![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz co ? ... Teraz codziennie toczą się chyba walki z Kopengas'ami... Avis próbuje pomóc , z tego co słyszałem to Sanguis też z nimi walczą ... Jak bym miał swoją starą postać <Xaara> to bym próbował pomóc wszystkim cierpiącym i robił jakieś teamy na walke ze Szwedzkimi pkerami ... wydaje mi sie ze kiedyś przestaną
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() HAhahahaahahhahahahahaha. Ty sie nadajesz i kazdy z was tutaj, wy chcieli byscie walczyc z kopengasami
![]() ![]() Kopengas GL, niszczcie ten server ! |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Zapamiętaj jedno ... każdy martwi się o swój tyłek. Nikogo to nie obchodzi, dopóki ten ktoś nie padnie. Wtedy zaczyna szukać zemsty albo ratunku. Bym pomógł Ci gdyż znałem Ciebie moim pierwszym charem lecz go sprzedałem za godziwą cene, tak samo jak drugiego chara (wszystkie na Morganie). Jak co to zapraszam na Shanere, jakoś mi tam idzie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Łomża
Stan: Początkujący
Imię: Zapomnialo sie tak
Profesja: Knight
Gildia: Pierdy Smierdy
Świat: Morgana
Poziom mag.: 5
|
![]() Kopengas wkoncu wygina tak jak inne gildie ktore przeciwstawily sie Avis
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() teraz do Kopenhagas dolaczyla jeszcze jedna gildia evul pkerów Kara...
no ja tam osobiscie nie widze nic nadzwyczajnego w sdcombo albo trapie po 15~ osob ale niektorym to sie podoba, na szczescie mojego miasta jeszcze nie odwiedzili xD
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
|
![]() Cytuj:
Killed Harus'Palus at Level 42 Killed Oswa Drax at Level 53 Killed Ogothoss at Level 66 Na tych wszystkich akcjach była Uriza. A tak swoją drogą to kim ty jesteś, aby go krytykować? Chcesz się pochwalić jakie masz pvp? Pokażesz co to znaczy PK? Nie ma sprawy, zapraszamy na Morganę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
jak harusia zabili to normalnie to tez se cel dobrali chyba tylko bija "najwieksze nooby na morganie " widzialem film na youtube nie wiem czy to byl poczatek czy koniec czy on mial uhy czy nie ale gdyby przyanjamniej mial troche rozumu w bani to by widzial ze zawsze sie nosi pare dfow... i nie wiem do tego czy mial uhy czy mu sie skonczylyXDD BTW :gram na morganie :> Edit : Killed Abyssal archer at Level 12 by Uriza Killed Neel Sprite at Level 9 By Uriza Killed Tirius Tyth at Level 19 By Uriza Killed Wina Thil at Level 20 By uriza Killed Yanga el mamey at Level 12 by uriza Killed Chiniquil at Level 14 by uriza Killed Darter Passport at Level 19 by uriza ej no.... nie bij widze ze masz fajnego kolege ktory sie uwaza za pro pvp i bije newbie na swamp trollach. ..... Dizt Cold jest hunded przez Uriza, Edlas Dari,Viltheriuska i Zidix Shia za zabicie Urizy i Zidix Shia Płacisz 10k albo padasz. Z poważaniem twoi kaci zajebiemy Cie chuju Każdy kto chce tę szmate zabic msg w grze. i to to ma byc pk team ??!?!?!?!? Uriza - Zbanowany Edit 2 Z uriza pk team jeszcze nikt nie wygral mamy teraz duzy potencjal i dobrze dedamy juz wiekszosc ma 15 mlvl i robimy kombo sd ej no co ty nie bijj plzzzz (placze) ![]() Ostatnio edytowany przez Pietia10 - 06-07-2007 o 00:36. |
|
![]() |
![]() |