|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Pińczow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Warrior Guzbi
Profesja: Sorcerer
Gildia: Noobów
Świat: Astera
Poziom: 47
Skille: 8/6
Poziom mag.: 44
|
![]() Mam kilka pytań odnośnie DC, posiadam sorca 43 lvl, 42 mlvl (sux):
Chciałbym poexpić na DC: 1.Czy jest to opłacalne? 2.Na jakim poziomie? 3.Jakie taktyki przyjąć?(summony, wand, runy etc.) Pozdrawiam, Guzbi
12:50 Cair Lera [6]: hej co zrobic zeby chodzic szybciej |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Było, ale powiem Ci, ze na tym lvl nie opyla sie siedziec na dc postaciami magicznymi.
1. Dosyć słaby exp dla maga na tym lvl i musisz uzywac manasow/lr/rohow. 2. -1 albo -2 3. wand Ostatnio edytowany przez Flisik - 24-06-2007 o 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Mozesz tam expic dla kasy i loota poniewaz troche tam jego leci , taktyka jest prosta na 1 poziomie lejesz z gs/dl/wh bo poco tracic mane ktora mozna wykorzystac na e vis na paccu lub na robienie run na faccu , natomiast jesli hodzi o -2 to polecal bym 2 ds'y lub 2 monka i nawal z wand of cosmic energy jesli jestes sorciem a jezeli jestes drutem to z tempesta i czasami przydaje sie miec troche gfb.(Dla expa tam zabardzo ... lepiej na mt/dragi/guardy.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie obrywał bym za dużo używajac wh?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() na 1 poziomie z WH ? bezsens bandity maja duzo hp, a wild warriory moga przylac porzadnie. strata czasu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() DC to raczej expowisko na najtów bo bandity maja dużo życia więc lanie je z wanda jest nieopłacalne a dalej to szmuglery,wildy i takie tam dziadostwo.
Expiłem tam swoim sorcem od 20 do 29lvla i bylo calkiem spox brałem 2 bp manasow i jechałem z 1 czasami 1,5 lvla.Jednak dla 40+ sorca to polecałbym guardy |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boca the Phoenix
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @topic 1. Powinieneś wyjść na + 2. -1 bez problemów -2 najlepiej DSy, poniewaz duzo witchow jest, a wiadomo z czego wala Cytuj:
![]() Lepiej nie idz na -2 gdyz raczej jest waste, no chyba ze ci poleci Volcanic Rod albo Stealth Ring ![]() 3. Na -1 Wand of Cosmic Energi, ew. WoI jezeli są duże grupki + manasy na podladowanie many Na -2 DSy Można też FD: 3 Druidów (w tym ja) wybraliśmy się na -2 DC ![]() KAzdy przywołał po 2 FD i pochodziliśmy po polnocnej części ![]() Byłem na - jakiś BP MF ale ważna była zabawa ![]() No dobra... koniec już tego Pozdro, Boca
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Lublin
Profesja: Elite Knight
Świat: non-pvp
Poziom: 100
![]() |
![]() Z WH możesz tracić sporo hp, zresztą jak na 40+ lvl będzie to marny exp i loot. Ogólnie expisko jest słabe dla takich lvl - na -1 słabe potworki, za to na -2 straszne waste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Według mnie to exp w DK postaciami magiczynymi to strata kasy i czasu
![]() chyba ze schodzisz pietro nizej na dark monki, assassiny, witch ale tam to lepiej miec gfb. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
![]() |
![]() Mysle, ze to nie miejsce dla postaci magicznych. Wczesniej (jeszcze przed update) kiedy nie bylo gsa na te drodze sorce i druidy 10-25 lvl expily zajefajnie ale Ty bedziesz mial zbyt duzy waste. Calym sercem polecam Tar Tomba
![]() Pozdro Calmerczyk
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
taa, JAKBY MIAL PACC TO NIE PYTAL BY SIE O DC!! POZATYM NA 100% bylby MSem nie SORCEM. NIC NIE WNIOSLES DO TEGO TEMATU!! Inni juz to mowili. Sorki za offtop, ale denerwuja mnie tacy ludzie.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze, dziękuje za wszystkie wypowiedzi. Poprostu guardy mi się nudzą i nie mam na co chodzić zabardzo
![]()
![]() |
![]() |