecie jeszcze raz. 3mam za was kciuki ;P |
|
![]() |
![]() |