Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-07-2007, 01:49   #181
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaemus Serigimox Pokaż post
Nie wiem co to znaczy "pojsc do pieca", ale wystarczy tylko spojrzec na Don Hespiosa aka snikers i wiedziec co znaczy: "wyciagnac za wczesnie".
JEBŁEM LOL
Bjoern Shu jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-07-2007, 13:26   #182
kierowca_smieciarki
Użytkownik Forum

kierowca_smieciarki's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2007

Domyślny

Połóż głowę na wadze naciśnij przycisk burak i wtedy będziesz kolega Hepiosa aka snikers xD. Ciekawe kiedy ten cwaniak padnie i co wy wtedy zrobicie xD. My wyślemy wiązankę "ostatnie pożegnanie".
kierowca_smieciarki jest offline  
stary 09-07-2007, 14:15   #183
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

A w Olecku to all kibicuja Borussi Dortmund. Marta tez im kibicuje. To wyjasnia dwukolorowe majty. Z przodu zolte z tylu brazowe.
BOORRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUSIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA AA

stary 09-07-2007, 20:17   #184
Finix
Użytkownik Forum

Finix's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2007

Imię: Finix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Chcecie być zabawni? Jestescie żałośni wg mnie a szczególnie wyróżniający sie super powalajacymi tekstami 30~latek Dziadzia Xaem

Bravo jestescie zajebisci
stary 09-07-2007, 21:53   #185
Taer
Użytkownik Forum

Taer's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: out of sight

Stan: Usunięty
Imię: Elvereth
Gildia: Whatever
Świat: Obsidia
Poziom: 73
Poziom mag.: 53
Domyślny

Widze ze sytuacja na nebuli nieciekawa =] Xaemus nadal kozaczy jak dawniej ?^^

/gridziu ;*****
Taer jest offline  
stary 10-07-2007, 18:12   #186
Maksym89
Użytkownik Forum

Maksym89's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taer Pokaż post
Widze ze sytuacja na nebuli nieciekawa =] Xaemus nadal kozaczy jak dawniej ?^^

/gridziu ;*****
Tak kozaczy ... na forum....

Czekam w grze. CIągle słyszę "Olecko wyp***dolimy z servera" ale no jakoś nie mogę się doczekać. :<

Słyszeliście może co w trawie piszczy ostatnio? Podobno stara dziadzi zamieniła go na "lepszy model".

"lepszy" czyt. jako lojalny
Maksym89 jest offline  
stary 10-07-2007, 20:03   #187
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maksym89 Pokaż post

Czekam w grze. CIągle słyszę "Olecko wyp***dolimy z servera" ale no jakoś nie mogę się doczekać. :<

Słyszeliście może co w trawie piszczy ostatnio? Podobno stara dziadzi zamieniła go na "lepszy model".

A kto by chcial popapranca co pol zycia siedzi za kompem i w jakiejs gierce czy tam kafejce ? jak to mi raz kolezanka powiedziala o kims innym (niektorzy sie moga domyslic ;p haha )"jego kobieta to by musiala miec pol kilo gwozdzi w glowie zamiast rozumu zeby z nim byc"- to sie tez odnosi do xaema ;p
Podroznik jest offline  
stary 10-07-2007, 22:17   #188
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maksym89 Pokaż post

Jedyne co pragnelismy zrobic to zalozyc druga co do wielkosci guildie ze wsi.
Wiesniacy slyna ze swojego zaparcia, sa dzielni. Nikt nigdy nie mowil o "W......doleniu olecka".
Problem w tym, ze coraz ciezej o wiesniakow ktorzy aktywnie graja na nebuli. Wiekszosc z ludnosci wiejskiej zaszeregowana jest w VU. Musielismy wiec obizyc kryteria: "sracz na podworku", krowe (lub byka), swinie i wlasny chlew, oraz stara ktora utrzymuje rodzine ze sprzedazy jagod, itd to wszystko zostalo usuniete z wymogow by wstapic do BZN. Vu jest jak mafia, tam takie rzeczy sa sprawdzane zanim sie kogos przyjmie u nas natomiast panuje liberalizm. Wszyscy sie smieja ze w olecku kazdy ma 4 ownerow. Sprawa jednak jest prosta. Owszem 4 ownerow jest, ale gra tylko jeden. Trzech pozostalych jezdzi na rowerach by byl prad w trakcie jak jeden gra. Nie jest to wiec klasyczny przyklad sharingu. Co do zarzutu do "mojej starej" pragne cie poinformowac, ze tak masz racje. Lepsze to niz incest z wlasna nie umyta siostra. I o ile za kilka lat ona i twoja prawa reka przestanie zastepowac ci kobiete chetnie powymieniam sie z toba pogladami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podroznik Pokaż post
A kto by chcial popapranca co pol zycia siedzi za kompem i w jakiejs gierce czy tam kafejce ? jak to mi raz kolezanka powiedziala o kims innym (niektorzy sie moga domyslic ;p haha )"jego kobieta to by musiala miec pol kilo gwozdzi w glowie zamiast rozumu zeby z nim byc"- to sie tez odnosi do xaema ;p
O ile sie nie myle to ty uganiasz sie za pixelowa kobieta ezaqu. Randki w tibii to twoja specjalnosc. Nic dziwnego ze via komputer. Majac taki ryj tez bym nie ryzykowal czegos wiecej. Garnitur po starszym bracie zle wyglada obrzygany juz na pierwszej randce. W tibii wystarczy nowy outfit i juz jestes przystoiny w rl troche ciezej.

stary 11-07-2007, 01:47   #189
Mietek919
Użytkownik Forum

Mietek919's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Zgorzelec
Wpisy bloga: 1

Imię: -------
Profesja: Elite Knight
Domyślny ...

@Xaemus Serigimox
dużo gadasz a nic kompletnie nie robisz nie pokonasz vu gadając o wioskach

Vu znowu wygra i znowu będzie na nebuli następna wojna Hmm.. kto teraz będzie ?

Diahama czy Embraced bardzo mnie to ciekawi ?
Mietek919 jest offline  
stary 11-07-2007, 02:25   #190
TeRcIk
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mietek919 Pokaż post
@Xaemus Serigimox

nic nie bedzie, bedzie to co teraz wylapywania i czajenie sie na h lvle za voca ;-)

stary 12-07-2007, 15:50   #191
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Jedyne co pragnelismy zrobic to zalozyc druga co do wielkosci guildie ze wsi.
Wiesniacy slyna ze swojego zaparcia, sa dzielni. Nikt nigdy nie mowil o "W......doleniu olecka".
Problem w tym, ze coraz ciezej o wiesniakow ktorzy aktywnie graja na nebuli. Wiekszosc z ludnosci wiejskiej zaszeregowana jest w VU. Musielismy wiec obizyc kryteria: "sracz na podworku", krowe (lub byka), swinie i wlasny chlew, oraz stara ktora utrzymuje rodzine ze sprzedazy jagod, itd to wszystko zostalo usuniete z wymogow by wstapic do BZN. Vu jest jak mafia, tam takie rzeczy sa sprawdzane zanim sie kogos przyjmie u nas natomiast panuje liberalizm. Wszyscy sie smieja ze w olecku kazdy ma 4 ownerow. Sprawa jednak jest prosta. Owszem 4 ownerow jest, ale gra tylko jeden. Trzech pozostalych jezdzi na rowerach by byl prad w trakcie jak jeden gra. Nie jest to wiec klasyczny przyklad sharingu. Co do zarzutu do "mojej starej" pragne cie poinformowac, ze tak masz racje. Lepsze to niz incest z wlasna nie umyta siostra. I o ile za kilka lat ona i twoja prawa reka przestanie zastepowac ci kobiete chetnie powymieniam sie z toba pogladami.

O ile sie nie myle to ty uganiasz sie za pixelowa kobieta ezaqu. Randki w tibii to twoja specjalnosc. Nic dziwnego ze via komputer. Majac taki ryj tez bym nie ryzykowal czegos wiecej. Garnitur po starszym bracie zle wyglada obrzygany juz na pierwszej randce. W tibii wystarczy nowy outfit i juz jestes przystoiny w rl troche ciezej.

Ty naprawde masz jakies problemy na rl i to najwidoczniej powazne. Przenosisz swoje osobiste niepowodzenia w zyciu w tą gre i na graczy wyzywajac ich od wiesniakow, oszolomow, bluzgajac na ich dziewczyny. Czlowieku zastanow sie troche co piszesz... Dla mnie na obecna chwile zachowujesz sie jak tzw. "dziecko neostrady" dostalo kompa od starych i wrzuta na wszystkich bez zachowania chociaz odrobiny kultury.

Sugeruje wizyte u psychologa
Efax jest offline  
stary 12-07-2007, 16:26   #192
nuttella1
Użytkownik forum

nuttella1's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efax Pokaż post
Ty naprawde masz jakies problemy na rl i to najwidoczniej powazne. Przenosisz swoje osobiste niepowodzenia w zyciu w tą gre i na graczy wyzywajac ich od wiesniakow, oszolomow, bluzgajac na ich dziewczyny. Czlowieku zastanow sie troche co piszesz... Dla mnie na obecna chwile zachowujesz sie jak tzw. "dziecko neostrady" dostalo kompa od starych i wrzuta na wszystkich bez zachowania chociaz odrobiny kultury.

Sugeruje wizyte u psychologa
Oj co w tej polsce sie dzieje ze przedstawianie rzeczywistosci wiesniakow z olecka do psychologa ojjj do psychologa powinno pojsc vu samo huntowanie ludzi za lvl czy za profesje mozna uznac za smiech na sali -.-.
nuttella1 jest offline  
stary 12-07-2007, 18:25   #193
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nuttella1 Pokaż post
Oj co w tej polsce sie dzieje ze przedstawianie rzeczywistosci wiesniakow z olecka do psychologa ojjj do psychologa powinno pojsc vu samo huntowanie ludzi za lvl czy za profesje mozna uznac za smiech na sali -.-.
Nie rozumiales najwidoczniej mnie i na dodatek masz podobne podejscie co Xaem . Czlowieku huntowanie to czesc tej gry,nie bronie tutej Vu ani innych osob co to robią, poprostu uwazam nie, ze nie mozna laczyc huntowania etc. z wyzywaniem ludzi, wjezdzaniem na ich rodzine, wyzywaniem. Tu chodzi o podstawowe zasady... Gosc ktory ma rodzine, dzieci, wlasna firme zachowuje sie jak dziecko, totalny kretyn, ktoremu brak podstawowowych zasad i kultury. Rozumiem , że dla niektorych ta gra to wszystko co mają w zyciu ale wydaje mi sie, ze powinni dac na luuz, ochlonac i patrzec na ta gre troche z innej perspektywy
Efax jest offline  
stary 12-07-2007, 18:44   #194
nuttella1
Użytkownik forum

nuttella1's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Nie rozumiales najwidoczniej mnie i na dodatek masz podobne podejscie co Xaem . Czlowieku huntowanie to czesc tej gry,nie bronie tutej Vu ani innych osob co to robią, poprostu uwazam nie, ze nie mozna laczyc huntowania etc. z wyzywaniem ludzi, wjezdzaniem na ich rodzine, wyzywaniem. Tu chodzi o podstawowe zasady... Gosc ktory ma rodzine, dzieci, wlasna firme zachowuje sie jak dziecko, totalny kretyn, ktoremu brak podstawowowych zasad i kultury. Rozumiem , że dla niektorych ta gra to wszystko co mają w zyciu ale wydaje mi sie, ze powinni dac na luuz, ochlonac i patrzec na ta gre troche z innej perspektywy

hahaha najsmieszniejsze we wszystkim jest to ze pokazujecie na forum jacy jestescie cool a inni ble bo wyzywaja was na forum a na tibi kto non stop o zydach gada? no wlasnie don hespios i banda ze wsi olecko. Kto najezdza na rodziny? don hespios i wiesniacy z widlami zapatrzeni w swojego przywodce ktory posyla brudna marte po snikersy.
nuttella1 jest offline  
stary 12-07-2007, 19:23   #195
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Efax jest offline  
stary 13-07-2007, 00:45   #196
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mietek919 Pokaż post
@Xaemus Serigimox

Ja sie przeciwstawie vu i odepre ataki wroga !

Oj nie przerzywaj tak , jeszcze ta sie nie skonczyla a ty juz sie w jasnowidza bawisz .. chyba sie nie boisz az tak ze sie mozesz porzegnac z serwem jak inni co przegrali starsze wojny bo nikt nie pomogl tylko sie wpatrywali w monitorki i na kazdym battle spamowali z noob charow na game chatach ze "wojna" , "gogo ordo , najeb*c vu" .. heh a teraz vu najeb*je wam xD

Kazdy ma swoje 5 minut ..
Driger jest offline  
stary 13-07-2007, 10:25   #197
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:

Hehe niemam brata ani niechodze w garniaku- a co do ezaqu gra to byla forma gdy niewidzielsimy sie w rlu i napewno bym niespedzal tyle czasu i dawno w to niegral... teraz naszczescie pozostal tylko rl... tobie tez tego zycze moze ci sie kiedys uda wyjsc z kompa i cafe do domu, ale uwazaj bo jak wrocisz (pewnie cie tam dawno niebylo) to twoja stara moze miec juz droga rodzine i meza xDDD hehe ops sry zapomnialem ze juz niemasz starej i zostala ci tylko reka ;/
Podroznik jest offline  
stary 13-07-2007, 12:33   #198
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Przepraszam Efax! Wiem, ze nie wszyscy wiesniacy sa be. Ci z twojej gminy sa calkiem sympatyczni. Nie bierz tego do siebie. Przeprowadz sie i za lat kilka mieszkajac w miescie stracisz ten akcent i przestaniesz zaciagac. Poprosisz kogos milego zeby ci pokazal jak obslugiwac spluczke i co to papier toaletowy, zatracisz brzydki zapach i bedziesz z miasta. Co bedzie widac, slychac i czuc.
Natomiast wiesniacy z olecka sa mniej mili. Don snikers twierdzi ze dymam wlasne dziecko. Moze kiedys bedziesz ojcem wtedy zrozumiesz. Proponowalbym jednak rozmnazanie kontrolowane lub tez popros o pomoc znajomego czy sprobuj w banku spermy, technika poszla tak do przodu, ze nie powinno byc niespodzianek. Wychowasz jak swoje nie ryzykujac, ze urodzi sie cos genetycznie obciazonego.

stary 13-07-2007, 13:49   #199
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Domyślny

Cytuj:
hahaha najsmieszniejsze we wszystkim jest to ze pokazujecie na forum jacy jestescie cool a inni ble bo wyzywaja was na forum a na tibi kto non stop o zydach gada? no wlasnie don hespios i banda ze wsi olecko. Kto najezdza na rodziny? don hespios i wiesniacy z widlami zapatrzeni w swojego przywodce ktory posyla brudna marte po snikersy.
Ehh gosciu czy widzisz moja postac w VU? Raz bylem i mi wystarczy, nigdy wiecej. Nie utożsamiaj mnie z nimi , to co oni wyprawiaja to juz inna bajka. Jest paru z nich co ich zachowanie bardzo odbiega od normy ale to juz inna sprawa. Ja poprostu pisze o gosciu ktory zachowoje sie jak gowniarz, ktoremu dwa swiaty sie złączyły (rl i tibia) i powinien wrzucic na luuz a nie wyzywac innych.
Efax jest offline  
stary 13-07-2007, 14:00   #200
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Przepraszam Efax! Wiem, ze nie wszyscy wiesniacy sa be. Ci z twojej gminy sa calkiem sympatyczni. Nie bierz tego do siebie. Przeprowadz sie i za lat kilka mieszkajac w miescie stracisz ten akcent i przestaniesz zaciagac. Poprosisz kogos milego zeby ci pokazal jak obslugiwac spluczke i co to papier toaletowy, zatracisz brzydki zapach i bedziesz z miasta. Co bedzie widac, slychac i czuc.
Natomiast wiesniacy z olecka sa mniej mili. Don snikers twierdzi ze dymam wlasne dziecko. Moze kiedys bedziesz ojcem wtedy zrozumiesz. Proponowalbym jednak rozmnazanie kontrolowane lub tez popros o pomoc znajomego czy sprobuj w banku spermy, technika poszla tak do przodu, ze nie powinno byc niespodzianek. Wychowasz jak swoje nie ryzykujac, ze urodzi sie cos genetycznie obciazonego.
Trafiles , moja rodzina pochodzi ze wsi, moj rodzinny dom tam sie znajduje i tylko dlatego uwazasz mnie za gorszego? A skoro on mowi, cos takiego to dlaczego znizasz sie do tego typu zagrywek? Po co wypisujesz jakies idiotyczne historyjki na forum? Az tak Ci zalezy na tej grze? To zamiast rozpisywac sie na forum zacznij dzialac...

Btw. Są dwa rodzaje "wiesniakow"
1. Ci co mieszkaja na wsi (to jest wedlug Ciebie) - naleze do nich
2. Ci co zachowuja sie jak skonczeni kretyni i brak im podstawowych zasad - nalezysz do nich.
Efax jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania