![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Mikołów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ikar Mikolow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Licza Sie Ludzie
Świat: Menera
Poziom: 55
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() lidzie siedzcie juz cicho -.- ta rozmowa jest bezsensu -.-
zobaczymy jutro co bedzie... zamknijcie ten temat plx... przez 15 stron spam ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Napisałem "nie", bo sie pytałeś, czy ktoś wie czy wyjdą nowe światy.
Tylko CipSoft to wie, a nowe światy wyjdą według mnie na 95%, jak zawsze w lato.
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Update-Świetnie, ale pograł bym jeszcze kiedy pod mostem dwarfów można było spotkac dragon lordy :d
|
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Sfargront
Stan: Początkujący
Imię: Gary ****ulitis
Profesja: Rookstayer
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 007
Skille: 7/9
Poziom mag.: 4
|
![]() Nowe servy zapewne wejda, tylko zapewne beda to servery non-pvp. W Tibii zaczyna sie nowa era- non-pvp. Niedlugo servy bez pvp beda 90% wszystkich serverow xD
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() hehe nowe światy
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Phosen Kornion
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 18/27
Poziom mag.: 63
|
![]() Szlak;/ to jutro ten update? Myslalem ze byl wczoraj;/ Bo jakos mniej z hmmka walilem;/
ALe jak sork bedzie gorszy to se bede gral knajtem. Mam juz 8 lvl i 24/21, ale od jutro ostro pakuje skile. Mozecie mi zyczyc powodzenia. Jak dam z siebie 110% to se wbije w ten updatecie 100lvl ![]() A moj kolega ma skila 35 i jak wlozy axe ringa to przywali 200 w draga??/ |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() "No to koniec tibi =/"
Wszystko co ma poczatek ma tez i koniec, a kazdy koniec jest czyims poczatkiem ![]() @up Żal... ma 100 sorca (niby) i chce porzucic gre nim, zeby zrobic sobie jakiegos knighta... To jest prawdziwy noob. A jak na nastepnym updacie druid bedzie mial lepiej to bedziesz robil druida od zera? i cala kase z knighta wydasz na mfy?? Lepiej skoncz z tibia...
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. Ostatnio edytowany przez Makaveli Tha Don - 25-06-2007 o 22:15. |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
|
![]() JEST WKOŃCU !!!!! już myślałem, że zaś speary bende podności. Zaczolem robic juz new chara bo dawno palkiem nie gralem. Wbijam skile 20lwl kupuje paca i na lodowe wyspy !!!!
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Grajewo
Imię: Lord Pawelus
Profesja: Knight
Gildia: Bonecrushers
Świat: Harmonia
|
![]() Może będzie coś nowego dla facc?Mogliby coś dać nowego dla nich a nie tylko dla pacc
![]()
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tym updacie CipSoft pokazuje faccowym graczom środkowy palec... Ja to i tak mam gdzies bo juz od dawna gram na paccu.
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
![]() |
![]() |
#155 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]() hehe 25 czerwiec nie mogłem sie wbić, pewne że update. Loguje sie 21:15 i nic zadnych zmian,Update prawdopodobnie przełożony na jutro, jezeli wogle byly próby zrobienia go dzisiaj.
... Nie narzekajcie bo jakich by zmiań nie wprowadzili, jak bardzo każdego nie osłabili, nadal będiecie grali bo to choroba i tak łatwo się z tego nie wychodzi.. ![]() Ostatnio edytowany przez KorekRp - 25-06-2007 o 22:40. |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() @up:
dzisiaj jest 25 ale skąd dziecko neo może to wiedzieć. @topic: No to odjutra gram na no-PvP, bo na PvP teraz jak jestem z kolegą też druidem to od palów słyszymy tylko ,,który chce zginąć pierwszy?''. A potem albo dobiegne do depo albo jestem w świątyni. A po uptade już nie będe miał normalnej gry. Ostatnio edytowany przez Re006 - 25-06-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]() Wiedziałem, że ten update będzie pod koniec czerwca
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/