![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Powiec mi jak zrobić knightami anni po update to niedługo wypróbuje ten "extra" sposób , przecież to takie łatwe ? Trzeba być głópim żeby zostawić wysokolewelowego sorca i zacząć od początku tylko dlatego że knightem jest teras łatwiej niż było , a sorcem troche trudniej (nadal łatwiej niż przed Grudniem 2005).
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 27-06-2007 o 17:57. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Robisz z siebie głópka posiłkując się takim argumentem.. ja testowałem swoje hity na 80 EK , ja lv 107 skill 88 , 2 razy uderzyłem za 100+, masa hitów za 30-40 , MASA spark i poof. Sorc wali 150-200 zawsze ?
Bo gdy ten 80 ek mial full eq na full def to moze i tak, ale w potwory nie wchdzilo Ci po 300 ? Sorc aby za tyle uderzyc traci 300 gp nie widzisz roznicy? nawet jak ma uderzyc z wanda to traci kase 12 many i nie biije tak mocno. Powiec mi jak zrobić knightami anni po update to niedługo wypróbuje ten "extra" sposób , przecież to takie łatwe ? Nie mowie ze jest latwiej niz kiedys knightem, ale jak ma to teraz zrobic sorc? Nie dosc ze przed bylo to mozliwe na 120-140 levelu to teraz trzeba miec z 200 minimum. Trzeba bić głópim żeby zostawić wysokolewelowego sorca i zacząć od początku tylko dlatego że knightem jest teras łatwiej niż było , a sorcem troche trudniej (nadal łatwiej niż przed Grudniem 2005). Tylko z tego co widac zrobi tak 80 % ludzi. Tylko nie pisz mi dalej ze sorc jest lepszy, albo ze bylo to wyrownanie postaci, bo tak nie jest kazdy o tym wie. Najbardziej nie boli mnie to ze sorc jest taki slaby, bo i tak nie gram w tibie. Tylko takie nooby, ktore nie umia grac sorcami, a graja knightami, beda miec 100 levele i beda mowic "PLX NO KILL" jak jakis szwed go zatakuje ;] Nie mowie tu o wszystkich ludziach co graja kniaghtami. Czy tak nie bedzie ? prosze o odpowiedz ![]() ![]() Edit: cos mi sie zjebalo cytowanie wiec zrboielm tak -,- Ostatnio edytowany przez Toca - 27-06-2007 o 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak , ale sorc zawsze za tyle uderzy , ja nie , za przykład niech posłuży to że teras używam nowej broni (44 att) , ani razy nie walnełem 300+ a nie raz potrwory bije jak przed updatem (np. lizard na 7 hitów , same koło 50 dmg wchodziły) Cytuj:
jak już mówiłem "trzeba być głópim" , pozatym co do tego zostawiania sorcy.. będzie tak jak z aimtbotem w cliencie , ile tysięcy ludzi podpisało petycje że kończy z grą jak 7.8 wejdzie z botem ? Ilu odeszło ? lol Cytuj:
Cytuj:
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Powie mi ktos jak mozna walczyc na arenie? -.- albo jakas wskazowka chociaz? -.-
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: cbn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demonic Angelina
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pik Nick Team
Świat: ReFuGiA
Poziom: 39
Poziom mag.: 41
|
![]() http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...65&postcount=1
klik i masz opisane co trzeba zrobic aby moc walczyc na arenie
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Wady: Malo hp ciezko expic na 300 levelu gdzie nigdzie nie zwraca sie za runy, bo sa tanie rzeczy. Knight: Moze szybko expic nie tracac kasy, moze zabijac ludzi nie tracac kasy, jest prawie nie do zabicia przez czlowieka, nie mowie o hp i capie. Wady: yyyyyyyyyy...moze to ze nie jest szybki. Cytuj:
May 25 2007, 11:04:08 CEST Killed at Level 82 by Kronos'Silver kick sux <25level> i to wcale nie kick tylko dal xloga, bo sie wystraszyl, albo jak go huy~ 100 pall solowal bo zapomnial sie uhnac. Gdy zaczal Grac druidem nie mogl nic wbic, bo go albo hydra zabijala, albo my koledzy z rl go zabijalismy bo wstyd jako on byl polakiem i placil jakims DEvill~ po 100 k za nic itp Gdyby juz wtedy knight byl taki dobry to by mial juz 100 level i by byl takim noobem ze glowa boli, a tak nie chcial juz grac knightem, a sorcem nie umial ![]() Ostatnio edytowany przez Toca - 28-06-2007 o 11:33. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up nie wiem nawt kto to jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ale wy płaczecie i tak sorcem/druidem nie jest tak źle, do 50/60 lvl kim szybciej wbijesz ?
Oczywiście, że sorcem/druidem z wanda, bo knightem/palkiem musisz poświęcić czas na skillowanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Knight może zabijać ? Tak , oczywiście , dzisiaj byłem świadkiem jak Dauthislayer (103) gonił lv 42 knighta z kopalni kazzo do depo , nie zabił go , jakim cudem omg ? przecież wali po 300 w pvp co nie ? Co do nooba Lucifer~ , nie skomentuje bo zgadzam se to jest jeden z tych nieuleczalnych przypadków , moge sie tylko nie zgodzic z tym ze mialby juz lv 100 , bo wczesniej go nie wbil bo ciagle byl "polowany" , teras wygladalo by to tak samo , moim zdaniem.
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Rattzor +642,242 Levandero Gamblino +463,692 Dredz +463,692 Jor'cas +1,176,001 Nie jest to moze za duzo expa, ale na 42 Sorcow jakie sa na Galnie to chyba duzo ;] Do tego: Amazonfisken +1,022,461 Cytuj:
Cytuj:
Widzialem filmik jak 150 knight na jakis Frozen drags mial 170k/h i z samego zlota mu sie zwracalo x] Cytuj:
Jun 27 2007, 21:22:58 CEST Killed at Level 154 by Catrishia and by Rayann Kto zabral wiekszosc hp ? I nie stracil nic kasy no moze na exori jedno, reszta sorcow napewno stracila po 5-10 sd zalezy jak dlugo go bili. Cytuj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A i oczekiwałem tego że ludzie będą znowu brać palki na hunty grupowe , dzisiaj widzialem na trade jak jakiś koleś szukał pallka na bk hunt.. doczekałem się. Cytuj:
![]() Cytuj:
Jor'cas nie znam ,ale z tego co widziałem po update robił jakieś questy , może dlatego nie expil. Amazonfisken się załamał updatem , jak mówiłem jedni wejzmą sie w garść drudzy będą płakać. Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nom Dauthi nic nie stracił , ale wiadomym było że nie darady , jak mówiłeś w wypadku sorca jest to "niewiadoma" , kosztuje go to ale może mu się udać , in plus ?
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 28-06-2007 o 19:59. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2007
Imię: Rembik
Profesja: Knight
Gildia: Pizza Maker's
Świat: Galana
Poziom: 105
|
![]() a mialo byc tak pieknie co do update ;/ juz zaczynalem expic po update ale hack ;/. Mam nadzieje ze inni niebeda meic takiego pecha co ja;/ .
bb |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest juz nowa Tibcam:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=109921 A filmiki normalnie z: http://www.tibicams.tibianetwork.net Edit1: Na poczatek polecam http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26974 Pokazuje jak ciezko zabic 135 palla Jednek chyba nie jest tak jak na test servie runy mocniej chyba bija, a knight nie atakuje strasznie mocno ![]() Edit2: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26984 Ayli~ DIE ![]() Ostatnio edytowany przez Toca - 29-06-2007 o 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem że to będźie lekki offtope ale polecam wam film z battle na Kyrzez 28 maja , niech każdy obejrzy i powie czy taka wojna nie prezentuje sie lepiej niż 2 storny campujące na 1 sq bojące sie wejśc na ekran przeciwnika żeby nie paść na pół comba bo drugie pól już poleciw trupa.
A i prosze nie wzorować sie na tej próbnej wojnie z test serva, bo podejrzewam ze Gm'owi specjalnie wyłapali grópe graczy z południowej ameryki , takich wiecie nie dokońca pro.. żeby sie za szybko nie pozabijali ![]() powtarzam KYRA 28 MAJ , NOWE OBLICZE WOJNY W TIBII , HAIL UPDATE.
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |