![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Troll ma premie do łuków, ale ja proponuję orca . Ma ktoś TBC(2.0.12), bo bym sobie z kimś pograł na privie. |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ludzie powiedzcie mi...jak można grać na privach ? O.o
Przecież na takim prawie nic nie działa, servy cały czas padają....no apokalipsa >.<
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Ja gram na servie który jest już ohoho z 2 lata? Bugi co chwila są usuwane. Jest to polski server na którym codziennie gra z 500 osób. Więc chyba Ty grałeś na jakiś ścierwackich
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale tam przykładowo BG nie do końca dobrze działa.
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musisz chwilę poczekać...powinien sie zacząć ściągać nowy patch.
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2007
|
![]() mam to wlaczone z 20 minut i nic, nawet nie wyskakuje ze sie patchuje czy cos ;/
masz gg to podaj zagadam moze mi pomozesz ;/ @edit a moze musze sie gdzies zalogowac na moje konto ?? zanim wlacze gre Ostatnio edytowany przez Pivver - 01-07-2007 o 13:07. |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() GG nie używam, ale ściągnij patcha ręcznie z jakiejś stronki
![]() Zaraz dam link ![]() @Edit http://www.idg.pl/ftp/gry_4806/gra.html
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 01-07-2007 o 13:14. |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greyhawk the Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() Heh... Nic nowego dla mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#92 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Właśnie, że nie warto... Ehh wkurzają mnie tacy lamerzy z WoWa, którzy mówią, że w Guild Wars grają ci, których nie stać na WoWa... GW jest pod każdym względem lepsze - ja grałbym w WoWa, ale GW ciekawsze jest. Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 24-04-2008 o 16:41. |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Grałem już w różne MMORPG (Mu-online, Kal, Silkroad) i na wszystkich sie troche zawiodłem (koreanczycy robia dosyc nudne i monotonne gry z jednym questem powtarzanym 100 razy tyle ze na roznych moobach
![]()
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
Im wyższy numerek wersji tym wiecej bugów ma serwer. Polecam zacząć od serwerów bez TBC ponieważ jest tam bardzo niewiele błędów w porownaniu do TBC |
![]() |
![]() |
#95 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Na obecnym stopniu rozwoju bugi dotycza glownie umiejetnosci skomplikowanych ( stealth i wszystkie bonusy utrudniajace wykrycie ukrytego ), triggerowanych ( overpower - po tym jak przeciwnik wykona dodge ) oraz petow ( od dawna w rozkladzie ). Najwiekszym problemem jest jednak nie stopien zabugowania, tylko wielkosc i struktura community. Na serwerze blizzlike z 40-50 osobami online ( a tyle srednio jest w stanie uciagnac amatorsko postawiony serwer MaNGoS ), podzielonymi dodatkowo ally/ horda i z roznymi levelami, nie ma co myslec o robieniu instancow trudniejszych niz MC bo po prostu braknie ludzi.
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greyhawk the Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() Według mnie prywatne servery są lepsze od globala. Może i jest cała masa bugów, ale dla kogoś kto nie ma kasy to raczej fajnie. Jedno mnie wkurza. Granie w WoWa kosztuje 50zł miesięcznie (pamiętajcie że WoW jest o niebo lepszy od Tibii) A PACC do Tibii kosztuje 100zł na 3 miesiące. Według mnie to albo PACC powinien by tańszy, albo WoW droższy.
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Tia, a ja wole być górnikiem niż właścicielem przedsiębiorstwa xyz, bo w końcu będę miał mniejsze oprocentowanie na podatku.
Cytuj:
. Ostatnio edytowany przez M4r3X - 04-07-2007 o 18:01. |
|
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ok to moze wpiszcie na jakich realmach gracie ajkie lvl i rasy. Ja jak narazie na the mealstorm 14 Ne rogue ale chyba ide na ravenhold(czy jakos tak) kumpel mnie namawia i będzie ORc Hunter lub warloc ewentualnie warrior chociasz stawial bym na huntera.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Realm:Xavius
lv:15 :/ klasa:Warrior