|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedys gdy mana leciala 4x wolniej (20 mag z faccem musial ladowac mane 40 minut), manasy byly 2x drozsze i dawaly 2x mniej many, nie bylo wandow, vis byl nieprzydatny podczas expienia, podobnie jak e wave ktore kosztowalo ok 500gp (a teraz 100-150gp), ludzie i tak grali sorcami.
Dlatego jestem zadowolony z update'a, bo wszyscy ci 'pgerzy' ktorzy graja tylko dla cyferek - odejda, a ci ktorzy graja dla przyjemnosci i dlatego ze lubia grac sorcem/druidem zostana. |
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grunt Tobunt
Profesja: Paladin
Świat: Pythera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() nie rozumiem po co oni tak musieli zjechac sorców i druidów
![]() I co teraz? nagle wszystkie postacie magiczne bedą musiały poświęcic MASE czasu by mlvl wbijac? Ale wszyscy ludzie nigdy nie będą zadowoleni tera sie najci i palkowie cieszą, przed update sorcowie i druidzi. :\/ Ostatnio edytowany przez dartra111 - 29-06-2007 o 13:49. |
![]() |
![]() |
#204 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Yours Bykunn Ostatnio edytowany przez Bykunn - 29-06-2007 o 13:51. |
|
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: tam
Imię: Elite Knight Kornelius
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Pacera
Poziom: 16
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Gdyby nie zmmniejszyli sily sorkow to tibia stawala by sie istnym otsem...jednego update ulepszenie postaci magicznych potem melee i tak az kazda profesja bedzie demonki na 30 lvlu solowala...to jest zly kierunek...a jesli chodzi o tracenie "masy" czasu na trenowanie mlvla...to pomysl o knight.... miales kiedys knighta? skilowales? myslisz ze ile to jest? jedna nocka ? dluuugie godziny skillowania daja efekt... skillowanie mlvlu wczesniej niebyla porownywalna do czasu skillowania skilli przez knighta (takich lepszych ...a nie na 20 lvlu 35/35...)
skills=respect -------------------------------- 09:55 Qutearstat mat [12]: maasz pulapke na zwierze ta 09:55 Elite Knight Kornelius [18]: jaka pulapke? 09:55 Qutearstat mat [12]: jak whodzi to mu zabiera rzycie 09:56 Qutearstat mat [12]: morzna kupic w edron /\ Pwned Xd |
|
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Imię: Bobia Asty
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
|
![]() Szkoda mi czasu zeby tutaj wogole pisac ale niemoglem sie powstrzymac, Debile je*ane pisza glupoty ze sorca u*ebali strasznie itd. sorc dalej jest lepszy od knighta np. idz sobie na demona 100ek i 100 ms i zobaczcie sobie kto bedzie mial wiekszy waste, best sorca w expie to 12 mln~ a knight moze wbil najwiecej 4-5 mln. w 1 dzien !? Przed update normalny czlowiek grajacy for fun knightem mogl sobie pomarzyc o tym zeby wbic 1 mln. expa a sorcem 80+ umiejac grac bez zadnego problemu wbija sie 1 mln. Moim zdaniem za*ebiscie zrobili z tym update- sorc dalej jest najlepszy ale nie odskakuje tak knightowi jak wczesniej a knighci spokojnie sobie teraz bez zadnych meczarnik moga wbijac ladny exp dziennie, gdyby nie poprzednie update to bylo by tak jak kiedys ze czolowki na servach wiekszosc knightow i pallow a popatrzcie na swiaty ktore powstaly po ulepszeniu sorcow, jak wyglada top 100 -ms, ed, ms, ed, ms, ed, ek i tak jest, Macie problem to niegrajcie i tyle jak sorcowie wymiatali na pvp to bylo wszystko dobrze -zajebiscie ze juz to sie skonczylo
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
|
![]() Adori Blank!
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik forum
|
![]() pfff
Nastepny pro ktory konczy z tibia bo udupili mu sorca.... i dobrze ci tak Myslisz ze jak postawisz sie cipsofotwi " JA KONCZE Z TIBIA" to ich to ruszy?? Smieszny jestes... Placzcie dalej, tym sie roskoszuje a wy wpadacie w wieksza zlosc. Jak ja to kocham hahahah ![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: tam
Imię: Elite Knight Kornelius
Gildia: brak
Poziom: 16
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4
|
![]() heh sorki ze tak nie do tematu ale jak to EO strajkował? ;] moze mi ktos przyblizyc ta sprawe
![]()
skills=respect -------------------------------- 09:55 Qutearstat mat [12]: maasz pulapke na zwierze ta 09:55 Elite Knight Kornelius [18]: jaka pulapke? 09:55 Qutearstat mat [12]: jak whodzi to mu zabiera rzycie 09:56 Qutearstat mat [12]: morzna kupic w edron /\ Pwned Xd |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() hmm cipy mysla jak naj wiecej zarobic, stwarzajac z najlatwiejszej profesji tak że naj mocniejsza.
np. noob gra sorce i ma pacc i pada +10 raz i juz pacc nie kupi ;/ teraz gra knightem jest zadowolony ze nie pada a jesli klijent zadowolony to placi a jesli placi to cipy tez zadowoleni ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska
Imię: Asherinis
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() EDIT... Dokończyłem czytać Twoje wypociny... Bo po pierwszych 2óch linijkach nie wytrzymałem i napisałem to co widać up. Best EXP MS/ED = 14mln z hakiem, knighta... hmmm =7 no moze 8~mln expa... Widac że nawet nie masz zielonego pojęcia o tibii/expieniu, ponieważ chyba każdy wie/słyszał o wyczynie MDW z expem... Sprawa była GŁOŚNA... ...."Przed update normalny czlowiek grajacy for fun knightem mogl sobie pomarzyc o tym zeby wbic 1 mln...." - to też mnie rozbawiło do łez... 4 fun gra MS/ED... Napewno taką grą nie wbijesz mln expa (no chyba że na 150~lvlu- a i tak ciężko), tak więc "najtem też było to niemożliwe, nie?? Logiczne?? Jarzysz?? OMfG... Podsumowanie?? STOP DZIECIOM NEOSTRADY!!
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda ![]() Ostatnio edytowany przez Asher. - 29-06-2007 o 20:35. |
|
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() up
ales go podsumowal (chodzi o ta pierwsza czesc) a ja w tibie juz nie gram i problemow nie mam ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
i nawet jesli to prawda, to nie zmienia wcale faktu, ze sorcem wbilbys duzo wiecej expa niz knightem, grajac tyle samo czasu Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#217 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Battlefield :)
Imię: Akune
Gildia: Over Reaction
Świat: Vinera
Poziom: 125
Skille: 19/22
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#218 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Czytam tu strasznie dziwne posty, typu "eee, nam hity zmniejszyli!a najtom nigdy!" Według mnie ten temat powinien być tylko dla osób którzy coś osiągneli zarówno coś sorcem/drutem jak i palkiem/najtem bo tak tylko obie strony wrzucają na siebie. Magowie nie zostali osłabieni o tak sobie dla jaj, był poważny powód. Cip'soft chyba wreszcie zmądrzał, dalej magicy najwięcej expa na godzine zdobywają ale nie już w takich ilościach. W następnym update jeszcze podszliwują wam czary i będzie dobrze. Co to ich obchodzi że magowie kończą gre? Palki też kończyły i jakoś przeżyła profesja, im napewno zależy bardziej na ludziach którzy z inteligencją do tego podchodzą a nie tylko jak im się expić będzie. Komu się niepodoba to trudno... niech odinstaluje tibie a jak nawet tego nieumie to niech poprosi oto ojca a nie daje durne posty.
Pozdro~ |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() Moze i ja cos od siebie dorzuce..
Wiec wszyscy ponizej 100 lvla magowie, chu** mozecie wiedziec o obnizeniu hitow itp. ile wam zmniejszyli ? 30 z besta ? ja 182 lvl/77 mlvl przed upem walilem 207-327 a teraz 152-219, dla 250 msa poszlo 15 sd na dema , 10 ue na dema, wiec jemu o polowe w dupe hity poszly, ale ok, jebac hity. Mowicie...oo teraz potrenicie mlvl...tak tylko wbij sorcem 90 mlvl a knightem skille 90/90. ujzenie napisu You advanced to magic level 100. jest niemozliwe. (zaraz zacznie sie spam, oo to mozna zrobic tylko potrzeba troche czasu..tak ale ile czasu) Dodali nam wandy/rody, tansze manasy itp. ok spoko, ale dali nam tez soule, runy na lvl. A jak ktos wczesniej napisal, ze mamy tansze mf, czyli hunty prawie zawsze sie zwracaja itp., a knighci expia na manasach ? pokaz mi jakiegos 150+ ek ktory biega z uhami na dragach, to powiem tobie gz. kazdy uzywa mf, dlaczego ? bo taniej. 170 rp tez chodzil na demy z mf, bo uhy waste. Takie male info. po 1.dla 60 ek poszedl 1 uh na dla. a dla sorca na takim lvlu zeby go zabic ile pojdzie ? 3k many ? jak nie lepiej. po 2. 88 ek walnal wiecej z broni niz 100 ms z sd. (i zauwazcie, ze knight zrobil to za free, a sorc te 300 gp musial wydac~~) po 3. smiesza mnie posty typu "oo mieliscie czas zeby gra sie nacieszyc" po 4. knight mogl wyrobic 200k na godzine. tomb , gfb i jazda. po 5. ooo zrobili tyle i tyle expa w jeden dzien, na poczatek moze zauwazcie, ze nie zrobil tego solo, a pozniej nie w jeden dzien, strycnine 10 mln expa w 38h ?a knight jakby jebal te 200k na 1h to zrobilby 7,6 mln~ w tym samym czasie po 6. sram jak mnie pojedziecie, mam poprostu swoje zdanie itp. po 7. znudzila mi juz sie tibia, wole isc na browarek czy cos. po 8. jak to mi kolega powiedzial 137 ek, dobrze ze ujebali sorcow, ale knightom za duzy power dali i z tym sie zgodze. po 9. 110 ek wzial hero na 6 hitow, co ja robilem przed upem 182 msmem po 10. to mialobyc wyrownanie profesji, a nie "porazka" po 11. oo dali wam softy, potrencie mlvl..smiech a co knighci ich nie uzywaja ? jakby zrobili je tylko sorcom to ok, a tak kazdy w nich nagina. i na koniec ,,|,, (do niektorych) zobaczcie co sie dzieje na podworku, a nie przed kompem. kthxbye _/
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 166