![]() |
#1161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Lokacja: DALEKO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Feniks Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania~
Poziom: 121
Skille: 22/27
Poziom mag.: 70
|
![]() Nie przejmój sie dedem to tylko kolejna część tej gry
![]() Ja też ostatnio padłem na Djinie ponieważ chciałem oszczędzić na mfach bo z kasą krucho było ale teraz wiem że lepiej troche wydać i być pewny niż oszczędzić i odbijać ![]() A co do tych mas kików to też mnie spotykają dzisiaj w hero cavie z Fenikiem a ostatnio na Acient Scarabach i Dragach + DL. Jakimś cudem nie padłem bo akurat nic nie biliśmy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1162 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: Rembik
Profesja: Knight
Gildia: Pizza Maker's
Świat: Galana
Poziom: 105
|
![]() @bemo
z jakiej racji nienosisz shielda? chu* mnie strzela jak takie cos widze |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() bo jestem pallem i zal mi capa
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
|
![]() 2gi d-shield w zyciu ;o
![]() a potem level up ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajnie ze ktos niowy daje sski
![]() zapraszam do mojego tematu z sskami ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=138107
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() WORLD TRADE ! i give items on KYRA u give items on ARCANIA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Guest
|
![]() A teraz ja dam swoje
![]() Level ![]() I Magic Level ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Użytkownik Forum
|
![]() hhe coraz wiecej ludzi daje sski
![]() ![]() wczoraj cie kolo thais widzialem xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Guest
|
![]() Hehe Właśnie mi przypomniałeś o jednym screenie (Przypomniałem se o nim jak myślałem po co i kiedy ja byłem koło Thais wczoraj
![]() A oto on DTD Quest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Lokacja: DALEKO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Feniks Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania~
Poziom: 121
Skille: 22/27
Poziom mag.: 70
|
![]() ![]() Niestety awansu na 52 poziom nie mam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
![]() |
![]() Przed:
![]() Po: ![]() Który lepszy? ^.^ ![]()
![]() |
#1172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez mendible - 08-07-2007 o 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Użytkownik Forum
|
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Guest
|
![]() A teraz znów ja
![]() Levelek ![]() I następny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() hail 100lvle o ktorych nikt nic nie wie xDDD btw na 3 screenie default mowi wszystko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O którego defaulta na którym screenie ci chodzi (czyzby moje schludne, czyste okienko tibii bez spamu? xD)
![]() ![]() Mała anegdotka: Lio, przez takie wasze zabawy na ofie sporo 100+ leveli narzeka, ze nie ma gdzie expic (w tym ja też), ten update to nie było ulepszenie palka i knighta tylko ulepszenie low leveli, którzy chociaż, że mają 60-70 leveli mniej to dorównują mocą 100 levelom i wbijają sie na ich miejsca do expu przez co burzy sie cała równowaga :/ Jeszcze ze dwa upki i 20 levele bedą expiły na demonach i wrl a 100+ bedą siedzieli na rotach :s Takie przynajmniej moje zdanie jest jako człowieka, który mie na zwyczaju "Za 5 minut wracam z manasami i ma cie tu nie być" ...
Time of our lives... Jacek robi wiele rzeczy jednocześnie odkąd ma neostradę TP - chatuje, mailuje, ściąga, wysyła, surfuje, pada, odrabia, pada, odrabia... Ostatnio edytowany przez Crystal - 08-07-2007 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: Szczecin
Poziom: 50+
Skille: 76/75+
Poziom mag.: 5
|
![]() nono Gratz all
![]()
![]() |
#1179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @Smigacz
ciebie to ja nawet pare razy spotkalem ale czasami jak wejde na top 300 to sie zastanawiam gdzie ci ludzie expia, rozumiem ze ja szukam jakichs alternatyw zeby znalezc miejsce gdzie nikt nie chodzi ale zeby 100lvla nie spotkac?! malo tego raz zauwazylem dopiero 120lvla a zobacz sobie 3 screena u Mendible deafult mozna poiwedziec 100/2(?)=50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dla mnie tajemnica jest Sarathoria, Isoltar, Caradis, Ancalagon Thar (wiem kim jest ale nigdy go nie widze nigdzie a levele mu lecą
![]()