|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#361 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetrisek
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 86
Skille: 15/25
Poziom mag.: 62
|
![]() Wg. mnie lepiej jest grac palkiem, ciekawszy exp , predzej mozesz zaczac bic mocniejsze potwory solo.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Imię: Valeruis
Profesja: Paladin
Świat: Titania
Poziom: 79
Skille: 85/63
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Szczygiel!
18:17 Athaniel The Second [59]: mialem sen wczoraj 18:17 Athaniel The Second [59]: ze gumis na banshee polegl 18:18 Athaniel The Second [59]: bede musial go pilnowac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() przyszedles sie pochwalic levelami ?
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() I zaszpanować głupotą. Knight dobry trapper na wojnie... za czasów CIPbota... haha...
![]() |
#366 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Exiva".... Powiem tylko ze gdzies w Łodzi
Imię: Remiel Arlano
Profesja: Knight
Gildia: Ne mam (narazie)
Świat: Fortera
Poziom: 15
Skille: 57/57
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie wiem czemu prawie wszystkie posty mowia ze pall jest lepszy.
Ja wole knighta nim chocial nie pada sie tak czesto przez lagi jak pallem,poprostu graj kim chcesz ale mi sie wydaje ze knight lepszy. Jak mowiles tam cos ze jest pall 20 lvl i knight 20 lvl bez uhow a pall ma 100 arrows ,wsumie pall ma wieksze szanse na wygrana ale gday knight do pala dobieknie to pall nie ma zadnych szans wiec mowie Ci lepiej graj knightem. PS.Knight z uhami to tak jak czolg xD Pozdro Remiel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Exiva".... Powiem tylko ze gdzies w Łodzi
Imię: Remiel Arlano
Gildia: Ne mam (narazie)
Świat: Fortera
Poziom: 15
Skille: 57/57
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie wiem czemu prawie wszystkie posty mowia ze pall jest lepszy.
Ja wole knighta nim chociaz nie pada sie tak czesto przez lagi jak pallem,poprostu graj kim chcesz ale mi sie wydaje ze knight lepszy. Jak mowiles tam cos ze jest pall 20 lvl i knight 20 lvl bez uhow a pall ma 100 arrows ,wsumie pall ma wieksze szanse na wygrana ale gdy knight do pala dobiegnie to pall nie ma zadnych szans wiec mowie Ci lepiej graj knightem. PS.Knight z uhami to tak jak czolg xD Pozdro Remiel ![]() Sorry za double post mozecie 1 usunac Ostatnio edytowany przez RemielArlano - 18-06-2007 o 17:41. Powód: double post usuncie 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom
|
![]() Wygra paladyn bo knight nie dobiegnie do paladyna
Przyklad: K- - - -P K-Knight P-Pall Wniosek: Pall strzela z dystansu strzałami podczas gdy Knight próbuje dobiec do Palla jednak Pall ucieka. K- - - - P Wniosek: Knight jest już w miejscu gdzie przed chwilą był Pall. Lecz Pall uciekł dalej. (...) i bedą sie tak ciągle ganiać aż wkońcu Pall wygra bez żadnych strat P.S. te kreski to strzały paladyna
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2007
|
![]() Bierz Palla !
uwazam ze gra sie nim łatwiej i jest duzo lepszy w pvp |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]() zauwazcie jednak ze trapniety pall padnie w pare dekund, rowniez po lagu pada w mgnieniu oka, knight z uchami jest oczywiscie do pokonania ale tylko i wylacznie przez spora grupke i goniac pala w koncu go bloknie przy pomocy MW i rozwali ^^ jak dla mnie knight lepszy
|
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Battlefield :)
Imię: Akune
Gildia: Over Reaction
Świat: Vinera
Poziom: 125
Skille: 19/22
Poziom mag.: 69
|
![]() Ja osobiście proponuję nie sugerować się podpowiedziami kolegów z forum, nie chodzi o to że radzą oni źle, ale każdy ma indywidualne upodobania. Może się wkrótce okazać, że na to pytanie: "Paladyn czy Knight ???" Odpowiesz sam sobie: "Sorc!"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
eX Moderator
![]() |
![]() kto jest tak glupi, zeby gonic przeciwnika przez godzine widzac, ze go nie dogania ?
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ManU Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() jak sie bedzie lac knight z palem to nie wygra nikt
pal knightowi ucieknie ale pal knightowi na full defie duzo nie zrobi a jak knight jest sprytny to wejdzie do ciasnego pomieszczenia i wtedy albo pal sie podda albo zginie |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Cytuj:
Ludzie uzywajcie czasem mozgu ;f |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Battlefield :)
Imię: Akune
Gildia: Over Reaction
Świat: Vinera
Poziom: 125
Skille: 19/22
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Po 2. Knight może dogonić palka, dlaczego nie? Knight na 100 lvlu w boh, t ringu i z haste biega tak samo jak palek na 100 lvlu w boh t ringu i z hastem - czasy różnicy prędkości między profesjami już dawno minęły. Po 3. Knightowi nic nie da full def, ponieważ paladyn bez względu na shielding i shield Knighta ZAWSZE omija shield i wbija się tylko na armor. Puffka w tym przypadku = MISS ![]() Po 4. Palek który wie że skill w shieldzie rośnie mu tak samo jak knightowi, wyskilluje się najpierw do xx/75, w sytuacji zwarcia założy tarczę i knight mu może w kalesony nasrać. (Nie wiem jak to jest po tym update, ale myślę że dużo się nie zmieniło) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
eX Moderator
![]() |
![]() ok, palek z tarcza knighta nawet nie zadrapie.
![]() |
#377 |
Guest
|
![]() Witam, mam problem poniewaz nie wiem kim grac. Posiadam knighta 37lv skille 66/65 (czyli do dupy) i pala 35lv skille 70/57(tez nie zbyt dobre). Strasznie nie lubie dlugo skilowac (widac po skilach). I tu mam prozbe zebyscie mi doradzili. Prosze nie pisac graj ta postacia ktora wolisz poniewaz knightem jak i palem gra mi sie rownie dobrze. W palu nie lubie tego ze ciagle brakuje capa i kupe kasy wywala sie w speary, szczaly oraz bolty, a w knighcie to ze nie pojde na te same potwory co pal. Gram na swiecie no-pvp oraz posiadam Pacca. Prosze o odpowiedz
Ostatnio edytowany przez mike77 - 19-01-2008 o 23:00. |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Graj na zmianę. Gra kiną ci się znudzi to pograj palkiem i tak w kółko.
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
![]() Knightem sie lepiej gra, podczas expienia na wyższym lvl knight może wejść wszędzie bez strachu że dednie, a pal ciągle musi uciekać, a do tego z boltami lub spearami ma bardzo mało capa i musi mieć lekkie itemy (słaba obrona, wysoka cena :/). Polecam Ci knighta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2008
|
![]() gram osobiscie pallem i gralem tez knightem pall jest owiele lepszy ale to prawda lag i dead ale jak sie nie ma lagow polecam palla
![]() |
![]() |
![]() |