|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam!
Po kilku miesiącach powracam do tibii i jej świata ;-) Przeczytałem info na temat letniego update...i niestety zawiodłem się ponieważ jestem druidem xD! Mam pomysł. Chodzi o to, że po update nie lv tylko mlv będzie ważniejszy. Więc czemu nie robić mlv'a szybciej? Choćby 2 razy szybciej! Bo to będzie uciążliwe, knight zrobi sobie skille 60/60 i już wymiata na 20 lv. A mag? 20 lv i 20 mlv... Co myślicie o tym? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() ja mysle ze gdybys czytal newsy o update wiedzialbys, ze do ok. 70 levelu nikt nie odczuje zmian. Poza tym o ile mi wiadomo jak na razie nie ma pewnosci jak mocno mlvl bedzie wplywal na obrazenia z czarow i dzieki temu tak naprawde nie wiadomo jak mocno trzeba bedzie go trenowac.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() problem polega na tym ze ty jako poczatkujacy gracz myslisz ze skile leca szybciej niz m level, ja jako 138 ek wiem ze na axe adv potrzebuje nie mniej nie wiecej tylko 80 godzin nudnego treningu, natomiast, majac1 mln kasy w banku moge kazdy m lev wbic w godzine
![]()
goburu nie jest trolem. goburu jest TROLEM. Ostatnio edytowany przez Fagaro - 23-06-2007 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: w8 for new serv
![]() |
![]() Cytuj:
No wlasnie !! Z MANASAMI PRAWIE 20H, czyli 1/4 tego co ty skilujesz. Pomyslec ile czasu by to zajelo z normalna regeneracja many, czyli bez kosztow ( jak u rycerza ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Pomyslec, ze podczas expienia wpadnie ci co prawda wolniej niz przy piciu mfow na bocie, ale szybciej niz przy samej regeneracji, odwrotnie niz knightowi ( trening vs wzrost skillow przy expieniu - 3:0 dla treningu ).
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak już napisał Vil, postacie z typowym mlvlem do ok. 70 lvlu nie odczują większych zmian, co oznacza, że mając mlvl większy niż "typowy" postacie magiczne mogą zyskać.
Au'los, najlepszym rozwiązaniem (wg mnie) będzie wbicie wymaganego poziomu i robienie uh, w ten sposób wbijesz mlvl i zarobisz troche gotówki, którą można odłożyć albo przeznaczyć np. na mf albo life ringi. A co do mlvlu, jak masz większy to zwiększa komfort gry zarówno teraz jak i po update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Knight-bloker
Profesja: Knight
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Kupta se soft bootsy... W nich się opłacalnie i bardzo szybko robi runy, a co za tym idzie mlvl, a na expie nie wiem jak... zależy od szczęscia...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|