![]() |
#1481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kelion Wihaottho
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() Colak ja w temacie z Twoim fejkiem dalam moja kandydaturę bo nie wiedziałam że tu też się ogłosiłeś, więc popatrz tam czy może być.
Ostatnio edytowany przez Bedytka - 02-07-2007 o 22:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dam coś głębszego w takim razie :
Nick: Decharius Profesja: Mag Ofensywny Strój : ![]() Dałem kilka broni ponieważ: -Mogą być Questy -Możesz sobie wybrać która ci się podoba :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() REKRUTACJA DO FAK'A PT. "Light Warriors" Kod:
Dobrzy: Knight- Pall- Sorc-Ja :P(Silo Alion) Druid- Król- Wojownik króla 1- Wojownik króla 2- Źli: Władca Piekieł- Demon Władcy piekieł1- Demon Władcy piekieł2- Golem Lodu- lodowy sługa1- lodowy sługa2- Reszte se wymyśle ale to wszystkie wolne miejsca. Zapraszam do brania udziału w fake!!! Ostatnio edytowany przez silo_alion - 03-07-2007 o 21:39. Powód: Możliwość własnego Outfitu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() @up
zgłaszam się na władcę piekieł nick:Yuno
![]() |
#1485 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Wojownik króla 1
Nick: Saher Profesja: Assassyn Outfit: ![]() Ten po lewej jest pozycja gdy się wspina.A ten 3 od góry tu z wysuniętym ostrzem(mechanizm wysuwanego ostrza ukryty pod ręką) Outfit prywatny.Prawa autorskie zastrzeżone ;p Outfit może być użyty w tym fake(jeśli zostane przyjęty) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Użytkownik Forum
|
Dobrzy: Knight- Pall- Sorc-Ja :P(Silo Alion) Druid- Król- Wojownik króla 1-Saher Wojownik króla 2- Źli: Władca Piekieł-Yuno Demon Władcy piekieł1- Demon Władcy piekieł2- Golem Lodu- lodowy sługa1- lodowy sługa2- Reszte se wymyśle ale to wszystkie wolne miejsca. Zapraszam do brania udziału w fake!!! Outufit Em0 Przyjęty |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Up
Daj mnie ![]() Nick:Rayza KROL albo Demon wlatcy pikeile ;D oufit:jak mnie dasz ^^
![]() |
![]() |
#1488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Szufi - 05-07-2007 o 09:57. Powód: Outfit |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @silo
Wojownik króla2 Imie:Aegnor Profa:Assassin Out: ![]() Pozycja 3 od gory z wysunietym ostrzem do egzekucji(cichego zabojstwa z saskoczenia), mechanizm jest ukryty z tym czyms brazowym na nadgarstku(nad dlonia dla niekumatych), ostrze jest wieksze od tego brazowego ale ono sie wsowa skladajac na 3 czesci. Pozycje na dole mozesz uzyc np do wspinania sie czy cos. OUTFIT PRYWATNY TYLKO I WYLACZNIE NA POTRZEBY TEGO FAKE'A!!! OCZYWISCIE JESLI ZOSTANE PRZYJETY |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @silo_alion
Prosze o rekrutacje: Profesja: Druid Imie: Exoris Out: ![]() Wiem ze drut powinien walic z wanda albo roda ale ten bedzie walic z miecza (ten miecz moze byc jako ruzczka) ale zawsze moze walic magia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Użytkownik Forum
|
Dobrzy: Knight-Szufi Pall- Sorc-Ja :P(Silo Alion) Druid- Król-Rayza Wojownik króla 1-Saher Wojownik króla 2-Aegnor Źli: Władca Piekieł-Yuno Demon Władcy piekieł1- Demon Władcy piekieł2- Golem Lodu- lodowy sługa1- lodowy sługa2- Reszte se wymyśle ale to wszystkie wolne miejsca. Zapraszam do brania udziału w fake!!! Pacz knight Z tym mieczem moge cię przyjąć tylko na knighta :/ jednak przed tobą knighta zajął sobie Szufi więc zmień outa napisz w tym temacie. Out Aegnora Przyjęty. Ostatnio edytowany przez silo_alion - 04-07-2007 o 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie RYAZA tylko Rayza ;0
![]() |
![]() |
#1493 |
Użytkownik Forum
|
![]() prosze o usuniecie posta
Ostatnio edytowany przez silo_alion - 04-07-2007 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Użytkownik Forum
|
![]() modki albo admy prosze o usunecie tego posta bo przez przypadek zroilem re post
Ostatnio edytowany przez silo_alion - 04-07-2007 o 19:07. Powód: usunencie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg Ale z Tymi Wielkimi literami nobiejesz ;o skoncz z tym...
sorry za spamowanie
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 04-07-2007 o 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Użytkownik Forum
|
Dobrzy: Knight-Szufi Pall- Sorc-Ja :P(Silo Alion) Druid-Joe Król-Rayza Wojownik króla 1-Saher Wojownik króla 2-Aegnor Źli: Władca Piekieł-Yuno Demon Władcy piekieł1- Demon Władcy piekieł2- Golem Lodu- lodowy sługa1- lodowy sługa2- Reszte se wymyśle ale to wszystkie wolne miejsca. Zapraszam do brania udziału w fake!!! Outfit Joego nie przyjęty! Powód? Jesteś drutem wec daj outa z rodem.... narazie cie dopisuje z moim outem... Ostatnio edytowany przez silo_alion - 04-07-2007 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ponawiam rekrutacje
@silo_alion Profesja: Palek Imie: Exoris Out: ![]() Jeszce jedno! NIE ROB TAKIEJ WIELKIJ CZCIONKI!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Użytkownik Forum