![]() |
#1 |
Guest
|
![]() oceniajcie która wersja tibi była lepsza dla tych co nigdy nie grali w tibie 7.6 daje filma:
http://pl.youtube.com/watch?v=xjBcht...elated&search= a tu 7.92 dla przykładu http://pl.youtube.com/watch?v=cK8_f-ScPoQ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Ehhh, nie wroca juz stary czasy Tibii, ktora tak wkrecala do grania ;/. Tibia 7.92 to zlo ........
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() I to wlasnie mnie pociesza
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Ehhh...Wspomninia po Tibi...
Ja tam jestem fanem updatow tibi do czasu Ank bylo spoko ale potem juz jak weszła Tiqanda zaczeła sie tibia szybko psuć, teraz juz tej gry nie nazwał bym tibia... :s Ale mimo to mam zamiar powrocic na new servy jak wyjda w wakacje juz nawet pacca mam ![]() Pamietajcie Drogie dzieci teraz macie tylko namiastke tibi, ale kto nie grał kiedys ten nie wie... ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
|
![]() Tibia 7.6 była najelpsza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() 1. Najpierw idiotyczne hotkeye
![]() 2. Teraz te zmiany profesji ![]() 3. Że bronie będą od lvl'a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() To 7.5 bodajże, spójrzcie na trawę. Klimat Tibii umarł dawno i raczej już nie powróci, 7.5 była najlepsza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Palladyn-Pifpaf
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 81
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() Fajne filmiki ![]() Ostatnio edytowany przez Gucias - 25-06-2007 o 13:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() najlepsze otsy byly po 7.1. nic pozniej nie pobilo tych turnieji non_bot-pvp.
wtedy to bylo cos miec dobre pvp, na podobnym otsie ludzie sie ciebie bali. teraz ? teraz wyskoczy dzieciak z botem i pozamiatane. tibia najlepsza to pod 7.5 byla. od kolejnych update'ow cipsoft zaczynal ja coraz bardziej pozbawiac swojego klimatu.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() A moim zdaniem najlepsza była tibia 7.6 i nic tego nie zmieni.
Były już wandy ale żeby kogoś sorcem ubic nadal trzeba było porządnie wycelować na ekranie. A teraz walka wygląda tak: Ja mam więcej sd niż ty masz uh, to ja wygram hahahahahaha (F10) tibia, to już nie jest Tibia |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() niema to jak stare czasy gdy robiło się 5 sorców z 15lvlem i 25mlvlem i sd sie waliło na MC
![]() ![]() ![]() ps. teraz już się botami nie bawię za dużo do stracenia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 17
|
![]() Według mnie najlepsza tibia to była 7.1-7.3...Wtedy jak zaczynałem grę... 50lvl to było coś
![]() W tibii 7.6 były bodajże już soule, i speary się łamały ale to nie ma znaczenia. Zawsze można iść na otsy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() 7.5 rox
Gdy nie bylo jeszcze tyle dzieci "ruszczek" A wysoko poziomowych sorcow bylo kilka na serverze |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia 7.5, owszem byla super (48 ED z 86 mlvl
![]() Dzisiejszy poziom Tibii sprawil wlasnie, to co sie dzieje (ktury, z kont, dul, morze, "possij mattce......"). Kiedys 12 latkowie nie grali w Tibie, bo po prostu nie potrafili sobie poradzic. W dzisiejszych czasach, wystarczy wbic lvl i miec dobry internet (wbicie lvl w dzisiejszych czasach, to przyjemnosc), kiedys bylo inaczej.......nie bylo tyle psujow tej gry ........CipSoft mysli, ze ulepsza ta gre, ale tak naprawde wzieli by sie za konserwacje, wzmacnianie etc serverow do gry, a nie na sile probuje ulepszyc cos co bylo IDEALNE ! "wszystko powinno byc uproszczone do takiego stopnia jak to mozliwe, ale nie bardziej!" oni sie do tego nie stosowali. Tibia tez miala taki jakby pasek ulepszenia, ktory zostal dawno przekroczony co skutkuje tym, co widzimy. CipSoft doskonale wie, ze po ktoryms tam updacie zaczelo grac duzo dzieci i ulatwiaja im gre, bo "dziecko dostaje kieszonkowe, wiec bedzie PACC, bedzie pacc to zarobimy". Taka jest moja opinia na ten temat, ich nie obchodzi dobro graczy lecz ilosc $$ za to. Nie dziwie sie im, bo w koncu nie robia tego za darmo, tez chca cos z tego miec, ale bez przesady......
![]() Ostatnio edytowany przez Anvortis - 25-06-2007 o 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Darashia
Imię: Dovaka
Gildia: White Eagle
Świat: Nova _/
Poziom: 100
Skille: 88/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja zaczolem na 7,3 bodajze to bylo cos
![]() pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2006
|
![]() A ja wam powiem tak:
Kiedys to sztuka bylo wbic 100LvL mowie jeszcze o tych starych 6.x Pozniej wszedla tibia 7.1 Looz ;] Pk bylo fajne ... tam sie naprawde cwiczylo PvP poniewaz nawet w potwory trzeba bylo celowac. Następnie tibia 7.4 Problemy z logowaniem :/ ( Bubble 200 LVL ) To byl wyczyn Nastepnie byl Cachero ( jak sie myle to mnie poprawcie ) Nastepnie tibia 7.5 Hmm nie powiem duzo bo nie bylo nic ciekawego. I uwaga! tibia 7.6 Dodali Soul ( W koncu jakies urozmaicenie ) I tak mogloby pozostac ale niee.... musieli zmienic i dodawac te jebane czary od lvli ... Kiedys sie wbijalo ten 15 lvl 15 m lvl i sie robilo sd,hmm wybieralo sie na hunty... Teraz! 7.71 Boty ! ( CipBot ) Następnie MegaBomb ... 7.72 ( n/c ) 7.8 W sumie nic sie nie zmienilo dodane jebane hotkeye , kupowane runy w sklepie ! OTS! 7.92 No i w koncu ... wbija ktos 100 lvl ( pff co to za problem 1-2 miechy ) 200lvl ? ( tez mi wyczyn ) 300Lvl ? ( tak napewno gra na mule i handluje na allegro -.- ) to jest cala rzeczywistosc. TIBIA 7.6 RLz PoZDro All ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Secret
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja lubilem tibie 7.1 to dopiero byla gra ;]
a teraz to no coments ;/ pzdR! :>
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Osobiście gram dopiero od 7.26, ale najbardziej do gustu przypadły mi czasy Tibii 7.4-7.5
Kiedyś, to trzeba było być nieźle wytrenowanym, aby trafiać sobie z SD, a teraz ... Ale na nowe światy PvP pójdę ![]()
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |