|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2041 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu, gdyby Draco nie przeszedl na strone Vision, nie wierze,ze war by sie skaczyl. A teraz to w sumie po wojnie
![]() btw. Taifun dal exit,a nie byl pingowany ![]()
![]() |
#2042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() Raczej nie..
Pasterz, coś sie już kroiło jak Ima, Zwidek, Demthes padli. Może podpuchą było to że tak ładnie fragował Po Thellionnie i Xarecie sie nie spodziewałem :> A może to jakiś przekręt.. Laenek i Ymy all powiedzą co jest grane prawda ?;d |
![]() |
![]() |
#2043 |
Guest
|
![]() I tak Dukiness 4 ever mam nadzieje że nawet w tym składzie wygracie wojne.
|
![]() |
#2045 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wciaz maja wystarczajaca ekipe aby wygrac wojne no i mam nadzieje ze tym razem sa pewni ze nie maja spy (chociaz ja wciaz sadze ze Vivi Vandes to spy ![]() powodzenia
![]() |
#2046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() Nóż Wbity w Plecy,żal mi ciebie draco.. :/
TO NIE KONIEC!
#2047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() BRAWO ZA LOJALNOSC DLA CHLOPAKOW ! =)
Naprawde gratuluje Wam chlopaki Waszego honoru i w ogole, zniszczyli Wam 2 chary(Spoxster i Anubis), a Wy z nimi trzymacie ^^ Ymy czlowieku ktory trzyma z Wami od poczatku serva, 3 wojny z Wami przezyl,a wy wystawiliscie go dla szmaciarzy z Gdanska ![]() Kocham Was _/ Naprawde jestes zalosni ^^
#2048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Wszystko szło za pieknie. Duski juz powini zczaic oco chodzi jak sephriot to pieknie wpadl w trapa.
|
![]() |
![]() |
#2049 |
Użytkownik Forum
|
![]() od razu bylo dziwne, Sephriot nie wiem co musialby zrobic, zeby sie tak podlozyc, ejsli to bylaby prawdziwa akcja...
btw. Harcesh w Vision, ale hack Spoxstera chyba byl spowodowany dla Duskow, co? Duski sie nie poddadza, za dlugo juz w tym siedza ![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Do dzisiejszego dnia miałem szacunek do Pasterza, niestety na Furorze o lojalnego czlowieka ciezko
|
![]() |
![]() |
#2051 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Jak tu wygrac?
Taifun pingowany, co mozna bylo wyczytac z PM do pasterza, apff i dalus~ hacked. Wizja sprzedana przez pasterza, 1/5 ludzi to spy. To koniec dla Dusk. @3x down Cytuj:
Moderator Ostatnio edytowany przez Stun - 07-07-2007 o 22:06. |
||
![]() |
![]() |
#2052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Świat: Silvera
Poziom: 108
|
![]() tak sie nie robi
po obejrzeniu filmu chce mi sie tylko wyzywac akich frajerow jak pasterz i inni spy nie to zebym byl za jakosm ze stron (no moze blizej mi do dusk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
|
![]() Hehehe widzialem filmik wlasnie i powiem jedno zal.
![]() Po 1. Z poprzedniego filmu pasterza w fibuli bylo widac jak Ima pisal do niego czy przechodzi... zeby sie odsunol itp.. To widac ze Wizja i Duski nie ogladaja wlasnych movie... Mozna bylo sie domyslisc ze cos nie tak jest... Po 2. Duski i Wizja... ciezko bylo sie kapnoc ze cos nie tak? Jak Pasterz non stop walil fb kolo tego nubka strapowanego? A pozniej w was jak czekaliscie na Vision? Potem lal Yubova fenixa i taifuna... trzeba bylo uciekac na statek.. Po 3. Dlaczego nie uhaliscie Taifuna? widzialem kilka osob ktore sie patrzylo -.- rozumiem ze ping ale fenix jakos ladnie sie trzymal.. Ta akcja powinna was czegos nauczyc.. ze nie wolno ufac nikomu.. Ta sama sytuacja byla na arcani.. kiedy ktos tam szpiegowal swojego kumpla Tiusa? ktorego znal od 5 lat? |
![]() |
![]() |
#2055 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
-na statku bylo 12 noob charow z aldory -po co sie uhac jak sie jest w trapie i wiadomo ze zaraz dead? lepiej wszystko wywalic do wody i nie maja loota -nie spyowali od poczatku, w koncu przeprowadzilsiym z nimi kilka udanych akcji, a vision zrookowalo dracowi anubisa^^ no ale ze Pasterz I Spoxster blisko trzymaja sie z Qel widac ze to rodzinne i daja dupy temu kto wiecej zaplaci=] -a co do war jaki koniec, wracamy do dusk i jedziemy nastepne 7 miesiecy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2056 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
U nich nie ma lojalonsc, przyjazn, koleznestwo, u nich jest...TIBIA!!! Ja: Hiho Imargam: yo Ja: pl? Imargam: Nie, Tibia Pamietam jak jeszcze grałem na Titani i jak Unit rządził oni wszystkie OB wygrywali, ale byli lojalni, rozumieli ze wróg nie moze wyjsc na battle bo nie ma kasy...Oni graja w Tibie 4fun, a Niestety Vision, z UZALEŻNIENIA :/ ![]() pzdr... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Moon Argo
Świat: PAndoria
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Vision zrekrutowali dużo ludzi - zaczęli przegrywać. To samo zrobili ludzie z Duskiness i wyszli na tym jak wcześniej gildia Vision. Najlepiej jakby obie gildie pozostawały w stałych, niezmiennych składach. W przeciwnym razie zawsze znajdzie się jakiś spy.
#2058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() Ogladając ta akcje przypomina mi sie niedawna akcja z Kyry. Kiedy to polecieli ludzie z NF dokladnie tak samo. Przez zdrade ;d
Ostatnio edytowany przez Rodi - 07-07-2007 o 22:30. |
![]() |
![]() |
#2059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() No i z telenoweli zrobil sie dramat.
Wy jestescie poprostu zalosni. ROTFL. Hacki, pingi(?), zdrady.... Odrazu widac ze polski serv ; D @H.L: Srry, ale pvp to nie jest szpiegowanie i zdradzanie kolezko.
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 07-07-2007 o 23:02. |
![]() |
![]() |
#2060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Vavi Muad'Dib
Profesja: Knight
Gildia: Mortal Giants
Świat: Honera
Poziom: 43
Skille: 68.67
![]() |
![]() Gdzie się podziały tamte wojny z Antici, Valorii, Isary?
Żałosne... |
![]() |