![]() |
#11082 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Przeworsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcinq
Profesja: Sorcerer
Gildia: a co to?xd
Świat: Furora
Poziom: 20
Skille: 13/18xd
Poziom mag.: 22
|
![]() Oglądam ten temat od bardzo dawna i chciałbym wszystkim wszystkiego pogratulować. Czy mógłbym wiedzieć jak napisać do siebie na niebiesko tak jak niektórzy mają na screenach tak jak np. Dark Wiesniak .
Pozdrawiam Marcinq Ostatnio edytowany przez Marcinq007 - 08-07-2007 o 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @uup
Tak, mógłbyś
![]() |
![]() |
#11084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Polska
Stan: Początkujący
Imię: Knight Kamil'os
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 999
Skille: sux
Poziom mag.: 5
|
![]() gdy wracałem z żabek zastałem takie coś:
![]() ![]() ale walczyłem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 0 loota /; uh troche poszło mf też /; ale praktycznie sam dałem rade ![]() ![]() P.S :Buy all magic light wand ![]()
![]() |
#11086 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolega 2x up pokazal juz, jak zalosnym dzieciakiem jest Knight Kamilos Zreszta nie tylko on, wiele osob juz sie przekonalo. Kiedy wstapil do gildii pytal wszystkich czy ogladaja jego screeny na "Only Harmonia". Uznalem wiec, ze jesli pokaze jego kolejne oblicze tutaj moze troszeczke zastopuje.
dopiero teraz tego posta przeczytałem ![]() myślisz ze co?że przestane dawac ss? ![]() no to powiem mylisz sie ![]() ja sie jednym debilem nie będe przejmował ![]() Pozdro Dla dzieci NEO -.^ ![]() ![]() a co do tej gildi to...kilku thiefuw(mój kolega mi to powiedział który ma inva ) =] ![]()
![]() |
#11087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Czy ty nie widzisz, ze wiekszosc ma cie w dupie :<? Jestes idiotą, i jeszcze bluzgasz innych od dzieci 'NEO'. Zerknij kilka stron wstecz, wiekszosc robi se z ciebie jajca ;S. Ale ten podpis wygral. I tak bede najlepszy! XD Gz all.
![]() |
#11088 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yo ,
![]() Kamilos1908 nie umiesz zmienić grafiki w tibi czy twój pc ma 10 lat?? jak nie umiesz to sie nie wstydź i powiedz ze nie umiesz to ci pomożemy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11089 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Pila
Imię: Pymyn of isara
Gildia: Satanic slaughter
Świat: Isara
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Wild Tyoka
Poziom: 87
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Gz all ;] dam moze potem ss jak wbije 57
a kamil'os dla ciebie mam pewna rade, sciag sobie ,,Mozila Firefox" masz w tej przegladarce odrazu slownik itd! jak dla ciebie to super;] xD (podkresla ci co zle napiszesz^^) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Mocny Jasko
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 72
|
![]() Quest z Elanim :
![]() A tak się kończy zabawa UE pod dp i mort hura nad świątynią w venore (Test Server) ![]() ![]() No i lewel : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() ![]() to taki stary screen ![]() Jesli ktos chcialby kupic jakies itemy (soft boots, demon helmet, 100k, boh, blue robe, demon shield za rl kase to pisac : 680061)
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 08-07-2007 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Warszawa
Gildia: Lost Warriors
|
![]() @up/@kielbowicz
czy ty jestes jebniety? xd po co dajesz to same zdjecie i URL? ;s @topic lfl ![]()
Nie ma podpisu komuna zabrala : / Ostatnio edytowany przez Sallim - 08-07-2007 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Dziki Ryjkowiec
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Oto nowy wystruj domq
![]() ![]() Foczka i posąg mamuta to nowe nabytki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11097 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yo ,
Kamilos1908 nie umiesz zmienić grafiki w tibi czy twój pc ma 10 lat?? jak nie umiesz to sie nie wstydź i powiedz ze nie umiesz to ci pomożemy LOL mojej grafiki nieda sie zmienić:< jak mówiłem mam integre bez sterowników ,ale czeba być Dzieckiem Neo żeby sie niedomyslić ![]() mój komp ma 4 miechy i jest nowy chyba ze Twój monitor jest czarno-biały i pewnych rzeczy niedostrzegasz -.^ JUŻ PISZE PO POLSKU KONIEC UDAWANIA 10 LATKA ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kamilos1908 - 08-07-2007 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11098 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Jawor
Imię: Boknir
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Friends
Poziom: 60+
Skille: 80/80
|
![]() @up koniec udawania hehuehueuhehueuhehuahuauhauhuheuh
Ściągnoł sobie firefoxa i już myśli, że nie będzie dzieckiem xDDDD rzal
![]() |
#11099 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Wild Tyoka
Poziom: 87
![]() |
![]() Cytuj:
@edit: i tak robi kamilos bledy xD a wiec firefox i tak nie pomoze mu xP Ostatnio edytowany przez Wapniak-zupa - 08-07-2007 o 17:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqq qqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqq qqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qq qqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ew rwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ew rwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ew rwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrw rwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ew rwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrw rwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...
Ostatnio edytowany przez mucha922 - 02-08-2007 o 22:42. |
![]() |
![]() |