|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() zachowaj to dla siebie
yo
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p |
![]() |
|
![]() |
#1842 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veetro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1843 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Duskiness Side
no do jasnej cholery jak wy chcecie rozpierdolic Vision jak co chwila ktos sie z kims kloci i obraza.. jeszcze niedawno Black Galaxy bylo w stanie wygrac w Vision opena ale nie przeciez trzeba rozjebac gildie i swoja zalozyc... przestancie sie kurwa klocic o władze i zbierzcie do kupy to Vison nawet nie zauwazy jak bedzie dostawac 20:0 na openie... macie od zajebana ludzi z porzadnymi lvlami i jak to organizujecie? sory ale sie w*****lem jak widze kolejny raz nowa gildie ktora praktycznei jest tym samym co porzednia ale zmienia sie wladza.. Zaloze sie ze jak wygracie to sami miedzy soba wywolacie wojne bo sie nie bedziecie mogli dogadac kto rzadzi tyle
#1844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() morneth zaczol swirowac wyzywajac fenixa ;s
|
![]() |
![]() |
#1845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() @Crothan
Odpuść sobie i idz się naucz Polskiego i nikogo nie w******j. Jesteś tu od 3 dni i robisz z siebie pana forum. To co o mnie gadasz mnie j***e. Koniec offtopu i rozmowy |
![]() |
![]() |
#1846 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Idź se lepiej poczytać akademie Pana Kleksa dzieciaku ![]() ![]() ![]() ![]() PS.A to że ktoś ma dysleksje to inna bajka. Ostatnio edytowany przez Nevick - 02-07-2007 o 02:45. |
|
![]() |
#1847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Przez takich jak Morneth to zauważyłem, że przybywa wrogów Duskiness. Ale skoro ON wie lepiej to już nie jest mój problem. Ja tylko próbowałem pomóc, skoro jednak nie to nie. Mimo to nadal jestem za Duskiness.
|
![]() |
![]() |
#1848 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() co wlasciwie zrobil morneth??
|
![]() |
![]() |
#1849 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pan Morneth stwierdzil ze Van Liden jest hunted a Fenix'Gru ma huja do gadania i ze to wlasnie Morneth teraz bedzie dowodzic furora.
po czym dodal ze Fenix'Gru ma u niego hunted 4ever i ze sie dogada z Imargamem Ostatnio edytowany przez YhychybaTy - 02-07-2007 o 10:56. |
![]() |
![]() |
#1850 |
Guest
|
![]() Loen mam pytanie odnośnie ostatniego battle. Czemu wy sie zgadzacie na battle w ank skoro wiecie że tam będzie od h**a noob charów wirzonów;p
Macie zajebisto ekipe i zgranie ale ciężko coś zdziałać kiedy drogę blokują noob chary.Nie można zaspamować Ue ani praktycznie nic.A Wirzyn ma noobów w party i ma wyje*ane czy padną czy nie. |
![]() |
#1851 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() Wogóle Morneth jest jakiś nie teges xd. Jak Lord Sethi był liderem In Flames to all było dobrze, zajebiste akcje, wszystko wychodziło etc. Morneth przyszedl to all pozmieniał, powyrzucał tych co nie zna, i jak przez kogoś coś nie wyszlo odrazu wylot. Poprostu żal mi takiego człowieka..
|
![]() |
![]() |
#1852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Braniewo
Świat: Isara
|
![]() Moim zdaniem Mornetha za bardzo ponisola chec do wladzy i to go zniszczylo.. ;P
|
![]() |
![]() |
#1853 |
Guest
|
![]() To przecież dobry kumpel Taifa. Moim zdaniem za bardzo rozpieścił się u jego boku :S
|
![]() |
#1854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Centrum
Świat: Pandoria
Poziom: 80+
Skille: 85+
|
![]() Nowi członkowie [GUILD]Wizja[/GUILD]:
[CHAR]Boozar[/CHAR] , [CHAR]Vale Phallca[/CHAR] , [CHAR]Wayne'Braveheart[/CHAR] , [CHAR]Eddy'Braveheart[/CHAR] i [GUILD]Duskiness[/GUILD]: [CHAR]Fireplexx[/CHAR] ![]() ![]() [GUILD]Vision[/GUILD] : [CHAR]Draco Karste[/CHAR]
19:55 Mlody Wiilk [21]: ej a taifun w jakiej gildi jest?? Ostatnio edytowany przez FebroV - 02-07-2007 o 11:54. |
![]() |
![]() |
#1855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Troszkę wyjaśnię sprawę Mornetha. Na Furorze działa on na zasadzie, nie znam to hunce, Vision mi powiedziało, ze to są ich ziomki to hunce. A teraz jak przeczytałem, że on sie dogada z Imargamem, to szczerze wątpię w jego nawet, nieumyślne dobre intencje dla Duskiness w tej wojnie. Ponieważ jedyną osobą którą on "chyba" respektuje jest Taifun. Morneth już dawno przesadził. A z tym najazdem na Fenixa to już był szczyt jego bezczelności.
|
![]() |
![]() |
#1856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Woda sodowa uderzyla mu do glowy, zdarza sie to jak ktos poczuje wladze
Over and out P.S. Hellsir szykuj zapasy wodki xDDD
#1857 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam nadzieje ze przestanie teraz zakladac bezsensowne tematy na forum tibia.com?
#1858 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie.
![]() |
#1859 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wg mnie to nie ma sensu, porównajcie sobie liczebność tych gildi, teoretycznie Duski powinni już dawno przegrać tą wojnę, a mino to dalej się trzymają, mam nadzieje ze uda im się ją wygrać, lecz będzie im bardzo ciężko... Vision na rooka!
![]() |
![]() |
![]() |
#1860 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Imię: Nowy Char
|
![]() Cytuj:
[GUILD]Duskiness[/GUILD] + [GUILD]Wizja[/GUILD] + [GUILD]Black Galaxy[/GUILD] + [GUILD]Dark moon[/GUILD] (??) VS [GUILD]Vision[/GUILD] +[GUILD]Carnage[/GUILD] Co do [GUILD]Dark moon[/GUILD] nie jestem pewien ![]() Owszem Duskiness jest mało liczebne, poniewaz rozdzielilo sie juz teraz na 3 gildie hehehe ![]() pzdr...kthxbye @EDIT Ujebcie Mornetha i tyle, mzona powiedziec ze dzieki Duskom jest free i nie złapał za free hunta od Vision a teraz do nich z morda... Ujebac go trzeba i tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Lubie_orzechy - 02-07-2007 o 14:26. |
|
![]() |