![]() |
#5521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: pomiędzy lewym a prawym posladkiem
Imię: Measter Mika
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 119
Skille: 90/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Makson nóp szaruje z bubble i moim starym
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Imię: Craezy golusek
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Bournemouth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flaczyy
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurora
|
![]() Advance z pewnym niespodziewanym gościem
![]() ![]() Gzz all ssów i advów! @down Wiesz, ale gdyby nie to że zrobił tego 190~ MS'a to niemiałby tej pomocy... On nie kupił tego chara na allegro (mowie o Magsonie) zeby zarzucac mu 'nielegalne' przezuty kasy... Miał kase zarobioną to ją wykorzystał... ![]() Ostatnio edytowany przez Dansos - 04-07-2007 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice
Imię: Don Crown
Gildia: Shades of Shadows
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
![]() @neSSonka
<sniff> Czyżby to zapach wazeliny? ![]() Zrozum, że nie w głowie mi nędzne bluzganie się na forum, tylko chcę podkreślić fakt, że bez pomocy finansowej raczej ekstremalnie trudno byłoby mu w te kilka dni wbić taki lvl PALLADYNEM, nie magiem ![]() I nie dogadywać ![]() ![]()
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight. 12:19 Kajaza [86]: ftw? 12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales? 12:19 Kajaza [86]: X_x |
![]() |
![]() |
![]() |
#5525 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() No więc to jest mój problem jeśli jakiś tutor lub ktoś obeznany w tym temacie to obejrzy to czy mógłby mi napisać rade czy coś na pm , czy da sie od niego odwołać i jak.Przecież wszyscy wiedzą ,że imageshack to tylko screeny a ja jeszcze zrobiłem w/w z tym helpem miałem to napisać na czacie gildii ... Kurde nawet jesli taki ban toz to za img shack to powinien byc na 7 dni max bo tutaj nalezy sie tylko ban za chating na helpie jak już prosze o pomoc . Yours Crok |
![]() |
![]() |
![]() |
#5526 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zath Lack
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Souls
Poziom: 70
Skille: 74/73
Poziom mag.: 6
|
![]() 14:30 Pheriel [122]: Selling Demon Shield 100k, Warrior Helmets 10k each, Knight Legs 25k each, Knight Armor 10k each, Bps of Time rings 25k each, Royal Helmet 40k
14:29 Crystal Galadriel [73]: Sell demon shield 100k,knight legs 25k,steel boots 70k,boots of haste 50k,blue robe 30k,warrior helmet 10k,vampire shield 35k,crown armor 30k,bright sword20k,knight armor 20k,golden armor 60k,platinum amulet 15k,dragon lance 30k,crus helmet 15k No to nieźle ceny w góre poszły... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
|
![]() @Ceny
EUAHEAUEHAUHAUEHAUHEA dobre xd
![]() |
#5529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Kavi Dratrumil
Poziom: 91
Skille: 91
Poziom mag.: 19
|
![]() Też tak myślę, pewnie będzie tak jak z nowymi cenami Magsonna.
Swoją drogą nikt nie zeche za tyle kupować . Pozatym te ceny są załosne np. Knight ARmor za 12k Ostatnio edytowany przez Kavi_Dratrumil - 04-07-2007 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Usunięty
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() ![]()
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5531 |
Guest
|
![]() Mi się wydaje że graczy nie powinni dopuścić do takiego spadku cen, a nie teraz je podwyższać i to tak bardzo!
ponad rok temu np. bohy kosztowały 55/60k albo demon shield 80k. to oni chyba chcą się cofnąć o 2 lata ![]() pozdrawiam (ładne ssy) |
![]() |
![]() |
#5532 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @gratk SSow btw. fajne ceny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5533 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Profesja: Druid
|
![]() ZNAJDA SIE TACY 100+ LVL CO BEDĄ SPRZEDAWAC PO NIZSZYCH (normalnych) CENACH A OD WAS NIKT NIE KUPI
![]() edit chyba sami to dla siebie bedziecie sprzedawac bo taki 20 lvl nie kupi przykładowo mpa za 1kk a taki 100 lvl + na pewno bedzie posiadal juz taki armor Ostatnio edytowany przez karool - 04-07-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Poziom: 90+
|
![]() Tu macie nową pricelistę:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1725767 Uwierzcie mi, że to jest konieczne... Żadne hunty się nie zwracają, tylko wiecznie waste.
![]() |
#5535 |
Użytkownik forum
|
![]() Ulepszyli knightow i jeszcze narzekają że za mało kasy i cany podnoszą. Zajmijcie sie biciem levela !!! Przeciez zawsze chcialiście byc lepsi od magów!
Nikt nie będzie kupował. Refugia to nie jest nowy świat! Ceny powinny spadac a nie rosnąć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5536 |
Użytkownik forum
|
![]() Ulepszyli knightow i jeszcze narzekają że za mało kasy i cany podnoszą. Zajmijcie sie biciem levela !!! Przeciez zawsze chcialiście byc lepsi od magów!
Nikt nie będzie kupował. Refugia to nie jest nowy świat! Ceny powinny spadac a nie rosnąć. sorry za podwojny post Ostatnio edytowany przez karool - 04-07-2007 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
|
![]() @karool
Bo kurva masz 20lvl i sie boisz, że na bohy Ci nie starczy?! wbij chociaż ten 50+ i wtedy gadaj jakie ceny "wysokie"
![]() |
![]() |
#5538 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Kavi Dratrumil
Poziom: 91
Skille: 91
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Ja nie uważam tego za konieczne i sądze, że nie powinno być nowej price listy. A to, że ktoś chodzi na demony i mu się nie zwraca, to jego problem. Jak ma waste to niech idzie na zółwie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5539 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
|
![]() Na dane w profilu nie patrz. Jak masz lvl większy niż 60 i uważasz, że ceny powinny spadać, to albo kupiłeś postać na allegro, albo jesteś (bez obrazy) ostro pojechany...
![]() |