|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bubo Kyvorn
Profesja: Paladin
Gildia: Czarna Galera
Świat: Askara
Poziom: 34
Skille: 71/53
Poziom mag.: 12
|
![]() juz widze zjazd polskich tibijczykow, my mamy przeciez taki wynalazek jak "dresy" ktorzy niestety tez graja w tibie i jak zjedzie sie takich kilkunastu-kilkuset to bedzie niezbyt "fajnie", a w TV to bedziemy napewno
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nowymi stronami beda
tibianordic.com i tibia.org.pl |
![]() |
![]() |
#23 |
Tibia.pl Support
|
![]() tibia.org.pl buahahhahauhuAAHAHAHAHAHHAUAUHH
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() @down
byłeś szybszy tibia.org.pl ahahahahahahhahahahahahahaah chyba jak wyp13rdol4 podforum OTS, ubędzie im 90% forumowiczów, jak wyp13rdol4 dział download to ubędzie im kolejne 9% i zostanie tam Alien i może jeszcze 2-3 typów;]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Stawiam na stronę z beneluxu, skandynawii, lub może nawet na "czarnego konia" z Azji lol?
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() Jak czytam wasze komęty to mi sie żal robi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak tibia.org.pl zostanie stroną fanowską to ja przestanę grać w tę grę
![]()
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Zeko Rokslayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Top Rookguardians
Świat: Zanera
Poziom: 14
Skille: 18d./19
Poziom mag.: --
|
![]() a ja tak maże że kiedys moja strona którą właśnie tworze znajdzie się tu moja stronka będzie o tym jak robić własnego klijenta i potem ots pod niego będzie można z tamtąd ściągać grafiki jak np te zrobione w 100% przezemnie ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Lokacja: Tychy
Imię: Knight'Skaypeks
Gildia: Gloria _/
Świat: Pandoria
Poziom: 73
Skille: 78/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Po przeczytaniu tego artykułu sobie uświadomilem jak bardzo tibia.pl nam pomogla i dalej pomaga, Gdyby nie ta strona to gorzej by nam sie gralo.
Osobiście dziekuje administratorom i załozycielom strony i trud ktory wlozyli abysmy my mogli przyjemnie spedzac czas na tibi Pozdro For All |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() @up: Dołączam się 8) Chciałbym tylko dopisać, że dziękuję wam, drodzy użyszkodnicy, za wyzwiska, groźby, wiry, keye, robale i inne świnstwa, plotki wyssane z palca, żale, marudzenia, hack site'y i jeszcze za wiele innych rzeczy których nie jestem w stanie tu napisać 8)
A tibia.org.pl Fansite? Chyba raczej FUNsite...
#33 |
Użytkownik forum
Lokacja: Grudziądz
Imię: Zeko Rokslayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Top Rookguardians
Świat: Zanera
Poziom: 14
Skille: 18d./19
Poziom mag.: --
|
![]() a ja tak maże że kiedys moja strona którą właśnie tworze znajdzie się tu moja stronka będzie o tym jak robić własnego klijenta i potem ots pod niego będzie można z tamtąd ściągać grafiki jak np te zrobione w 100% przezemnie ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @UP
Kolejny Debil, takie typy najbardziej wkurzają mnie na tym forum @Topic Napewno tibia.org.pl zostanie fansitem gdyż ma darmowe boty,mc, lighthacki popierane przez Cipsoft >.> Rotfl ale many dowaliłeś z tą nominacją...
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() heee tibia.pl.... kiedys to byla strona, naprawde im zalezalo i dbali o rozwoj storny. Teraz to zaczaili biznes... omader spyla paki a bosal sms'y... i na tym ich rola sie konczy na tej stronie, poza zarabianiem kasy nie robia juz nic, a przynajmniej nie widac tego by cos robili. Kiedys, nie moge powiedziec ze nie, ale starali sie i ta strona rosla w sile i byla ( jak napisano w newsie) 4ta fanowska... ale dobre czasy minely, teraz tylko komercja.
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica
Imię: Quintin The One
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
A ten zjazd, hmm czemu nie? Tylko jakie miasto wybrac zeby wszystkim pasowalo
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Świat: Iridia
|
![]() Tak neich sie zjadzie polska spolecznosc tibi. Tylko prosze wezwac 8 tysiecy policjantow z prewencji. My sie an forum wzajemnie nienawidzimy bluzgamy hackujemy mordujemy to an realu by byla masakra. Przyjezdza Taifun Wielki Smok oraz Seromotnis i nagle grupa noobow ich atakuje zulac free items bo wpierdol na zjezdzie. Zal.pl Nie chce teog widziec. Dopuki kultura naszych graczy sie nie poprai to nie bedzie zjazdu. Tyle wam powiem.
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Tibia.pl Support
|
![]() Cytuj:
![]()
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |