|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Sieradz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Magerwar
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Noo W końcu jest na co popatrzeć
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Lemukew - 02-07-2007 o 01:34. Powód: Błedy ort. :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Fajne foty...
Jak bijesz smoki juz z tym aolem to zakladaj jakies eq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Knurów
|
![]() Glucio, twój temat oglądam od początku i podobają mi się twoje zdjęcia
![]() Gdyby nie hack... to był by Gucio Terminator ![]() Gz wszystkich advenców ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thario Stwola
Profesja: Elite Knight
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Świat: Refugia
Poziom: 160
|
![]() Gratz Glucio , cisniesz ladnie po upie , nie to co inni u nas troszke im sie pogorszylo i juz retired xD go go 150 ;] i niededaj tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zbanowany
|
![]() Black knighty:
Jeden z wielu: ![]() Jeden z pierwszych lootów: ![]() A teraz, najlepszy z wszystkich!: ![]() I loot z całego huntu, ogólnie zwróciło się i jest pięknie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sam 2 - 03-07-2007 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up nie masz mozgu
waste w jezyku angielskim znacza marnowac , tracic... stracil 6 bp mfow ale wyszedl na plus...rozumiesz?
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up nie masz mozgu
waste w jezyku angielskim oznacza marnowac , tracic... stracil 6 bp mfow ale wyszedl na plus...rozumiesz?
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zbanowany
|
![]() Tutaj malutki zwrocik
![]() ![]() Buy all wand of inferno 2,5k, dragon shields 3,5k, fire axes 7k, crusader helmet 5,3k, crownshield7k,royalhelmet28k!sell 2x w-helmet sell 1x boh buy soft boots 350k! |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() A co to jest na fotce takie niebieskie w mijscu arrows?
|
![]() |
![]() |