![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Inna Postac =]
Profesja: Knight
Gildia: Niema... Moze Bedzie
Świat: Pacera
Skille: ??/??
Poziom mag.: 7
|
![]() To jest logiczne, ze magowie zawsz ebeda lepsi od knighta, a ten update temu zaprzecza...
Zreszta sabu szkoda ze nic niewspomniales o tym jak z kosim polewaliscie z tego wsyzstkiego ![]() Cipy przesdadzily z tym update... mjelsi tko teraz bedzie chcial zrobi maga, to mu cholernie trudno sie bedzie explo.... palkiem duzo kasy na amunicje bedzie zchodzilo, czyli teraz wychodzi na to ze knight to najlepsza postac, poniewaz naszybciej expi, i jest najtansza ;S... Wkurza mnie to ze cipy juz zaczynaja tak fantazjowac, przed update napisali, ze teraz wzieli sie za postacie, i ma byc ich wyrownanie. Jesli tak dal;ej pujdzie, to tibia zacznie tracic graczy... To jest moje zdanie
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska
Imię: Asherinis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
|
![]() ale co z drutem/sorcem na faccu?? Tylko summony i wand/rod?? Jak z HMMa walą po 30 -.-. O nich pomyślcie też...
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
2. No fajna mi gra, skillowanie pare miechow na slimie, do tego wastujac food -.^ 3. Nie kazdy jest oszustem, aby stawiac na bocie, tylko dlatego, aby mial pixelowa kase, czy liczby :-) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Asher: Facc moga... oni nie placa za to i cipy nie musza na nich zwracac uwagi
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Mnie dobija doslownie jak 30 knajt gada ze dobrze nam tak... Mi kurwa nie chodzi o to ze sorc taki slaby (chociaz o to tez) ale o to ze knight jest za silny (oprocz sorcow ktore mam w comment mam tez 106 knajta i pallka 94 lvl). To co mowia jest raczej obiektywne zwazywszy ze mam kazda z tych klas i to co widze po update przedstawia sie tak: ide na dragi na 30 bps mf sorciem mam leciutko na + a do tego jakies 270-300k expa za to jak ide knajtem z 10 bps uhow to nie mam prawie waste a do tego exp jak sorc + loot lepszy, moj ziomek 126 rp powiedzial ze update mu pasi bo bije solo hydry pallkiem ... niby wszystko wporzadku ale nie kazdy lubi jak z tibii robi sie ots. Jak wam sie podoba 8.0 wasza sprawa i tak nikogo zapewne nie przekonam ale dla mnie najwazniejsza w tej grze jest satysfakcja i to wlasnie dlatego wybralem rl tibie a nie ots , gdzie moge sobie wbic 1000 lvl w 3 godziny. |
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Cheretyk
Poziom: 80
Skille: 84
|
![]() Cytuj:
![]() Sorce maja racje, sam gram knightem ale jak dzisiaj zobaczylem na erigu pierwsza 300 .... Magów powinni zostawic tak jak przed up date wtedy naprawde byloby wyrownaie profesji ![]()
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2007
|
![]() Z tibia.pl opis profesji teraz troche sie zmienil:
http://tibia.pl/show_page.php?p=tutorial-profesje |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]() Ty to ja nie wiem z czego sorc na wojnie bedzie bic z woi bo jedynie to cos zrobi a nie da mu waste 300 + gp. Wiecie jak tera bedzie wojna wygladac? Gwiadka malee 3 gwiazdki male exori gran exori con czy inny syf utamo vita Zabilem 190 msa na 5 gwiazdek po 1k ( jakis 200 rp) czyli prawie tyle co on ma hp GZ. Smiech na sali wiecie co ? era magow/druidow byla lepsza i ciekawsze ,chce zobaczyc wolnego poha bez kolejki kto idze o zaklad ze za miecha bedzie to nei mozliwe ;] ?
Hail cipsoft team oby tak dalej mam pomysl na UPDATe ! Niech mdw expi z poxa bijac po 30 na rotach zeby mu sie zwracalo a niech z visa po 20 leje dobre nie ? |
![]() |
#168 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Zabrze
Profesja: Paladin
|
![]() Ja uwazam ze ten update byl bez wiekszego sensu a gracze o takim poziomie doswiadczenia jak ty seba powinni sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac do next update
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() @UP Założe sie że jak byś miał taki lvl jak on też by ci sie nie chciało czekać do next update
|
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Druid Ivan
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Jezu, jak czytam tych knightów co mówią, żeby trenować mlvl, to mnie krew zalewa... Knight wbije skille 80/80 w 2-3 miesiące, racja? Ja gram moim druidem, mam pacc od poczatku mojej postaci i mam po 1,5 roku 63mlvl i uderzam od 120-170. Chciałbym zobaczyć, jak skillujesz 1,5 roku po 2-4 godziny, ciekawe, wbiłbyś ze 100?
#171 |
Guest
|
![]() @topic
a może byś nam pokazał filmik i wszystkie hity ? a nie tylko najsłabsze jakie Ci się udało złapać ![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Kosi Lord
Profesja: Elder Druid
Gildia: Golden Boys
Poziom: 209
Poziom mag.: 80
|
![]() Witam, Update jak update zawsze nam cos w nim nie pasowalo, ale w tym moim zdaniem "lekko" przesadzili i nie chodzi mi tu o to ze jesstem druidem i ze placze bo mniej z sd leje, chodzi mi o to min ze teraz gdy knighci zostali ulepszeni to mysla oni ze nie wiadomo kim oni sa, na ofie juz lataja 30 levelowe knighty, d lair przepelnione 24/h a o poi dl juz nie wspomne. Nalezalo im sie te update ale przeciez przy wyjsciu na maina kazdy sam sobie profesje wybieral kim chce zostac: jezeli wybral knighta to wiedzial ze bedzie musial godzinami skilowac etc, ze jak wezmie sorca to bedzie expil, wiec co Wy tu gadacie ze knight wczesniej byl daremny bo expil na scarabach? Trzeba bylo sobie sorca wziasc i sorcem grac wtedy nie musielibyscie skilowac tylko expic, a my magowie...? ja tam gram dalej troche mi przeszkadza to ze nie moge juz demonow huncic, ani z burstow postrzelac.. z samym visem i mortem narazie sobie daje rade < dragi, dle, wrl, gs island etc > a co do nastepnego update to poczekajmy....moze znowu magow polepsza a knightow pogorsza
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zbanowany
|
![]() DO WSZYSTKICH KNIGHT'ów kto wam kazał wybrać knighta przy wyroczni ja czy kolega u góry ???
Knight to postać do blokowania a nie do PG , a pozatym ile seromontis bił expa przed up'em ? ooo miesiące skillowania knightem -.- wbija sie 60 expi sie juz do konca bo same rosną skille przy expie ... |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Kosi Lord
Profesja: Elder Druid
Gildia: Golden Boys
Poziom: 209
Poziom mag.: 80
|
![]() Cytuj:
O to samo mi chodzilo, ale wiesz....moze promocja na allegro byla ![]() |
|
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() lol gdzie tu wyrownywanie postaci ?
knight dobre hity i wcale nie pada podczas expienia kazdy sorc ktory cos expi pada co naj mniej raz w tygodniu <sorc/drud do 160lv > anhilator knight 106lv done pall 110lv done sorc/druid jest teraz możliwe zrobic ani ?nawet na 200+ lv ?mi sie wydaje ze nie bardzo ? jak knight/pall ma takie hity jak sorc/druid to niech tak samo czesto pada !!! ŻAL cIPY |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() Dla mnie dobrze ze polepszyli knighta. Bo knight po 100 lvl nie mial gdzie expic. Bo na hydrach ciezko mu bylo. Za to sorcer morhuruje hydry na lajcie na takim lvl. A po upie knight wali hydry podobnie jak sorc. Ale nie powinni zmiejszac sily sorcera. Powinna zostac taka jak byla. Przykladowo ja z visa wbijam sie w ludzi 55 max. Przed upem nie wiem bo pacc doszedl mi dzien po upie. A kumpel palek ze skilami 79 i takim samym lvl jak ja ze zwyklych boltow wbija sie we mnie po 60-70. Dla mnie to nienormalne. I powinni zmienic. Spiry nadal powinny zostawac na ziemi a nie wracac do reki. CO to ?? Bumerang. Teraz palki moga zalozyc shielda i leciec expic ze spirami. To niesprawiedliwe..
|
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
|
![]() Cytuj:
![]() |
#180 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiece co, jak tak slucham sorcow i drutow na tym topicu to poprostu nie wytrzymuje ze smiechu.
Druidek z 63mlvl ciesz sie ze masz takie hity a nie jescze slabsze. Twoj average hit nigdy nie wynosi zero jelopie, w przeciwienstwie do knighta istnieje taka mozliwosc ze mozna nie zadac ciosu. Zawsze musicie nazekac na update? Czy chociaz raz nie mozecie zamknac tych swoich ryji i poprostu grac dalej? Co wam to da ze bedziecie szlochac i spamowac cale forum jaka to tibia jest teraz h u j o w a itd. Ci co sa zemna tak trzymac!! ![]() Reszte mam w dupie, as usually hehe ![]() |
![]() |