Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-06-2007, 14:06   #121
Kileros fire'son
Użytkownik Forum

Kileros fire'son's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Mnie aż żal dupe ściska jak to widzę chodź sam gram knightem no ale ok teraz ta gra nie mam sensu :s a jak ktoś tu już mówił knight sie szybko nudzi :S
Kileros fire'son jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2007, 14:09   #122
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demek Pokaż post
Sorców wtedy polepszyli ale knightów nie pogorszyli... teraz jak by bylo ze knight/pall zostal polepszony a sorc/drut zostal jaki byl to by nie bylo tego tematu i by bylo dobrze.

@up

ds i hmmy to mozna bylo przed uptade z wandami, wiem stfu
z cosmica/moonlighta, moonlight guwno daje, a jak z cosmica to już z visa samego lepiej
domin3x jest offline  
stary 28-06-2007, 14:10   #123
Kryptonics
Użytkownik Forum

Kryptonics's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria

Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Domyślny

moim zdaniem z którym nikt sie nie zgodzi (i mam to gdzieś) cipy w końcu poszli po rozum do głowy. Kpina?? kpiną to było to że w 2 lata koleś zrobił 300 lvl, a ten sam lvl a nawet gorszy knight musiał robić 4 albo 5 lat nie wiem dokładnie a kłamać nie chce. A tak w ogóle to wszyscy ms i ed przyzwyczaili sie że kurwa mogli się śmiać w twarz ek i rp którzy musieli klepać nędzne dragi po 10h żeby wbić tyle expa co ms na tym samym lvlu w 3-4h, a teraz gdy sytuacja sie WYRÓWNAŁA, bo nie odwrociła, to już wielki bunt że cipy śmierdzą i że kończe grać, a idz w pi... jeden z drugim mam baaardzo dużo zanjomych na ~150 ms którzy twierdzą że da się grać i wcale nie zostaną tylko 2 profesje.
Nie piszę więcej bo i tak każdy mnie pojedzie bo prawda w oczy kole. dziekuje

~Fax
01:22 You advanced from Level 99 to Level 100.

Kryptonics jest offline  
stary 28-06-2007, 14:11   #124
Wypas
Użytkownik Forum

Wypas's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sabulus Pokaż post
Majac 230 maga z 80 mlvlem ktory ma moc 100+ przed update to nic fajnego w koncu expienie nim i mlvlowanie , strata czasu niebyla zbyt latwa , zaraz ktos powie nikt ci nie kazal albo knightowie kiedys i palkowie byli tak samo pokrzywdzeni , lekka bzdura bo expienei sorrcem zadko sie zwraca ... a runny sa troche za drogawe jak dzisiaj widzialem 30 knighta co leje smoki i sie tylko exuruje brechtalem z poirytowania... z 3 exury mu poszly albo z 45 knighta co przy stracie 1 uh zabil dl'a .
Dzieki za wysluchanie
Jak ty mogłeś wbić 230 level jak jesteś taki ślepy. 30 knight z 3 exurami to skile musial mieć chyba po 90 i wielkiego farta że drag go tylko z łapki walił albo i nawet nie.
Na dla przy moim 80 levelu schodziło mi średnio 4 uhy więc też ostro żeś przesadził bo 45 to na combo by tam padł.

Wreszcie jak przyleciał mi 71 ms bić draga z visów dostałem więcej expa od niego.

Ostatnio edytowany przez Wypas - 28-06-2007 o 14:15.
Wypas jest offline  
stary 28-06-2007, 14:24   #125
Vadem
Użytkownik Forum

Vadem's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006

Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wypas Pokaż post
Wreszcie jak przyleciał mi 71 ms bić draga z visów dostałem więcej expa od niego.
WOWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111 111111111111
stary 28-06-2007, 15:15   #126
SperowKnight
Użytkownik Forum

SperowKnight's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kryptonics Pokaż post
moim zdaniem z którym nikt sie nie zgodzi (i mam to gdzieś) cipy w końcu poszli po rozum do głowy. Kpina?? kpiną to było to że w 2 lata koleś zrobił 300 lvl, a ten sam lvl a nawet gorszy knight musiał robić 4 albo 5 lat nie wiem dokładnie a kłamać nie chce. A tak w ogóle to wszyscy ms i ed przyzwyczaili sie że kurwa mogli się śmiać w twarz ek i rp którzy musieli klepać nędzne dragi po 10h żeby wbić tyle expa co ms na tym samym lvlu w 3-4h, a teraz gdy sytuacja sie WYRÓWNAŁA, bo nie odwrociła, to już wielki bunt że cipy śmierdzą i że kończe grać, a idz w pi... jeden z drugim mam baaardzo dużo zanjomych na ~150 ms którzy twierdzą że da się grać i wcale nie zostaną tylko 2 profesje.
Nie piszę więcej bo i tak każdy mnie pojedzie bo prawda w oczy kole. dziekuje

~Fax
Ja Cię popieram bo masz rację. Wreszcie skończyło się zuchwalstwo propagowane przez sorce jakie to one sa zajebiste bo ubiły knightowi draga a on gówno mógł im zrobić. Teraz wreszcie sytuacja się odwróciła i sorci musza zacząć szanować knighty. A jak nie to gówno poexpią. Zresztą jak jest wam źle to nie grajcie. Cipsoft od was nie zbiednieje.

szablonjoomla.pl - sklep z szablonami do joomla
SperowKnight jest offline  
stary 28-06-2007, 15:20   #127
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Zaczyna mnie w*****ac taka gadka ze knajt byl wielce pokrzywdzony po 7.6 bo ile dobrze pamietam w grudniu 2005 roku nikt z sorkow (procz taifuna) nie expil ile zalozmy w 06.2007, wtedy tez przegladalem forum i nie bylo tylu syfiastych tematow na tibia.pl co teraz...
Dla mnie to jest żalosne ze 30 knajt sie wypowiada ze dla niego update jest zajebisty bo ma super mega hity . Zakladam ze taki Sabulus zrobilby 100 ek z jego kaska itp w gora 2 miechy ale nie o to chodzi... chodzi o to ze update jest zjebany na maxa a jesli bedzie tak jak jest teraz (erig.net/worldmostxp.php) to gra sorciem jest bezsensu bo ani to silne ani kaski nie zarobisz i expa wbijesz 5x mniej niz kina czy pall przy 5x wiekszym expie

@~6 postów up
Pisze sie " postaciom magicznym " a nie postacią magicznym

POLSKI JĘZYK ROX
krzysheak jest offline  
stary 28-06-2007, 15:27   #128
CHeeT@H
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: B-ca

Świat: Refugia
Poziom: 80+
Poziom mag.: 6+
Domyślny Powiem swoje 3 grosze

80 lvl 58 mlvl ed + 60knight 92 skila oraz gs vs hydra kniight więcej xp niz ed w dodatku bez straty many/leczenia
80 lvl 58 mlvl ed dragi w ank hity z visa miejscze o 30 a knight większe o 100
-----waste-------- ---------+4k---------
140 lvl ed na demcach z blokerem -3/4 bp sd na demca -4k
3x ek 140 lvl + ed 100 sio 1.5bp mf na demca ogolem - 1.7k
nie wspome tez przy bloczeniu o wałach na loot
a spójżmy inaczej czemu taki wielki mlvl z tródem ćwiczony nie sprawia ze knight z 7 mlvlem na 120 lvlu leczy sie jak sprzed upa i to samo pall a mag traci na sile run? po kij mi expienie jak wystarczy kick i leze a knight moze zdolac wrocic?
mam 550 hp -combo od hydry/dla
knight o w i e l e więcej i nie padnie na combo
gdzie tu sprawiedliwość?
Z tempesta wale po 65 to 1/2 visa normalnie 2 ed 33 lvl wali tak jak 80 z visa
pomocy co sie dzieje?
CHeeT@H jest offline  
stary 28-06-2007, 15:30   #129
smikki
Użytkownik Forum

smikki's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: nje

Imię: tipja
Gildia: ssie
Świat: paue
Poziom: :<
smikki ma numer GG 6035982
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SperowKnight Pokaż post
Cipsoft od was nie zbiednieje.
A założysz sie?

Ukryty tekst:
Cytuj:
Aniazonka [153]: Kniryc, thats not funny, player with name 'Mam Chuja' does not exist
Cytuj:
Disters [20]: za pare chwil bede kurewskim paladynem
Disters [20]: srry krolewskim
Cytuj:
Ave'Sharaven [67]: i huj dzieciaki z hallowen do mnie przyszly
Ave'Sharaven [67]: wzielem kija jak typek zaczol spiepszac to mu maska spadla
smikki jest offline  
stary 28-06-2007, 15:40   #130
XazatarX
Użytkownik forum

XazatarX's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Łódz

Gildia: Best Friends
Świat: Astera
Domyślny

Cieszka dyskusja do rozmowy o magach i druidach napewno zostały pogorszone za bardzo przynajmniej o jakies 6-9 % za duzo ale niema tragedi profesje zostały wyrownane teraz zycze powodzenia nowym knightom ipalkom i zycze milego skilowania zobaczymy na jak długo
XazatarX jest offline  
stary 28-06-2007, 15:47   #131
SperowKnight
Użytkownik Forum

SperowKnight's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Zaczyna mnie w*****ac taka gadka ze knajt byl wielce pokrzywdzony po 7.6 bo ile dobrze pamietam w grudniu 2005 roku nikt z sorkow (procz taifuna) nie expil ile zalozmy w 06.2007, wtedy tez przegladalem forum i nie bylo tylu syfiastych tematow na tibia.pl co teraz...
Dla mnie to jest żalosne ze 30 knajt sie wypowiada ze dla niego update jest zajebisty bo ma super mega hity . Zakladam ze taki Sabulus zrobilby 100 ek z jego kaska itp w gora 2 miechy ale nie o to chodzi... chodzi o to ze update jest zjebany na maxa a jesli bedzie tak jak jest teraz (erig.net/worldmostxp.php) to gra sorciem jest bezsensu bo ani to silne ani kaski nie zarobisz i expa wbijesz 5x mniej niz kina czy pall przy 5x wiekszym expie

@~6 postów up
Pisze sie " postaciom magicznym " a nie postacią magicznym

POLSKI JĘZYK ROX
I po raz kolejny sorc narzeka. Hmm... zdeka to dziwne że 1 lub 2 druidy tylko się wypowiedziały. A ja powtórze swoje I BARDZO WAM TAK DOBRZE!! Założe się że większość z was to na lvl tylko stawiał a teraz macie zonk bo mlvl jest ważniejszy. Knighty skillowały i maja wreszcie za to nagrode.

@ pare razy up
No to się załóż. Teraz to będą knighty i palle kupować nowe speele co za tym idzie i pacc-i. Po za tym jakoś nie widze narzekających druidów tylko cały czas sorci.

szablonjoomla.pl - sklep z szablonami do joomla
SperowKnight jest offline  
stary 28-06-2007, 15:49   #132
Visqn
Użytkownik Forum

Visqn's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki

Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szymon287 Pokaż post
Jak by sorc/drut mieli sile taka jak przed upem, a kina/pall obecna, to nie sadzisz, ze nie bylo by gdzie expic? Pare razy loglem sie na harmonie i zobaczylem d lair w venore i co? Hm kolo 10~kina biegalo, jak mam sobie pomyslec, ze dodatkowo 10sorcow by expilo to... najs miejscowka -.^
To wtedy bylaby przewodnia mysl tego update. Czyli wyrownanie profesji.
13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist
13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull
Visqn jest offline  
stary 28-06-2007, 15:52   #133
Blakall Shinekryon
Użytkownik Forum

Blakall Shinekryon's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Bieszczady

Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 62
Skille: :D
Poziom mag.: 56
Blakall Shinekryon ma numer GG 4289813
Domyślny

up:
Nie widzisz narzekających druidów bo oni już przestali grać
Mi szkoda słów na krytykowanie tego wszystkiego, jest jak jest i koniec. Ja PACC już nie mam wiec mnie to nie dotyczy zbytnio
Blakall Shinekryon jest offline  
stary 28-06-2007, 16:00   #134
szuszu
Zbanowany

szuszu's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Warszawa-> Mokotów

Poziom: 107
Skille: 97/97
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cóż, osłabili magów, owszem, tylko szkoda że większość nie pamięta jak było ciężko na 7.5 kiedy czary była 4x droższa (mana) i mfy x2 a visek itp praktycznie się nie używało, jedynie vitki/grany oraz ue do czyszczenia questów..
Na 70 lvlu magiem z 59 mlvl'em musiałem łazić na rotwormsy na darmie żeby uzbierać kasę na normalne hunty z których na ogól sie nie zwracało , gdzie by się nie poszło, żeby isć na 10h~ huntu na necro (20bp hmm ) , musiałem pare dni zbierać kasę z war hammerem oraz robiąc dodatkowo runy, na większy hunt się kupowało runy parę dni nawet jak miało się pieniądze.. , ale ceny były przyzwoite bohy 70k , dsm 500k , rh 100k ...
A wy płaczecie że i tak macie znacznie łatwiej niż parę upów temu, nie ma to jak przyzwyczaić się do wygód..

@Edit
Ach tak btw, to dopiero teraz czuje efekty 6 miesięcy po 8-16h treningu....

Ostatnio edytowany przez szuszu - 28-06-2007 o 16:07.
szuszu jest offline  
stary 28-06-2007, 16:02   #135
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

nie przypominam sobie zeby jakikolwiek sorc solowal hydry na 80 , nie przypominam sobie aby jakikolwiek druid bil warlocki przed 100 lvlem i zeby nie padl...

Sorc jest spoko do grania do 120 lvla potem nie oplaca sie nim grac szczegolnie jesli spojrzec na to, ze zalozmy 74 mlvl wbija sie tyle co skilla z 90 na 92.5~ albo i dluzej, w kazdym razie jak dla mnie to zjebali i to tak jak nigdy. ;]
krzysheak jest offline  
stary 28-06-2007, 16:14   #136
szuszu
Zbanowany

szuszu's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Warszawa-> Mokotów

Poziom: 107
Skille: 97/97
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
zalozmy 74 mlvl wbija sie tyle co skilla z 90 na 92.5~ albo i dluzej,
Zapominasz o jednym malutkim fakcie, magiem podczas trenigu mlvl expisz.. knightem podczas treningu gapisz się i nic nie expisz.. lub tak szybko jak na rooku na pierwszych lvlach
szuszu jest offline  
stary 28-06-2007, 16:15   #137
sierbador
Użytkownik Forum

sierbador's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Przemyśl-Zasanie-Czuwaj

Stan: Początkujący
Gildia: Damned
Poziom: 65
Skille: 85/85
sierbador ma numer GG 1830197
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciasty Pokaż post
Cipsoft sam sobie nawarzyl piwa oto dowod
http://www.erig.net/worldmostxp.php straci minimum kilkanascie tysiecy graczy grajacych sorcem drutem poprostu nie ma sensu granie dalej dla nich z takimi hitami waste niesamowite i do tego nuda poprzez zadawanie takich niskich hitow to tyle
No sami palkowie i knighci Cipsoft mógł zostawić sorcow w spokoju i polepszyć knightów, palów .. ale co zrobisz ? Koniec zajebistych hitów zadawanych przez sorców

wWw.CzUwAjFanS.Pl
sierbador jest offline  
stary 28-06-2007, 16:16   #138
Asher.
Użytkownik Forum

Asher.'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska

Imię: Asherinis
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
Domyślny Podsumowanie??

OK, "NAJCI" CIESZCIE SIĘ. TYLKO POWIEM 1-NO SPRÓBUJCIE TERAZ SKILLOWAĆ. HRHRHRH. 71 LVL/SKILLS 79 Z KNIFE ZABIJA SLIMA NA FULL DEF W JAKIES 15 SEKUND... NO WIEC SKILLOWANIE OD SAMEGO POCZATKU PRAKTYCZNIE IMPOSSIBLE...
FERAX URZA
18:16 Slox on Nerana [97]: pger!
Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy.
I to jest prawda
Asher. jest offline  
stary 28-06-2007, 16:17   #139
Pindrales
Użytkownik Forum

Pindrales's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Szczecinek

Domyślny

Czego wszyscy placzecie? Zanim knighta sie wyskiluje to porzadnych skilli to sorcem/druidem wbije sie 40~ lvl, bo watpie, ze by ktos uzywal run expiac na tym lvlu. Jak sorc/druid dostal rozge/roda to nikt nie plakal tylko wszyscy przezucali sie z knightów na tamte profesje teraz wszyscy placza i polowa robi knightów/pallow. Nastepny upadte ulepszy sorów/drutoów wszyscy beda plakac znowuu...
stary 28-06-2007, 16:20   #140
Pindrales
Użytkownik Forum

Pindrales's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Szczecinek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asher. Pokaż post
OK, "NAJCI" CIESZCIE SIĘ. TYLKO POWIEM 1-NO SPRÓBUJCIE TERAZ SKILLOWAĆ. HRHRHRH. 71 LVL/SKILLS 79 Z KNIFE ZABIJA SLIMA NA FULL DEF W JAKIES 15 SEKUND... NO WIEC SKILLOWANIE OD SAMEGO POCZATKU PRAKTYCZNIE IMPOSSIBLE...
FERAX URZA

Tu masz racje. Skilowalem swoim 60 kina (75 axe) kazdy hit na full defie wchodzil po ok 15~.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania