|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Otóż od dnia update kiedy gram w tibię zauważyłem pewien problem. Otóż kiedy otwieram jakiegoś baga lub ciało to otwiera się i odrazu zamyka. Musze tak kilka razy. Kiedy klikam prawym na potwora lub otoczenie to jak wyświetla się normalnie prostokąt z różnymi opcjami np. atak, to u mnie wyświetla się i znika. Czy nie którzy z was też tak mają? Czy jest to wina myszki (jest już trochę stara)? Czy to jest związane z tym updatem i czy będzie na to jakaś łata czy poprostu jest na to inny sposób. Uwierzcie to naprawde przeszkadza w hunceniu.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loiru Ragu
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 33
Skille: 70/53
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Ja na jednym komputerze mam myszkę A4TECH optyczna bezprzewodowa, która ma z dobre 4-5 lat i zaczynam zauważać coś co nazywam "podwójnym kliknięciem". Objawy w Tibii takie same jak u Ciebie, zalecam choćby chwilową zmianę myszy w celu weryfikacji.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Moim zdaniem to wina myszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Jestem pewny że u mnie to myszka(w każdej gierce działa podwójnie, ale za to lewy przycisk;D), ale zauważyłem inny błąd. Dajesz na kimś attack(monster, human), potem przestajesz go attackować, a char dalej go bije
![]() |
![]() |
![]() |