|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam panstwa
![]() ![]() Więc mam problem.. zrobilem sobie palla skille 56 20 level zamierzam niedługo kupic PACC narazie robie strzały.. Kiedy go aktywowac? co robic? gdzie expic na pacc aby w miare to wchodziło i zeby szybko zarobic na BOH ?? Piraty ? aha ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zima'Druid - 01-07-2007 o 19:40. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja bym radzil dobic skile do 60 i wtedy aktywowac PACC a przy okazji zrobic sobie bp arrows i mozesz isc na piraty
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() sry ale po bro; / |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rail Alinaria
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32
|
![]() Najpierw trzeba zrobić quest ktory jest glupi a rzeczy do zdobycia sa drogie jak na tak niski lvl. Zrob 65 dista, kup pacc i jezeli posiadasz duzo zlota to zrob Meriana i Elonore quest
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Możesz kupic manachy i podczas skilowania robic te arrowsy albo jesc fooda np. skilujesz na rotach tam nie bedziesz cierpial na brak fooda ja zawsze jak ide tam kina skilowac to biore na wszelski wypadek 10 fish i jazda
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Polska
Imię: Sir Valamanczas
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 26
Skille: 70/56
Poziom mag.: 11
|
![]() mam podoby problem chce kupic paca za niedlugo
skile 62/52 19 lvl jeszzce 300 kamini w dp czeka skilwoac dalej czy pac i expic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Róbcie nadal strzały dla oszczędności... Jak zrobicie z 30 bp to wystarczy wam na kilkanaście dni expienia i nie będziecie mieli wogóle waste -.-
Strzały są tak tanie, że debilstwem jest je robić. W sklepie kupisz je za 2gp, a od graczy nawet po 1. Jesli tak chcesz oszczędzać na bohy to chyba nigdy ich nie kupisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A Ja Robie Juz 10 Palow Bo Up Sux Dla Magow I Bede Palem Gral Bo Pal Rox Yeaaaaaaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Radzilbym wbic 65 i wtedy aktywowac. Do expienia na poczatek jest dobra parnisula tomb do -2 wlacznie
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() pvp czy no-pvp ?? jak pvp to skilluj do 65-70 i pozniej aktywuj pacc a jak no-pvp to do 60~~
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
![]() -Dobij skile 60+ -Aktywuj pacc jak dobijesz 60+,odrazu idz na Tomby narazie słabe nie wiem czy Ci się zwróci ale powinno być spoko ![]() -Dragi dla palla stworzone ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |