|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam
Zauwazylem, ze w Polsce pojawila sie moda na slowo "zal". Wszystko byloby fajnie gdyby nie jedna sprawa. Mianowicie chodzi o to, iz wchodze w losowo wybrany temat i widze takie odpowiedzi: "łołoło jakie swietne skriny, poprostu zal". Czy tez "Ale z ciebie dziecko neo, zal". Czytalem te posty i wytrzymac nie moglem( z reszta nie tylko ja). Co wy widzicie takiego super evul wypasnego w tym slowie. Mnie juz krew zalewa kiedy czytam te glupie wypowiedzi. Pytanie, po co napisalem ten temat? Zebyscie wy drodzy userzy przestali spamowac "zalami" w kazdym temacie. Teraz napisalem krotki wstep, ale jak sie zdenerwuje to napisze dluzszy tekst zeby dalo wam to cos do zrozumienia. Dziekuje za uwage -.- @down Myslisz, ze to jest zabawne? Mylisz sie, chlopcze. Ostatnio edytowany przez Bakuo - 02-07-2007 o 14:56. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() żal.pl
Hrhrhrhr... Co chesz zwojować? Z modą i debilizmem nie wygrasz. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() A tak na serio... Myślisz, że ktoś sie przejmie tym, że Ciebie to wkurza? Mnie to też wkurza, tyle że to olewam. Temat zamknę bo wpadnie elyta, elita, r33lita i ryba i będzie pozamiatane ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|