![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
noob lavio...brzmi śmiesznie...wiesz chociaż kto to jest na Morganie? Uriza skończ grać ![]() @OWRZ Już Ci szukam filmiku gdzie sd combo bot używają ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Łomża
Stan: Początkujący
Imię: Zapomnialo sie tak
Profesja: Knight
Gildia: Pierdy Smierdy
Świat: Morgana
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmm... ja bym tej bandy dzieciakow nie nazwal przeciwnikiem xD
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Wpienia to ze na tym foum w zwiazku z "wojna?" udzielaja sie same hmm... 12, 13 , 9 lvle, co huja za przeproszeniem wiedza o Tibii... Peace & Love... btw...Uwazam ze ta "wojna" nie ma NAJmnijszego sensu, i tak predzj czy pozniej wszyscy od Urizy padną i skonczy sie dzien dziecka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 1
|
![]() Uriza
Jun 01 2007, 19:32:24 CEST Killed at Level 24 by Dizt Cold Dizt i nooby rozwalają dream team Urizy? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() dzis byl war w vernoe niestety cold wygral bo po kumpli poszedl teraz wiem z kim naprawde walczymy juz sie robia new chary tak latwo wam morgany nie oddamy. to dopiero 1 open battle jak by bojownik sie uhna zamiast rzucac m wla by byl piekny trap dizta i jego ded my jeszcze sie nie poddajemy.jak by byl sma bysmy go dedneli filmik moze wrzuce z openki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 1
|
![]() To takie smutne..Cry me a river
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie Uriza bardzo dużo mówisz , co chwile jest "padasz gnoju hunted huju" Sorka za bluzga ;] itp... A gówno robicie ... Dizt wam skopie dupy i tyle jak dla mnie ... cya powodzenia w wojnie dwóm drużyną
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() taki mały offtop ;]
Apr 02 2007, 16:30:40 CEST Killed Uriza at Level 34 unjustified Apr 01 2007, 21:40:21 CEST Killed Uriza at Level 35 with a fire devil unjustified Mar 31 2007, 16:40:10 CEST Killed Uriza at Level 36 unjustified
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Łomża
Stan: Początkujący
Imię: Zapomnialo sie tak
Profesja: Knight
Gildia: Pierdy Smierdy
Poziom mag.: 5
|
![]() Uriza - jego wielki main char to Ivellios The Hero ja mysle.. bo taki sam comment
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Protoss Corsair
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uriza, skladam poklony i pytam... Bija cie czyms w domu ?
Tego twojego "wara" mi zal prawie tak jak Ciebie... po co Dzit mialby wolac kumpli skoro roz***al by ten wasz evul megazord powerranger chucknorrisowaty team solo bez wiekszego waste ? lul -.^ Ivelliosowi duzo do ciebie brakuje, racje, jeszcze niej est taki tepy.. Dzit, rob nowego chara, twoi koledzy tez, i gildia Lavio, ty tez zrob zeby Uriza nie zrobil/a z Toba "wara" bo wiesz jestes rodzinka Dzita (cold) wiec masz zdrowo przesrane ![]() Siju Btw jak zobacze Urize to z checia Ubije XD
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Tak sobie przeczytałem wszystkie te tematy i śmiem twierdzic, że można byłoby nakręcic film komediowy. W jakimś poście przeczytałem, że Wy Morgany nie oddacie, ale zdajcie sobie sprawe, że wy jej nie macie. Wy jesteście tylko bandą żałosnych polskich noobków, którzy myślą że jak zabiją 50 palla to cały server będzie im służył.
Tak więc zacytuje pewnego pana z Iridii, rozpędź się, a ściana już sama Cię znajdzie. I nie próbuj mówic, że jestem hunted bo max lvl jaki miałem na Morganie to 4, nick [CHAR]Kielek On Morgana[/CHAR], i nie wiem czy ta postac jeszcze istnieje. Pozdrawiam ![]() @Edit: Przeczytałem jeszcze, że to niby dla jaj. A gdyby wasze szybko robione main chary się wydały? What goes arround, comes arround :>
![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 15-07-2007 o 05:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Tylko nie po twarzy, ok? :/
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() chej zrupmy jakies tibiowe ZPOTKANIE ok ?