|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: Łabiszyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Afterlife Master
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 19
Skille: 25/21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Witam, tutaj opiszę co zrobić w przypadku zamiany np. z na y, ; na ł, ' na ą itp.
Otóż jest to bardzo częsty, denerwójący i utrudniający czytanie błąd ![]() na przykład tekst napisany z błędami będzie wyglądać tak: Dyie} dobrz, mam na imie Ci3ba i wađnie prbuje wztumacyz na cyzm polega bd i jak temu yaradyic prawda, że ciężko się czyta?? Tekst powinien wyglądać tak: Dzień dobry, mam na imię Ci3ba i właśnie próbuje wytłumaczyć na czym polega błąd i jak temu zaradzić jest na to rada: A mianowicie należy wcisnąć Lewy Shift+Ctrl i po krzyku. Napisałem ten temat, ponieważ istnieje wiele postów (nie tylko na tym forum), które posiadają takie błędy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() 1. kto by tego nie wiedział
2. Nie lepiej napisać: Kiedy komuś zamiast litery np. z pisze się y wciśnij ctrl+shift Nie koniecznie lewy przy prawych też się to dzieje No ale licza się dobre chęci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Hmmmm. są osoby które tego niewiedzą... zapewne komuś się to przyda, pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Jaworzno
Imię: Milo Fletcher
Profesja: Knight
|
![]() Uywalem tego sposobu od lat ale teray mnie yawodyi.Poprostu jak klikam ctrl i shitf to nic si nie dyieje.Dopiero musye kompa yresetowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() "up
Tz wiey ye ja mam tak samo..__ Poprostu koles wztlumacyzl a mi sie nic nie dyieje. Wogule nie wiem o co chodyi i jak mam na to yaradyic.__ @edit O juz zadziało. Wielkie dyieki moj krou, panie i wadco |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Sory, ale zachowujecie się trochę jak totalne n00bki... to zawsze działa, a zresztą ludziom się to przyda... sory, ale wku*wia mnie takie zachowanie
![]() Można tego posta wykasować, skoro robivie sobie jaja... Chyba tibia żeczywiście wam kaszanę z muzgu zrobiła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Jaworzno
Imię: Milo Fletcher
Profesja: Knight
|
![]() Stary, to nie zawsze działa.To co, mam Ci zrobić film zebyś zobaczył, że mi nie działa?!?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Musze to dać na mój podpis,musze!
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 26-06-2007 o 14:10. |
|
![]() |
![]() |