![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
|
![]() Połóż głowę na wadze naciśnij przycisk burak i wtedy będziesz kolega Hepiosa aka snikers xD. Ciekawe kiedy ten cwaniak padnie i co wy wtedy zrobicie xD. My wyślemy wiązankę "ostatnie pożegnanie".
|
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]() A w Olecku to all kibicuja Borussi Dortmund. Marta tez im kibicuje. To wyjasnia dwukolorowe majty. Z przodu zolte z tylu brazowe.
BOORRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUSIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA AA |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcecie być zabawni? Jestescie żałośni wg mnie a szczególnie wyróżniający sie super powalajacymi tekstami 30~latek Dziadzia Xaem
![]() Bravo jestescie zajebisci ![]()
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze sytuacja na nebuli nieciekawa =] Xaemus nadal kozaczy jak dawniej ?^^
/gridziu ;***** |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Czekam w grze. CIągle słyszę "Olecko wyp***dolimy z servera" ale no jakoś nie mogę się doczekać. :< Słyszeliście może co w trawie piszczy ostatnio? Podobno stara dziadzi zamieniła go na "lepszy model". "lepszy" czyt. jako lojalny |
|
![]() |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
A kto by chcial popapranca co pol zycia siedzi za kompem i w jakiejs gierce czy tam kafejce ? jak to mi raz kolezanka powiedziala o kims innym (niektorzy sie moga domyslic ;p haha )"jego kobieta to by musiala miec pol kilo gwozdzi w glowie zamiast rozumu zeby z nim byc"- to sie tez odnosi do xaema ;p |
|
![]() |
![]() |
#188 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Wiesniacy slyna ze swojego zaparcia, sa dzielni. Nikt nigdy nie mowil o "W......doleniu olecka". Problem w tym, ze coraz ciezej o wiesniakow ktorzy aktywnie graja na nebuli. Wiekszosc z ludnosci wiejskiej zaszeregowana jest w VU. Musielismy wiec obizyc kryteria: "sracz na podworku", krowe (lub byka), swinie i wlasny chlew, oraz stara ktora utrzymuje rodzine ze sprzedazy jagod, itd to wszystko zostalo usuniete z wymogow by wstapic do BZN. Vu jest jak mafia, tam takie rzeczy sa sprawdzane zanim sie kogos przyjmie u nas natomiast panuje liberalizm. Wszyscy sie smieja ze w olecku kazdy ma 4 ownerow. Sprawa jednak jest prosta. Owszem 4 ownerow jest, ale gra tylko jeden. Trzech pozostalych jezdzi na rowerach by byl prad w trakcie jak jeden gra. Nie jest to wiec klasyczny przyklad sharingu. Co do zarzutu do "mojej starej" pragne cie poinformowac, ze tak masz racje. Lepsze to niz incest z wlasna nie umyta siostra. I o ile za kilka lat ona i twoja prawa reka przestanie zastepowac ci kobiete chetnie powymieniam sie z toba pogladami. Cytuj:
|
||
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Xaemus Serigimox
dużo gadasz a nic kompletnie nie robisz nie pokonasz vu gadając o wioskach ![]() Vu znowu wygra i znowu będzie na nebuli następna wojna Hmm.. kto teraz będzie ? Diahama czy Embraced bardzo mnie to ciekawi ? ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nic nie bedzie, bedzie to co teraz wylapywania i czajenie sie na h lvle za voca ;-) |
|
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Ty naprawde masz jakies problemy na rl i to najwidoczniej powazne. Przenosisz swoje osobiste niepowodzenia w zyciu w tą gre i na graczy wyzywajac ich od wiesniakow, oszolomow, bluzgajac na ich dziewczyny. Czlowieku zastanow sie troche co piszesz... Dla mnie na obecna chwile zachowujesz sie jak tzw. "dziecko neostrady" dostalo kompa od starych i wrzuta na wszystkich bez zachowania chociaz odrobiny kultury. Sugeruje wizyte u psychologa |
|
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiales najwidoczniej mnie i na dodatek masz podobne podejscie co Xaem . Czlowieku huntowanie to czesc tej gry,nie bronie tutej Vu ani innych osob co to robią, poprostu uwazam nie, ze nie mozna laczyc huntowania etc. z wyzywaniem ludzi, wjezdzaniem na ich rodzine, wyzywaniem. Tu chodzi o podstawowe zasady... Gosc ktory ma rodzine, dzieci, wlasna firme zachowuje sie jak dziecko, totalny kretyn, ktoremu brak podstawowowych zasad i kultury. Rozumiem , że dla niektorych ta gra to wszystko co mają w zyciu ale wydaje mi sie, ze powinni dac na luuz, ochlonac i patrzec na ta gre troche z innej perspektywy
|
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() Cytuj:
hahaha najsmieszniejsze we wszystkim jest to ze pokazujecie na forum jacy jestescie cool a inni ble bo wyzywaja was na forum a na tibi kto non stop o zydach gada? no wlasnie don hespios i banda ze wsi olecko. Kto najezdza na rodziny? don hespios i wiesniacy z widlami zapatrzeni w swojego przywodce ktory posyla brudna marte po snikersy. |
|
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiales najwidoczniej mnie i na dodatek masz podobne podejscie co Xaem . Czlowieku huntowanie to czesc tej gry,nie bronie tutej Vu ani innych osob co to robią, poprostu uwazam nie, ze nie mozna laczyc huntowania etc. z wyzywaniem ludzi, wjezdzaniem na ich rodzine, wyzywaniem. Tu chodzi o podstawowe zasady... Gosc ktory ma rodzine, dzieci, wlasna firme zachowuje sie jak dziecko, totalny kretyn, ktoremu brak podstawowowych zasad i kultury. Rozumiem , że dla niektorych ta gra to wszystko co mają w zyciu ale wydaje mi sie, ze powinni dac na luuz, ochlonac i patrzec na ta gre troche z innej perspektywy
|
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oj nie przerzywaj tak , jeszcze ta sie nie skonczyla a ty juz sie w jasnowidza bawisz .. chyba sie nie boisz az tak ze sie mozesz porzegnac z serwem jak inni co przegrali starsze wojny bo nikt nie pomogl tylko sie wpatrywali w monitorki i na kazdym battle spamowali z noob charow na game chatach ze "wojna" , "gogo ordo , najeb*c vu" .. heh a teraz vu najeb*je wam xD Kazdy ma swoje 5 minut ![]() |
|
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#198 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Natomiast wiesniacy z olecka sa mniej mili. Don snikers twierdzi ze dymam wlasne dziecko. Moze kiedys bedziesz ojcem wtedy zrozumiesz. Proponowalbym jednak rozmnazanie kontrolowane lub tez popros o pomoc znajomego czy sprobuj w banku spermy, technika poszla tak do przodu, ze nie powinno byc niespodzianek. Wychowasz jak swoje nie ryzykujac, ze urodzi sie cos genetycznie obciazonego. |
|
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#200 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. Są dwa rodzaje "wiesniakow" 1. Ci co mieszkaja na wsi (to jest wedlug Ciebie) - naleze do nich 2. Ci co zachowuja sie jak skonczeni kretyni i brak im podstawowych zasad - nalezysz do nich. |
|
![]() |