![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Siedlczanina zabilo 3 sorcow...
Kaytek fakt niezle uciekal, widac ze ma chociaz troche mozgu. Estana, Calh, Heiks jak mielismy ich zabic w pzcie? lol btw.13:15 You see the justice seeker (Atk:47 Def:24 +3). It can only be wielded properly by players of level 75 or higher. It weighs 50.00 oz. This sword is only granted to a warlord of the Svargrond arena. 1 na nebuli |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() po 1 calt ma racje co do poczatku wojny po 2 vanum czyli cybe xendosa dolaczylo do wojny pod koniec grudnia kiedy OF wiedzialo ze nie jest same w stanie wygrac wojny, gdyz wasze pseudo pvp (bot) byl wrecz perfekcyjny i mieliscie juz dosc znaczna przewage liczbowa to znaczy nowi membersi i pelno przydupasow wiec nie tworz nowej histori i nie oczerniaj przegranej strony, bo na to nie zasluzylismy pozdr capparo |
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2007
|
![]() Oplaca sie zaczynac grac na nebuli? TE VuUu jest zle czy dobre?
|
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() BAD Bad baD BaD VERY BAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
graj na nebuli, czemu nie i tak for better nebula ciebie nie dotknie ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
|
![]() wlasnie efaxpo tobier widac hahahah
![]() jacy sa mili;p
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() a to wszystko przez jednego barana , który dostał pasy do mnie bo ja sesje mialem i mi chara zjebał... Cóż ale teraz sie ciesze bo update wykonczylo sorcow
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Lord Moren Jun 30 2007, 15:06:31 CEST Killed at Level 104 by Castor Greey
and by Chudzierlok Kiedy sie wkoncu zbierzecie? sowi mial taka ekipe zrobic z was jak i z ordo? Jak zwykle duzo gada malo robi... |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
GZ! fraga a powiem Ci ze checi i plany zebrania ekipy nie zawsze tylko od jednej osoby zaleza...nie zawsze to jest proste bo liczy sie podejscie innych osob wiec nie zwalaj wszystkiego na jedna osobe -.- |
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie zwalam, tylko inni niegadali farmazonow, tylko sowi gadal. To co napisalem to taka ironia troche do tego co sowi gadal, ale nic nie zwalam. Licze na to ze sie zbierzecie i ze bedzie wyrownana walka... prawdziwa walka.
-------------- Siedllczanin gratz PG. ----------------- Finix Jul 03 2007, 11:44:48 CEST Killed at Level 133 by Xaemus Serigimox and by Viraz Rider Eddi Jul 03 2007, 14:56:43 CEST Killed at Level 106 by Enfemera Kaytek Ziom Jul 03 2007, 16:55:34 CEST Killed at Level 102 by Arthas of nebula and by Sfoqs Sunze Jul 03 2007, 16:54:50 CEST Killed at Level 101 by Lapka of Fear and by Hui Hqui Qui Ki Parys: Na drugi raz nie pisz 3 postów pod rząd. Ostatnio edytowany przez Parys - 03-07-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
nikt nie robi zadnych filmików? ![]()
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() My nie robilismy, bo to byl ich mass log. Pewnie maja filmik. Jesli bedzie jakas nasza akcja, lub jakis open to napewno damy filmik.
|
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Nie bylo filmikow, mass log jak mass log, potem 5 h praktycznie nudy z przerwa na ridera i mass kick.
#155 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Btw. Wydaje mi sie ze gdyby nie bylo mass kicka to i tak ktos od was by jeszcze padl, na waste. My bysmy sobie donosili gfb, a Wy nawet jak byscie x logi dawali to jeden i tak by musial zostac, ale ogolnie mass kick przyspieszyl rozwoj sprawy. Mam nadzieje ze dojdzie do jakiegos opena niedlugo : )
|
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na watse to byscie mogli walic i walic bo tyle co many shcpodzilo to wiesz. Gdyby nie bylo mass kicka to bysmy zrushowali te nubki i sfoqs etc by tam padli, juz sie szykowalismy ale byl mass. Tego sie nie odmieni, bylo jak bylo, a ze mass wam pomogl to tez byla kwestia przypadku. Proste. A co bedzie dalej czas pokaze.
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Oo Webi !!!! widze, że papa Xaem skutecznie namówil Cię do powrotu do tibi, jesteście już FRENDS ? xDDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt mnie nie namawial, po prostu jak narazie mamy wspolny cel na nebuli
#160 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania
Stan: Początkujący
Imię: Master Freeq
Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Poziom: 6
Skille: 11
|
![]() Cytuj:
From 0 to Hero? Jak dla mnie dalej 0. Z szacunku do samego siebie poprostu sie zamknij i nie wspominaj o starych czasach bo mnie mdli. A jesli myslisz, ze "brudna marta", "wesoly patryczek" i "DON hespios aka snikers" ci kiedys wybacza, ze zostawiles ich na pastwe losu to sie mylisz. @Nebula Knight z runami na moje dzisiejsze pytanie: "Czy moglby wesprzec guildie swoimi pieniedzmi?" odparl: "Nie bede wyrzucal swoich pieniedzy, nie bede wastowal. Czemu mialbym dawac wam swoje pieniadze?" Takze war is over. Mozesz arczerku opuscic pz. @Lekcja kultury dla HESPIOSA vol1 Jak zresz czipsy na ts to wylacz micro nie musi cie cala polska slyszec jak mlaskasz. ELO