![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Ohhhhhhh Xaem that's hurt xDDDD nom webi moze nie daje loga,może nie miał jeszcze okazji, ty za to dałes ostatnio i Kaytek z sunzem zdedali
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @offtopic
dajcie namiar na ts :x @btw cos mało ludzi na nebuli 100 ledwo ^^
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
Co do kwestii wycofywania pacca. Dziwne, ze jak byles w w vu rpzeciwko ordo ie przeszkadzalo ci kupowanie od nas kont, hackowanie ludzi jak nebulas i inne nieczyste zagrywki w te rytmy, czemu wtedy siedziales cicho? Co nagle stales sie taki super, ze tak to ujme, "legalny" i wszystko co nie fair to fe i be? Wracajac jeszcze do kaytka i sunze, to nie bylo tak, ze oni zostali i wieryzli. Po prosut mieli takiego pecha, ze ich zalogowalo od razu, a nas nie.
( . )( . ) These are boobs. No need to copy and paste them in your signature, they have already gained world domination. Sorry Bunny. Ostatnio edytowany przez Webi - 05-07-2007 o 02:28. |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() @Webi
Kto kupil konto, albo wycofal pacc? Ci kolesie ktorzy byli zrookowanie sami oddawali pasy, sie idiotom szarowac chcialo. Jesli sie myle, to niech osoba ktora wie najlepiej mnie poprawi na forum badz PW. |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Webi jesteś chyba ostatnią osobą, która może mówić cokolwiek na temat kupowania kont, sry w sprzedawaniu jesteś lepszy;p. Widzisz ja swoją postać zrobiłem sam, z tego co pamiętam pacców tez od was nie kupowałem. Teraz łaskawie pokaż mi w mojej wczesniejszej wypowiedzi, gdzie ja nazwałem kogoś z was tchórzem, zrobiliście jak chcieliście wasza sprawa. Jak to napisał xaem "jesteś tylko małym zasrańcem, który myśli tylko o sobie i swoim pixelowym ludku", po tej akcji to chyba jest więcej takich zasrańców.
|
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania
Stan: Początkujący
Imię: Master Freeq
Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Świat: Nebula
Poziom: 6
Skille: 11
|
![]() Cytuj:
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() hahaha Hespios zrobiony sam? ty chyba sam w swoje slowa nie wierzysz xD
moze jeszcze powiesz, ze draverika sam zrobiles? hahahahah, dobrre... |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tak tak tak tak tak
( . )( . ) These are boobs. No need to copy and paste them in your signature, they have already gained world domination. Sorry Bunny. Ostatnio edytowany przez Webi - 07-07-2007 o 11:59. |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
|
![]() Olecko do pieca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @down lól kozak xD
http://youtube.com/watch?v=A_YgupUZNdw Ostatnio edytowany przez D@nger - 07-07-2007 o 15:18. |
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A ty opowiedz o tej przygodzie, ktora cie za mlodu spotkala, bo ja znam to tylko tka ogolnikowo, tzn ze cie dwa razy rodzice podrzucili a raz zlapali, szczegoly plx
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko
|
![]() Cytuj:
Draverikiem grały 3 osoby. Potem powstał Hespios do 55 lvla grały nim także 3 osoby. Dalej Hespiosem grała (gra) jedna osoba. Nikt tego nie ukrywał każdy znał prawdę, tylko noobki z forum wymyślają kolejne historie. A jak macie pie***lić SHARER AAAAA BAD PAN, to lepiej nikt niech nie pisze, bo żal (szczególnie dziadzia Xaem ). Ostatnio edytowany przez Maksym89 - 08-07-2007 o 22:38. |
|
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]() Nie wiem co to znaczy "pojsc do pieca", ale wystarczy tylko spojrzec na Don Hespiosa aka snikers i wiedziec co znaczy: "wyciagnac za wczesnie".
Ostatnio edytowany przez Xaemus Serigimox - 08-07-2007 o 23:00. |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]() |