![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Bo masz konto ograniczone na komputerze, poproś administratora komputera np jeżeli to jest twój starszy brat to on musi zainstalować tibię.
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
|
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Imię: Roxyus Morn
Profesja: Paladin
Gildia: Elite Team
Świat: Harmonia
Poziom: 60+
Skille: 7X/6X
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Nie no już się doczekać nie mogę.
Ciekawe co na rooku zmienią. Chyba nic ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Souls
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() a gdzie klient na linuxa ??
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() Zjadły myszy oraz ssssscury..
A na poważnie, jakby się jeszcze mieli bawić z klientem na Linuxa to byśmy znów z week poczekali na ten apdejt.
#326 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() Kurak wodna kiedy włącza serwery bo na razie widać tylko że ikonka sie zmieniła i w opcjach ubyła zakładka "Network"
|
![]() |
![]() |
#327 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Cytuj:
Ta ścieżka była tylko przykładem, można mieć plik Tibii wraz z mapami gdziekolwiek się tylko chce ![]()
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
|
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() powiem wam tyle że nie macie na co czekać, aktualizacja jak to zazwyczaj bywa zakończy się pewnie nie wcześniej niź o 22:00 (i to i tak optymistyczna myśl), osobiście stawiam na 02:00-03:00
#330 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Imię: Rasengaan
Gildia: Perfect Hell
Świat: Fortera
Poziom: 60~
Skille: Duże :D
Poziom mag.: ~~
|
![]() Ciekaw tylko jestem ile cofek i ile patchow wyjdzie zanim ten update zacznie dzialac bez lagow 3mam kciuki ze jak najmniej ale kto wie?
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() ja tam nie mogłem zrobić tych mam ale znalazłem rozwiązanie i podam je dla tych którzy nie umieją: wystarczy mieć nero burning room i tam gdzie sie wybiera pliki do kompilacji to tam trzeba poszukać te jakieś tam C:/costamcostam/tibia/automap i tam wkleić swoje stare mapy
|
![]() |
![]() |
#332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Cytuj:
To naprawdę takie trudne? ; < A może nie o to ci chodzi?
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
|
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Aphalon
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() Mapy sa teraz trzymane w folderze "documents and settings" po to zeby tibia pod windows vista chodzila bez problemow.
Oprocz map warto zachowac hotkey'e i inne ustawienia. W tym celu nalezy przekopiowac plik Tibia.cfg ze starej tibi do katalogu C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia
#334 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Daleko :]
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 35+
Skille: 65+/50+
Poziom mag.: 13
|
![]() Albo jeszcze łatwiej i na pulpicie instalujesz.
___________ Czy ktoś powie kiedy już zaktualizuje się ten UPDATE#3? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Taak? To powiedz jak ustawić żeby tibia znajdująca się na C: reagowała na pliki map znajdujące się na D: ?
Ty chyba źle przeczytałeś newsa. Mapy są w folderze w Documents and Settings, niezależnie gdzie znajduje się tibia! |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: ...
Poziom: 110
Poziom mag.: 7
|
![]() Obawiam sie , ze niestety sie mylisz. Tibie instalujesz rzeczywiscie gdzie chcesz , lecz od tej pory pliki odpowiadajace za mape w tibii beda tworzne pod adresem podanym w newsie. Powodow takiego rozwiazania moze byc wiele. Ja osobiscie musialem zastosowac podobne rozwizanie tworzac biblioteke dll, z ktorej potem korzystal moj program.
|
![]() |
![]() |
#337 |
Guest
|
![]() Pogarszanie profesjii wyjdzie tylko na gorsze na światach no-pvp,ponieważ będzie większe zanoobowanie czyli teraz pod depo może stać nie 20 noobków proszących o free items tylko 50! I będzie trudniej wbijać level przez to.
@Edit @Down Powiedział bym coś ale nie na forum bo bym został zbanowany. Ostatnio edytowany przez Shillhell - 26-06-2007 o 19:53. Powód: a co cie to ? |
![]() |
#338 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Imię: juz niegrajacy
Świat: unitera
Poziom: 60+
|
![]() super ze nareszcie update
![]() @OffTopic Wie ktos moze co sie dzieje z Dr.Omaderem?? Zamówiłem pacca tydzien temu a jeszce nie dostalem, na maile tez nie odpowiada. |
![]() |
![]() |
#339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Ja juz na tibii
![]() 18:44 You see a spike sword (Atk:24 Def:21 +2).
|
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Tibia.com już chodzi serwery jeszcze nie
|