| 
 | |||||||
| Notki | 
| Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  29-06-2007, 14:09 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 10 2006 Lokacja: Wrocław Posty: 35 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Poziom mag.: 5   |  Trofea z monsterów Siemka tak jak pisze na głównej stronie, skąd wziąć trofea? Słyszałem ze bardzo rzadko wypada z danego potworka oraz możemy sami zrobić... Jak to jest? | 
|   | 
|  | 
|  29-06-2007, 17:59 | #3 | 
| Guest Posty: n/a |   Tak ja wyzej dolaczam sie do pytania i ciekawi mnie jescze z czego wypada to trofeum . Jak narazie wiadomo mi że wypada z wolfa i z cyclopa.   | 
|   | 
|  29-06-2007, 18:05 | #4 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 10 03 2007 Lokacja: South, Pomiędzy Dunajcem, a Popradem - Stary Sącz Posty: 120 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dragon-Rook Profesja: Sorcerer Gildia: --- Świat: Secura Poziom: 23 Skille: --- Poziom mag.: 23   |   Widziałem w domku z dragon lordem i słyszałem jak ktoś sie darł " Sell minotaur trophy" czy jakoś tak   | 
|   | 
|  29-06-2007, 18:14 | #5 | 
| Tibia.pl Support |   Trofeum jest być może nagrodą za pokonanie areny. 3 trofea na 3 poziomy trudności. 
				__________________ Thor był uznawany za bliższego ludziom niż Odyn - jest równie gwałtowny, ale mniej tajemniczy. Podróżował rydwanem zaprzężonym w kozły.  Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). | 
|   | 
|  29-06-2007, 19:11 | #7 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 03 2007 Lokacja: 3miasto Posty: 35 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kamyk~/Yenny Świat: Celesta Poziom: 41 |   Cytuj: 
 @topic Ja jeszcze widziałem deer trophy  | |
|   | 
|  29-06-2007, 19:28 | #8 | 
| Tibia.pl Support |   No tak miałem na myśli właśnie te 3 puchary.  A trofea (te które wiszą na ścianie) myślę że można zdobyć po zabiciu potwora i dostarczeniu czegoś z niego do NPC. Trofea (stojące)  
				__________________ Thor był uznawany za bliższego ludziom niż Odyn - jest równie gwałtowny, ale mniej tajemniczy. Podróżował rydwanem zaprzężonym w kozły.  Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). Ostatnio edytowany przez Thor of heaven - 29-06-2007 o 19:38. | 
|   | 
|  29-06-2007, 21:26 | #9 | 
| Guest Posty: n/a |  :) Ja lootnalem minotaur torphy z mino guarda i tyle   | 
|  29-06-2007, 22:15 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 05 2004 Wiek: 36 Posty: 129 Stan: Aktywny Gracz Świat: Nerana |   juz z wlasnego doswiadczenia wiem   trofea wypadaja z potworów .Zadko ale wypadaja. Ja juz znalazlem z cyclopa i dragonlorda.. teraz mnie ciekawia tylko ceny. 
				__________________ "...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab | 
|   | 
|  29-06-2007, 22:15 | #11 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 04 2007 Lokacja: cbn Posty: 49 Stan: Aktywny Gracz Imię: Demonic Angelina Profesja: Elder Druid Gildia: Pik Nick Team Świat: ReFuGiA Poziom: 39 Poziom mag.: 41 |   deer trophy wypada ze smugglera ;] 
				__________________  Cytuj: 
 | |
|   |