Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-06-2007, 17:56   #81
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca Pokaż post
10:50 Xercio [26]: 10:50 You lose 141 hitpoints due to an attack by Zelizard. Zeli~ <level 67> <skill 79> Sorc level 120, sd 170.
Robisz z siebie głópka posiłkując się takim argumentem.. ja testowałem swoje hity na 80 EK , ja lv 107 skill 88 , 2 razy uderzyłem za 100+, masa hitów za 30-40 , MASA spark i poof. Sorc wali 150-200 zawsze ?

Cytuj:
Gdy Knightem mozesz zrobic anni.
Powiec mi jak zrobić knightami anni po update to niedługo wypróbuje ten "extra" sposób , przecież to takie łatwe ?

Cytuj:
Ok, wiec teraz to trzeba byc skonczonym pierdolonym idiota, aby grac Sorcem
Trzeba być głópim żeby zostawić wysokolewelowego sorca i zacząć od początku tylko dlatego że knightem jest teras łatwiej niż było , a sorcem troche trudniej (nadal łatwiej niż przed Grudniem 2005).
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 27-06-2007 o 17:57.
Ajron 88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-06-2007, 18:58   #82
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Robisz z siebie głópka posiłkując się takim argumentem.. ja testowałem swoje hity na 80 EK , ja lv 107 skill 88 , 2 razy uderzyłem za 100+, masa hitów za 30-40 , MASA spark i poof. Sorc wali 150-200 zawsze ?

Bo gdy ten 80 ek mial full eq na full def to moze i tak, ale w potwory nie wchdzilo Ci po 300 ? Sorc aby za tyle uderzyc traci 300 gp nie widzisz roznicy? nawet jak ma uderzyc z wanda to traci kase 12 many i nie biije tak mocno.

Powiec mi jak zrobić knightami anni po update to niedługo wypróbuje ten "extra" sposób , przecież to takie łatwe ?

Nie mowie ze jest latwiej niz kiedys knightem, ale jak ma to teraz zrobic sorc? Nie dosc ze przed bylo to mozliwe na 120-140 levelu to teraz trzeba miec z 200 minimum.

Trzeba bić głópim żeby zostawić wysokolewelowego sorca i zacząć od początku tylko dlatego że knightem jest teras łatwiej niż było , a sorcem troche trudniej (nadal łatwiej niż przed Grudniem 2005).

Tylko z tego co widac zrobi tak 80 % ludzi.

Tylko nie pisz mi dalej ze sorc jest lepszy, albo ze bylo to wyrownanie postaci, bo tak nie jest kazdy o tym wie.

Najbardziej nie boli mnie to ze sorc jest taki slaby, bo i tak nie gram w tibie. Tylko takie nooby, ktore nie umia grac sorcami, a graja knightami, beda miec 100 levele i beda mowic "PLX NO KILL" jak jakis szwed go zatakuje ;] Nie mowie tu o wszystkich ludziach co graja kniaghtami.
Czy tak nie bedzie ? prosze o odpowiedz

Edit: cos mi sie zjebalo cytowanie wiec zrboielm tak -,-

Ostatnio edytowany przez Toca - 27-06-2007 o 19:14.
Toca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-06-2007, 19:34   #83
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Bo gdy ten 80 ek mial full eq na full def to moze i tak, ale w potwory nie wchdzilo Ci po 300 ?
Tak wchodziły mi hity po 300 , jeśli sie nie myle pięć razy walnełem 300+ , zrobiłem 100 k expa (czytaj expiłem 2 godziny).

Cytuj:
Sorc aby za tyle uderzyc traci 300 gp nie widzisz roznicy?
Tak , ale sorc zawsze za tyle uderzy , ja nie , za przykład niech posłuży to że teras używam nowej broni (44 att) , ani razy nie walnełem 300+ a nie raz potrwory bije jak przed updatem (np. lizard na 7 hitów , same koło 50 dmg wchodziły)

Cytuj:
Nie mowie ze jest latwiej niz kiedys knightem, ale jak ma to teraz zrobic sorc? Nie dosc ze przed bylo to mozliwe na 120-140 levelu to teraz trzeba miec z 200 minimum.
Wiem że nie mówisz że jest łatwiej teras knightem anni zrobić , ale ja sie pytam czy knightami się wogóle da zrobić ? Co za pallkami mamy iść ? Na galanie ilu palków nie zrobiło anni (z tych co grają) , 3-4 ? a Ilu knightów czeka ? 20-30 ? rofl. A co do sorca to sorry ale sorc bez itemów z anni przeyżyje , knightem 100+ to troche lipa bez SCA/SOV czyż nie ?

Cytuj:
Tylko z tego co widac zrobi tak 80 % ludzi.
jak już mówiłem "trzeba być głópim" , pozatym co do tego zostawiania sorcy.. będzie tak jak z aimtbotem w cliencie , ile tysięcy ludzi podpisało petycje że kończy z grą jak 7.8 wejdzie z botem ? Ilu odeszło ? lol

Cytuj:
Tylko nie pisz mi dalej ze sorc jest lepszy, albo ze bylo to wyrownanie postaci, bo tak nie jest kazdy o tym wie.
Powiem wprost BYLO TO WYROWNANIE POSTACI , dlaczego tak uważam ? Bo teras każda profesja ma swoje wady , i zalety, każda nadaje się do czegoś. A samo biadolenie ludzi kończących z sorcami na rzecz nowego palladyna.. to chyba dowód na to że balans sie udał ?

Cytuj:
Najbardziej nie boli mnie to ze sorc jest taki slaby, bo i tak nie gram w tibie. Tylko takie nooby, ktore nie umia grac sorcami, a graja knightami, beda miec 100 levele i beda mowic "PLX NO KILL" jak jakis szwed go zatakuje ;] Nie mowie tu o wszystkich ludziach co graja kniaghtami.
Czy tak nie bedzie ? prosze o odpowiedz
Jak ludzie będą się zachowywać tak będą , wiadomo że z nooba prosa nie zrobisz , pozatym nawet nooby biły 100'tki wcześniej sorcami , teras będą robić to knightami , co w tym dziwnego ?
stary 28-06-2007, 04:46   #84
libner
Użytkownik Forum

libner's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Domyślny

Powie mi ktos jak mozna walczyc na arenie? -.- albo jakas wskazowka chociaz? -.-
And my eyes are red
Not quite an angel
The one that fell
Now choose to join us or go straight to Hell
libner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 05:21   #85
CentralBattleNet
Użytkownik Forum

CentralBattleNet's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: cbn

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: ReFuGiA
Poziom: 39
Poziom mag.: 41
Domyślny

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...65&postcount=1
klik i masz opisane co trzeba zrobic aby moc walczyc na arenie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elvena
Zresztą, 99% osób które wiem że używa NG, to ma to tylko dla opcji zmniejszania FPSów jak mają Tibię włączoną... Bo za bardzo RAM zżera
LMAO
CentralBattleNet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 11:32   #86
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Tak , ale sorc zawsze za tyle uderzy , ja nie , za przykład niech posłuży to że teras używam nowej broni (44 att) , ani razy nie walnełem 300+ a nie raz potrwory bije jak przed updatem (np. lizard na 7 hitów , same koło 50 dmg wchodziły)
Widocznie ty grasz na starej tibi jeszcze Bo innym wchodza znacznie lepsze hity niz kiedys no i hit 300+ kiedy dla Ciebie byl marzeniem ? a teraz wchodza czesto.

Cytuj:
Wiem że nie mówisz że jest łatwiej teras knightem anni zrobić , ale ja sie pytam czy knightami się wogóle da zrobić ? Co za pallkami mamy iść ? Na galanie ilu palków nie zrobiło anni (z tych co grają) , 3-4 ? a Ilu knightów czeka ? 20-30 ? rofl. A co do sorca to sorry ale sorc bez itemów z anni przeyżyje , knightem 100+ to troche lipa bez SCA/SOV czyż nie ?
To tak samo jak powiedziec ze Knight moze zyc bez lepszego uderzenia -,-

Cytuj:
jak już mówiłem "trzeba być głópim" , pozatym co do tego zostawiania sorcy.. będzie tak jak z aimtbotem w cliencie , ile tysięcy ludzi podpisało petycje że kończy z grą jak 7.8 wejdzie z botem ? Ilu odeszło ? lol
Popraw to glupim* bo tyle bledow nie bede Ci ich wytykal, ale jak cos cytujesz to pisz bez. Zobacz sobie http://www.erig.net/worldmostxp.php w top 100 exp nie ma zadnego sorca z wczoraj A tylko jeden sorc z top 10 wbil jakiegos expa mniej niz milion, nawet Mateusz~ nic nie wbil co nie zdaza mu sie to zbyt czesto, tak samo na Galanie zaden sorc z top 300 nie wbil zadnego expa. Jezeli nie wejdzie jakis update wczesniej niz za miesiac Cipsoft zacznie tracic kase i na to licze

Cytuj:
Powiem wprost BYLO TO WYROWNANIE POSTACI , dlaczego tak uważam ? Bo teras każda profesja ma swoje wady , i zalety, każda nadaje się do czegoś. A samo biadolenie ludzi kończących z sorcami na rzecz nowego palladyna.. to chyba dowód na to że balans sie udał ?
Zalety Sorca: Szybki co teraz wogule nie przydatne i to wszystko.

Wady: Malo hp ciezko expic na 300 levelu gdzie nigdzie nie zwraca sie za runy, bo sa tanie rzeczy.

Knight: Moze szybko expic nie tracac kasy, moze zabijac ludzi nie tracac kasy, jest prawie nie do zabicia przez czlowieka, nie mowie o hp i capie.

Wady: yyyyyyyyyy...moze to ze nie jest szybki.

Cytuj:
Jak ludzie będą się zachowywać tak będą , wiadomo że z nooba prosa nie zrobisz , pozatym nawet nooby biły 100'tki wcześniej sorcami , teras będą robić to knightami , co w tym dziwnego ?
Podam Ci nawet przyklad noob taki ze glowa boli "Lucifer Zegi"

May 25 2007, 11:04:08 CEST Killed at Level 82 by Kronos'Silver kick sux <25level> i to wcale nie kick tylko dal xloga, bo sie wystraszyl, albo jak go huy~ 100 pall solowal bo zapomnial sie uhnac.

Gdy zaczal Grac druidem nie mogl nic wbic, bo go albo hydra zabijala, albo my koledzy z rl go zabijalismy bo wstyd jako on byl polakiem i placil jakims DEvill~ po 100 k za nic itp

Gdyby juz wtedy knight byl taki dobry to by mial juz 100 level i by byl takim noobem ze glowa boli, a tak nie chcial juz grac knightem, a sorcem nie umial

Ostatnio edytowany przez Toca - 28-06-2007 o 11:33.
stary 28-06-2007, 11:40   #87
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Wiec jezeli nie masz pojecia o tym to nie mow, Była to druga bron po UE.

I jak tam update "bye jakie kolwiek Pvp." "WELCOME SPAMOWANIE Z BRONI".
"BYE ROBIENIE SORCEM ANNI~" "WELCOME ROBIENIE ANNI 3 PALKAMI NA 100 LEVELU."

Ktos moze powie cos o expieniu teraz sorcem/knightem/pallem. Narazie z tego co slyszalem 60 knight na guardy w kasa w huj Ja sie nie logowalem na tibie i nie mam takiego zamiaru x]

EDIT: 10:50 Xercio [26]: 10:50 You lose 141 hitpoints due to an attack by Zelizard. Zeli~ <level 67> <skill 79> Sorc level 120, sd 170 nie dosc ze w huj leveli wiecej to taka runa jak wiecie kosztuje 325 gp w sklepie Ok, teraz pytanie po co grac sorcem ? Gdy Knightem walisz mocniej, mozesz zrobic anni, jestse nie smiertelny jak bije Cie czlowiek. Ok, wiec teraz to trzeba byc skonczonym pierdolonym idiota, aby grac Sorcem
Znasz tego idiotę Xercia?
Azenus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 11:57   #88
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

@up nie wiem nawt kto to jest
stary 28-06-2007, 15:59   #89
Heelto
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ale wy płaczecie i tak sorcem/druidem nie jest tak źle, do 50/60 lvl kim szybciej wbijesz ?
Oczywiście, że sorcem/druidem z wanda, bo knightem/palkiem musisz poświęcić czas na skillowanie.
Heelto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 16:09   #90
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Heelto Pokaż post
Ale wy płaczecie i tak sorcem/druidem nie jest tak źle, do 50/60 lvl kim szybciej wbijesz ?
Oczywiście, że sorcem/druidem z wanda, bo knightem/palkiem musisz poświęcić czas na skillowanie.
Niech wyjdzie nowy swiat po wakacjach to Ci udowodnie ze knightem bez skilowania wbije jakis tam level, bo nie trace kasy na bolty itp gorzej plakiem bo musisz miec skila zeby sie zwracalo na byle czym
stary 28-06-2007, 16:19   #91
NOHAS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2006

Imię: --------
Gildia: ------
Poziom: ---
Skille: -----
Poziom mag.: --
Domyślny

Tylko powiec mi na czym teraz tak knighci/palkowie maja skilowac ?
Skoro wala wieksze hity...
NOHAS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 17:09   #92
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Widocznie ty grasz na starej tibi jeszcze Bo innym wchodza znacznie lepsze hity niz kiedys no i hit 300+ kiedy dla Ciebie byl marzeniem ? a teraz wchodza czesto.
Mi też wchodzą znacznie lepsze hity, ale nie zawsze , i nie ciągle 300+ , zmieniło sie dużo , ale nie tak wiele żeby płakać na ten temat.

Cytuj:
To tak samo jak powiedziec ze Knight moze zyc bez lepszego uderzenia -,-
To co takiego sorc ma z annighilatora że tak ułatwia mu gre jak lepsze hity knightom ?

Cytuj:
Zobacz sobie http://www.erig.net/worldmostxp.php w top 100 exp nie ma zadnego sorca z wczoraj
Bo większość płacze zamiast wziąść sie w garść.

Cytuj:
tak samo na Galanie zaden sorc z top 300 nie wbil zadnego expa.
Większość jest w wojnie i zabija zamiast expić ? Pozatym który z topowych sorców oprócz Xeio expił przed update?

Cytuj:
Zalety Sorca: Szybki co teraz wogule nie przydatne i to wszystko.
Dlaczego niby to sie nie przydaje ? haha

Cytuj:
Wady: Malo hp ciezko expic na 300 levelu gdzie nigdzie nie zwraca sie za runy, bo sa tanie rzeczy.
Knightem też będzie cięrzko expić (szybko) na 300 , nie możesz robić tombów z gfb , co dl'e na poi z exori. ? Wątpie że sie zwróci.

Cytuj:
Knight: Moze szybko expic nie tracac kasy, moze zabijac ludzi nie tracac kasy, jest prawie nie do zabicia przez czlowieka, nie mowie o hp i capie.
Tak może expić szybciej , dalej wolniej od sorca (moim zdaniem) , jest do zabicia , sprawdź , Miecz aniolow , Aylitha.. oh sfragowali ich sorce ? Jak to możliwe przecież oni teras sorc prawie nie robi dmg w pvp ?

Knight może zabijać ? Tak , oczywiście , dzisiaj byłem świadkiem jak Dauthislayer (103) gonił lv 42 knighta z kopalni kazzo do depo , nie zabił go , jakim cudem omg ? przecież wali po 300 w pvp co nie ?

Co do nooba Lucifer~ , nie skomentuje bo zgadzam se to jest jeden z tych nieuleczalnych przypadków , moge sie tylko nie zgodzic z tym ze mialby juz lv 100 , bo wczesniej go nie wbil bo ciagle byl "polowany" , teras wygladalo by to tak samo , moim zdaniem.
stary 28-06-2007, 17:43   #93
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Mi też wchodzą znacznie lepsze hity, ale nie zawsze , i nie ciągle 300+ , zmieniło sie dużo , ale nie tak wiele żeby płakać na ten temat.
Dla mnie by bylo w porzadku gdyby np. Kniaghtow ulepszyli, ale nie zmiejszali sily sd, lub zmiejszyc sile sd, lecz nie dawac silniejszych hitow kniaghta.

Cytuj:
To co takiego sorc ma z annighilatora że tak ułatwia mu gre jak lepsze hity knightom ?
To ze potem idzie na demon hell i na*******a takiego expa ze huj, a nie musi mu sie nawet zwrocic, bo kase ma tak jakby za "free"

Cytuj:
Większość jest w wojnie i zabija zamiast expić ? Pozatym który z topowych sorców oprócz Xeio expił przed update?
Ostani tydzien:

Rattzor +642,242
Levandero Gamblino +463,692
Dredz +463,692
Jor'cas +1,176,001

Nie jest to moze za duzo expa, ale na 42 Sorcow jakie sa na Galnie to chyba duzo ;]
Do tego:
Amazonfisken +1,022,461

Cytuj:
Dlaczego niby to sie nie przydaje ? haha
No chyba ze logujesz sie po to zeby uciekac, bo np 5 sorcami 100 level nic nie zrobisz 130 kniaghtowi.

Cytuj:
"Knightem też będzie cięrzko expić (szybko) na 300 , nie możesz robić tombów z gfb , co dl'e na poi z exori. ? Wątpie że sie zwróci."
Warlocki szybciej niz sorcem, lub nie chcieli zeby za szybko sie rozwijal Seromontis/Mateusz~
Widzialem filmik jak 150 knight na jakis Frozen drags mial 170k/h i z samego zlota mu sie zwracalo x]

Cytuj:
Tak może expić szybciej , dalej wolniej od sorca (moim zdaniem) , jest do zabicia , sprawdź , Miecz aniolow , Aylitha.. oh sfragowali ich sorce ? Jak to możliwe przecież oni teras sorc prawie nie robi dmg w pvp ?
Zobaczy sie po miesiacu ktorwa posatcia szybciej, jak jakis sorc wyruszy na expa wogule.

Jun 27 2007, 21:22:58 CEST Killed at Level 154 by Catrishia and by Rayann
Kto zabral wiekszosc hp ? I nie stracil nic kasy no moze na exori jedno, reszta sorcow napewno stracila po 5-10 sd zalezy jak dlugo go bili.

Cytuj:
Knight może zabijać ? Tak , oczywiście , dzisiaj byłem świadkiem jak Dauthislayer (103) gonił lv 42 knighta z kopalni kazzo do depo , nie zabił go , jakim cudem omg ? przecież wali po 300 w pvp co nie ?
Tylko taki knight ma z 6 bp uhow full def i mysli jest ciezko zabic, ale znow nic nie stracil Dauthislayer, a sorc na tym levelu nie wiem czy by dam mu rade, a jak tak to waste w huj x]
stary 28-06-2007, 19:57   #94
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dla mnie by bylo w porzadku gdyby np. Kniaghtow ulepszyli, ale nie zmiejszali sily sd, lub zmiejszyc sile sd, lecz nie dawac silniejszych hitow kniaghta.
Oczekiwałem ulepszenia żmudnej gry knightem , i tego że skille będą miały znaczenie przez duże "Z" , oczekiwałem że wzwiązku z plagą sorcy skrócą ich tak żeby w 2 osobowych wypadach nie mogli zabić połowy servera.. obu rzeczy sie doczekałem.

A i oczekiwałem tego że ludzie będą znowu brać palki na hunty grupowe , dzisiaj widzialem na trade jak jakiś koleś szukał pallka na bk hunt.. doczekałem się.

Cytuj:
To ze potem idzie na demon hell i na*******a takiego expa ze huj, a nie musi mu sie nawet zwrocic, bo kase ma tak jakby za "free"
Co do kasy to fakt robi się łatwiej niż wcześniej bo w wielu miejscach teras można zrobić porządny profit , a nie tylko w mintwallin. Co do expa na demon hell , w jaki sposób ? Na teście widziałem 110 knighta który to robił , 2 bp uh i 1-1,5 bp mana na 1 demona ? Nie mam pytań .

Cytuj:
Ostani tydzien:

Rattzor +642,242
Levandero Gamblino +463,692
Dredz +463,692
Jor'cas +1,176,001

Nie jest to moze za duzo expa, ale na 42 Sorcow jakie sa na Galnie to chyba duzo ;]
Do tego:
Amazonfisken +1,022,461
Rattzor dobijał 140'tke, Levandero odrobił 141 co było jego jedynym expem od miesiąca ? Dredz poszedł dla zabawy z Sinterro na warlocki , stąd ten exp.
Jor'cas nie znam ,ale z tego co widziałem po update robił jakieś questy , może dlatego nie expil.
Amazonfisken się załamał updatem , jak mówiłem jedni wejzmą sie w garść drudzy będą płakać.

Cytuj:
No chyba ze logujesz sie po to zeby uciekac, bo np 5 sorcami 100 level nic nie zrobisz 130 kniaghtowi.
Nie po to by uciekać , a po to naprzykład żeby knight ci nie uciekł , to że pięcioma sorcami nie zabije się 130 kniighta to racja, tak samo jak 130 knight nie zabije żadnego z tych sorców. Pozatym jak jednego z tych sorców zamienisz na druida , już jest szansa żeby takiego knighta ubić prawda? Cip soft coś wspominał że chcą wymusić współprace pomiędzy klasami , zarówno w pvp jak i pvm.. znowu im sie udało ?

Cytuj:
Warlocki szybciej niz sorcem, lub nie chcieli zeby za szybko sie rozwijal Seromontis/Mateusz~
Widzialem filmik jak 150 knight na jakis Frozen drags mial 170k/h i z samego zlota mu sie zwracalo x]
Tak warlocki fajnie padają , podwarunkiem że nie rzucają niewidki co chwila , z tego co sam próbowałem.. szczeże to lepiej to szło knightem z explosion przed update.

Cytuj:
Zobaczy sie po miesiacu ktorwa posatcia szybciej, jak jakis sorc wyruszy na expa wogule.
Niewątpie w to że dominować na chartsach będą knighty i pallki , mały powiew świerzości (zmiany na lepsze) to huragan w skrzydła.

Cytuj:
Jun 27 2007, 21:22:58 CEST Killed at Level 154 by Catrishia and by Rayann
Kto zabral wiekszosc hp ? I nie stracil nic kasy no moze na exori jedno, reszta sorcow napewno stracila po 5-10 sd zalezy jak dlugo go bili.
Catrishia zrobiła więcej damage, powodów tego może być kilka , wyłapała go pierwsza i trzymała pz atakując albo w trapie całyczas atakowała a reszta tylko skleiła combo.. czyli każdy sorc zrobił te 100-250 dmg , gdzie catrishia przez czass trwania trapa łącznie z fierce berserkiem zrobiła dmg znacznie więcej (gdyby sorce nie czekali na synchronizacje comba a spamowali sd'ki , napewno tego damage zrobili by więcej). Zresztą dobrze by było jakby pojawił sie film z tej akcji , wiele się wtedy wyjaśni.

Cytuj:
Tylko taki knight ma z 6 bp uhow full def i mysli jest ciezko zabic, ale znow nic nie stracil Dauthislayer, a sorc na tym levelu nie wiem czy by dam mu rade, a jak tak to waste w huj x]
Nom Dauthi nic nie stracił , ale wiadomym było że nie darady , jak mówiłeś w wypadku sorca jest to "niewiadoma" , kosztuje go to ale może mu się udać , in plus ?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 28-06-2007 o 19:59.
stary 28-06-2007, 20:18   #95
MydlanaBanka
Zbanowany

Data dołączenia: 20 04 2007

Imię: Rembik
Profesja: Knight
Poziom: 105
Domyślny

a mialo byc tak pieknie co do update ;/ juz zaczynalem expic po update ale hack ;/. Mam nadzieje ze inni niebeda meic takiego pecha co ja;/ .

bb
MydlanaBanka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 20:56   #96
Yawex
Użytkownik forum

Yawex's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yawex
Świat: Kyra
Poziom: 62
Poziom mag.: 53
Domyślny

OWN3D!
Yawex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2007, 12:21   #97
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Jest juz nowa Tibcam:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=109921

A filmiki normalnie z:
http://www.tibicams.tibianetwork.net

Edit1: Na poczatek polecam http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26974
Pokazuje jak ciezko zabic 135 palla

Jednek chyba nie jest tak jak na test servie runy mocniej chyba bija, a knight nie atakuje strasznie mocno

Edit2: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26984 Ayli~ DIE Bilo go z 20 osob i nie mogli zabic x]

Ostatnio edytowany przez Toca - 29-06-2007 o 12:48.
stary 29-06-2007, 18:28   #98
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Wiem że to będźie lekki offtope ale polecam wam film z battle na Kyrzez 28 maja , niech każdy obejrzy i powie czy taka wojna nie prezentuje sie lepiej niż 2 storny campujące na 1 sq bojące sie wejśc na ekran przeciwnika żeby nie paść na pół comba bo drugie pól już poleciw trupa.

A i prosze nie wzorować sie na tej próbnej wojnie z test serva, bo podejrzewam ze Gm'owi specjalnie wyłapali grópe graczy z południowej ameryki , takich wiecie nie dokońca pro.. żeby sie za szybko nie pozabijali .

powtarzam KYRA 28 MAJ , NOWE OBLICZE WOJNY W TIBII , HAIL UPDATE.
stary 29-06-2007, 18:35   #99
Juan
Użytkownik Forum

Juan's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Suwałki

Stan: Na emeryturze
Juan ma numer GG 7497916
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Wiem że to będźie lekki offtope ale polecam wam film z battle na Kyrzez 28 maja , niech każdy obejrzy i powie czy taka wojna nie prezentuje sie lepiej niż 2 storny campujące na 1 sq bojące sie wejśc na ekran przeciwnika żeby nie paść na pół comba bo drugie pól już poleciw trupa.

A i prosze nie wzorować sie na tej próbnej wojnie z test serva, bo podejrzewam ze Gm'owi specjalnie wyłapali grópe graczy z południowej ameryki , takich wiecie nie dokońca pro.. żeby sie za szybko nie pozabijali .

powtarzam KYRA 28 MAJ , NOWE OBLICZE WOJNY W TIBII , HAIL UPDATE.
A mógłbyś dać linka do tego filmu?
Juan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2007, 19:07   #100
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

http://rapidshare.com/files/39908176/getting3addon.rec

Enjoy.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania