|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1781 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Stan: Na Emeryturze
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1782 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veetro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Bitwa na Maze Of the Lost Soul, dopiero by pokazała kto ma lepsze PvP i zgranie, zwłaszcza z 4 lurniętymi Wrl ;-) Bramka 60+, a 60+ to już nie nooby? ;> |
|
![]() |
![]() |
#1783 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Ale taki pojedynczy MSik to se deadnie na WRL z 60 lvlem to tez dangerous <stfu> Ale pomysl dobry... Jednakze myslicie ze Vision na takie cos wyrazi zgode <smiech> ? Przeciez nie bedzie tam ich noobow !!!! KONIEC SWIATA IDZCIE SIE ZABIC ! |
|
![]() |
![]() |
#1784 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#1785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() @ziomki za Bielskiem
policzcie sobie Wizja + Dusk + Black~(mozna ich zaliczyc jako nooby) ile ma ludzi =]] a co do goromy to "Triada" ma swoje nooby wiec thx =]] @Atahun zamilcz =] hydrauliku z Francji... @Lubie~ Wizjony i Duski nie maja noobów?? plx plx a co to Black~?? ; << Każdy obiera swoja taktyke =]] dalej tu płaczcie że my walczymy noobami... i coś wam to da?
#1786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() @ Khazul
1. Tak, ty jesteś moim kompleksem. 2. Jeśli mówię że cię tu nie chcemy za każdym razem to znaczy że cię nie chcemy, proste? 3. Nie muszę siedzieć na forum 24h aby po przeczytaniu któregoś z twoich żałosnych postów zareagować. 4. Jesteś śmieciem. 5. Kozakujesz po kablu i to się kiedyś na tobie zemści, prędzej czy później. Tyle. "Khazul [56]: Ja nie muszę chodzić na siłownię bo i tak jestem duży i silny" Tekst z około października 2006 Khazul rox. P.S. 6. Widzę że się troszq zdenerwowałeś... Czyli jednak moje tyranie cię na forum ma sens, ja cię człowieku zniszczę, jeżeli sie powiesisz to zrobisz to wlaśnie z mojego powodu, nara !
People all grow up to die. Killed Katrila at Level 246 ok Killed Vilshion at Level 187 unjustified Ostatnio edytowany przez QuanChi - 01-07-2007 o 01:04. |
![]() |
![]() |
#1787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Mowisz o sobie w liczbie mnogiej, czy czujesz, ze reprezentujesz ogol tego forum?
#1788 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jak widzisz nie tylko ja go nie toleruje tutaj. I jest nas znacznie więcej. Chcesz żebyśmy Ciebie również przestali tu tolerować? oO
People all grow up to die. Killed Katrila at Level 246 ok Killed Vilshion at Level 187 unjustified Ostatnio edytowany przez QuanChi - 01-07-2007 o 01:15. |
||
![]() |
![]() |
#1789 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() A co do tego co dzieje sie na servie to @$$lickery vision szaleja w veno. Ubili kilku low lvl i tyle az zal.. |
|
![]() |
![]() |
#1790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() no openik dzisiaj nie wyszedł ;/ szkoda na poczatku ladnie to wygladało jak duski i wizja goniła vision juz myslalem ze to bedzie wygrany open dla dusk ale jakos puzniej dusk i wizja rozwiało na 4 strony i du-pa z tego była i jakos malo osob bylo czy mi sie wydawalo fenixa nie widzialem jamesa i kilku innych ale cóż nie ma co sie łamać "raz na wozie raz pod wozem to sa fakty"
![]() jakby nie było mam takie same zdanie o Khazulu kiedys spoko gość wiedzial duzo na temat gry pomagał a teraz sie ze-szma-cił ;/ no cóż pixele robia swoje jak ktos tam up wspomniał :/ ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Zdanie tego forum i jego uzytkownikow mam w D***, twoje grozby o "nietolerancjii" sa zalosne, jesli to znaczy, ze nie zobacze kolejnych twoich postow skierowanych do mnie, to ok
![]() wiec jesli nie masz nic wiecej do powiedzienia, to wyjdz i nie wracaj A co do Khazula, to go nie znam, jebie mnie to, co zrobil, odpowiedzialem na twojego posta tylko dlatego, ze zdawalo mi sie z deka przesadzone, ze 1 osoba wyraza zdanie "wszystkich" ![]()
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 01-07-2007 o 01:21. |
![]() |
![]() |
#1792 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to na chuj tu jeszcze siedzisz?
Idź spać młody, już dawno po bajce...
#1793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() [CHAR]Saptus[/CHAR]
Killed at Level 87 by [CHAR]Xareta[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#1794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Imargam expi ?
Level: 204 1. Imargam Furora online @edit Co jest Czipsu Taifun Imargam online... ? Ostatnio edytowany przez Slovik - 01-07-2007 o 01:39. |
![]() |
![]() |
#1795 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Braniewo
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1796 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Braniewo
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez HooL$ - 01-07-2007 o 01:44. |
|
![]() |
![]() |
#1797 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vision nie wyszlo na openke
![]() ![]()
#1798 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nevick - 01-07-2007 o 02:47. |
|
![]() |
#1799 |
Guest
|
![]() @Slovik
Imargam expi ? Level: 204 1. Imargam Furora online Tu kolejna bezsensowna wypowiedź, po co pytasz ?? Zrób se chara kup exive i se zobacz. ![]() Mugł by ktoś coś więcej powiedzieć o Khazgulu? Kogo ojebał, hacknoł a komu pomugl?? Ostatnio edytowany przez Nevick - 01-07-2007 o 02:49. |
![]() |
#1800 |
Użytkownik Forum
|
![]() Khazul jest smieciem. Jak ktos jest smieciem predzej czy pozniej spotka go kara@!