|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() No właśnie. Mam pytanie dotyczące hitów po update.
Oczywiście jestem knightem, z okazji Upa postanowiłem znowu nieco w Tibię pociachać, tym bardziej, że knighci mają teraz fajnie ![]() Ale standardowo z Fire Axe'm w dłoni i Dragon Lance'm na plecach radośnie idę na expowisko... Jeszcze nieświadomy ograniczeń levelowych broni. W drodze looknąłem na Fire Axe'a, żeby przeczytać ten wspaniały tekst "The blade is a magic flame." A tu proszę: lv35++. Jeszcze w szoku skontrolowałem D-Lanca - lv60++ ![]() --------------- I w tym rzecz właśnie. Ciekawy jestem, jak bardzo maleją obrażenia broni, do której nie mamy odpowiedniego levela? Bo załatwiać 'przestarzałe' (przynajmniej jak na stare standardy) uzbrojenie jakoś mi się nie uśmiecha. Halp, pls ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Są takie same jak przed update.
Czyt. Gdy mając 25lv używasz Fire Sworda, bijesz tak jakby 'update' dla ciebie nie istniał. Bynajmniej cos takiego zauważyłem u siebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() Ta?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() slyszalem ze 10lv z w hammer walil max po 13 , ja natomiast z 50lv i gsem zaliczylem jedynie slimy i roty i jakos nie czulem roznicy ,, moze im blizej do osiagniecia minimum tym lepiej sie sieka.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Idź expić i sprawdź sam, a nie temat na forum zakładasz
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Knight-bloker
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Oh, dziwne, ja z Avengera po update nie mogłem walnąć 150+... a przed upem często 180+/- wchodziło
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() kolega 17 lvlem z dragon lancem, nie przebijal sie w roty, a w RATY po 1, max 2.
Inny kolega, udezajac z fury cluba na 19 lvlu, przebijal sie lepiej niz z broni na swoj lvl. Morał: Jeżeli brakuje ci 1 lvl do broni mozesz spokojnie uzywac, ale jak brakuje ci lvly 40+ to juz raczej nie ;/
![]() |