|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mike Infernus
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() Jak wszyscy wiemy niedawno był update. Gdy się skończył postanowiłem iść poskillować moim najtem który ma 21lvl skille 62/62 eq : noble arm, plate legi, dark helmet, medusa, f axe/k axe i oczywiście sickle do skillu.Gdy zlurowałem sobie slima i zauważyłem że mnie bardzo mocno bije. Nie mogłem wytrzymać nawet 15min!
Jak myślicie, czy potworki po update mocniej stukają? Przed update siedziałem na skillu do 3h nie więcej bo mi sie nie chciało ![]() Jakie eq kupić żeby spokojnie moc skillować ? Mam 12k w depo, noble armory i inne pierdoły. Skoro już założyłem ten temat to chcę się zapytać za ile moge sprzedać griffin shield na furorze. Z góry thx. Ostatnio edytowany przez Yamaroo - 04-07-2007 o 14:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nie wiem po ile chodza tam itemy ale powinienes miec k seta i c helmet
![]() powinno wystarczyc ja na skillach w defie 53 w eq k set c helmet meduska to mnie czasem hitly za 20 ale exurka i looz wiec kup k seta i bedzie dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() thx sprzedam 2x noble arm, griffin shielda i se k seta kupie i mi sie z 4k zostanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Imię: Leondoris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 210
|
![]() Niewierze. Ja mam palka z 60 shieldingiem i skiluje na slimie (używam kamyków) od 57 shielda i spokojnie nic większego mi nie robi. Co prawda używam exury gran ale nie sadze żebym zwykła nie nadążał sie leczyć.
@down Nie chodzi wytrzymanie tylko o skilowanie a to spora różnica. Ostatnio edytowany przez Leondoris - 04-07-2007 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Głogów
Imię: Greyhawk the Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja też nie wierzę. Mam 11lvl, Mace i Dwarven shielda, a do tego skille: 30 Mace i 30 Shielding. Wytrzymałem z tym pod atakiem 3 Slimeów. Oczywiście też używałem Intense healing.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() nom,jak ja skillowalem w k secie demon shieldzie crus helmecie p ammy to czasem po 40 walnely a tak srednio to po 5-15 :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() nom,jak ja skillowalem w k secie demon shieldzie crus helmecie p ammy skille 64/63 to czasem po 40 walnely a tak srednio to po 5-15 :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa tylko że pal ma exure gran i więcej many i ta mana sie szybciej laduje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Stan: Na Emeryturze
Imię: zenek z odpustu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
aha k armor p legi i c helmet powinny wystarczyc ![]()
\,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh, coś ci to popisywanie sie nie wychodzi
![]() Wyjdź i nie wracaj! Oczywiście to sie odnosi do tego kolesia co sie pod mdw podszywa. Thx za wszystkie odpowiedzi ![]() Ostatnio edytowany przez Yamaroo - 04-07-2007 o 19:16. |
![]() |
![]() |