![]() |
#801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Stan: Na Emeryturze
Imię: Van Del'Sal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() Dobra juz mi sie nie chce wyklucac na temat balansacjii postacii.
Nvm,Axio nie boj sie po Ciebie przyjde zawsze i wszedzie,chocbym, bil z sdka za 40 ;*,ya i luv pkaj. Tutaj cos dla Ciebie specjalnie,zeby ukazac Ci ze po udpate solo dalej da sie zabijac,duzo nizsze lvle ale jednak: Jun 26 2007, 22:06:32 CEST Killed Feero at Level 68 unjustified Jul 05 2007, 17:27:12 CEST Killed Doug Zitos at Level 65 unjustified Jun 26 2007, 22:04:49 CEST Killed Joker Bambucha at Level 55 unjustified @Kiroy, Poki co wyjezdzam z znajomymi w poniedzialek nad jeziorko bydgoszcz planuje(my) przelomem lipca/sierpnia. Ostatnio edytowany przez Van007 - 07-07-2007 o 12:45. |
![]() |
|
![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() @Axio
Chłopie jak się bałeś pekerów to się nie loguj jak teraz nie wpadnie Ci jakiś ms to wpadnie Ci 2 palków i cię przemielą jak stek na kotlet. Ja mam palla i co polepszyli mi go ale i tak lipnie się gra tibia 7.6 i tak rządzi |
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() az nie moge was sluchac.
@Kiroy z Toba tez sie nie zgodze ![]() Knight Mial wolny exp , ale robil kase jak pojebany na jakis zolwiach czy cos sam wiem bo jak nie mialem kasy na Sorcu (pephy) to botowalem sobie knightem na zolwiach i mialem na bp mf 20 k gp + war hammery a teraz ? niedosc ze ma hp jak pojebany to bije jak idiota ostatnio kleyton mnie prawie zabil podszedl sobie walnal melle + exori gran i mialem 100 hp , ja walnalem ue a on sie polozyl na ziemie ze smiechu . to jest balans postaci ? Pallek Palladyn Waste? do 60 lvla robisz kase na guardach a potem nie wychodzisz z d-lair i masz kokosy , chyba ze zachce Ci sie isc na demony ( Kiroy; *) a teraz bierze 40 enchanted spearow i nie dosc ze same mu do reki wracaja to jeszcze bija jak ja pierdole Mage Moj profit polegal na lootlucku niczym wiecej , bo ladowalem 100 k w chuj i raz mi sie zwacalo 200 k a raz 20 k i nie bylo litosci Zobaczcie jak wyglada teraz daily top 100 na erigu pewnie zaraz powiedzie ale sorce robili w chuj expa w top 500 lvli jest 203 Knightow 78 Palladynów 168 Sorców 51 Druidów Widzi ktos jakas duza przewage ktorej profesji ? bo ja widze tylko knighta , jakos ludzie grali i nie narzekali a teraz bedzie 248 kinasów 248 pallów i 2 mage . Hail Balance _/ Zeby nie bylo ze narzekam . gram sorcem i expienie jest nawet ok ale zabic kogos to ja juz nie zabije . ostatnio z larv do depo uciekl mi 50 knight. |
![]() |
![]() |
#804 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Poziom: +++
|
![]() Kurwa nie chcesz niegraj ale przestan beczec jak baba albo krowa
idz botowac swoim knightem dalej powodzenia i milego grania z takim podejsciem osle. komu sie tibie nie podoba albo woli 7.4 7.3 6.0 albo 2.0 to wy*******ac na OTS albo na jakies inne gowno ale przestancie beczec ze tibia sux fux hux tylko wy*******ac ![]() ![]() i jak knight i pall taki roxor to graj knightem albo palem |
![]() |
![]() |
#806 |
Guest
|
![]() axio tobie to trzeba sie zrzucic i kupic bilet do Krychnowic w jedna strone (zaklad psychiatryczny jakby ktos nie wieidzial)
|
![]() |
#807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() kurwa lae w chuja walicie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s a mowia ze gentelman nie pije przed 12 ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Guest
|
![]() @kiroy
SA już nie taka dobra jak wcześniej odeszło od niej dużo ludzi i stworzyli gildie New World two znowu z tekinem jako leader, ktoś wie czemu, jakiś war się szykuje czy co? |
![]() |
#809 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() juz predzej ktos wykopie Vmr z serva niz Tekin zacznie wojne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#810 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Ja tam nie widzę różnicy pomiędzy Rycerzem a Knightem ![]()
![]() |
![]() |
#811 |
Guest
|
![]() Fin'er - co jak co ale na forum to expisz najwiecej chyba
![]() |
![]() |
#812 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale sie tych gildii teraz narobilo
![]() ciekawe skad xuso ma az tyle kasy na blessy |
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buahahah co ja napisalem
![]() ![]() btw jaki kac :/ |
![]() |
![]() |
#814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Czy ja wiem... ostatnio nie pisze zbyt dużo. Od tego posta o liście na Erigu się rozpisałem na nowo, a przed tym, chyba 1 post na tydzień
![]() @ Kiroy Dzięki ![]() ![]() Ps. Można Cię jeszcze złapać w Tibii ?
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 08-07-2007 o 16:28. |
![]() |
![]() |
#815 |
Użytkownik Forum
|
![]() raczej w tibii juz nie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xuso menda zlotowac 5 rh z frostow w 2 dni ..
|
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=138128
cala prawda o pephym ![]() sory zielaq ,ze tak publikuje ,ale i tak juz chyba wszyscy wiedza a tak z innej beczki http://www.maxior.pl/?p=index&id=61956&8 lmfao Ostatnio edytowany przez Pyro Aris - 09-07-2007 o 05:27. |
![]() |
![]() |
#818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Przy okazji upa:
Chyba najwyższy czas się rarów pozbywać, bo od roku cipy lubia psuć ludziom życie. Najpierw Red robe, potem teddy bear z prezentów, teraz crystal mace z crystal spidera. Niedługo great axe będzie z trolli leciało ;s
#819 |
Guest
|
![]() leci z tych pingwinow co z sd na*****aja <lol2>
tibia 8.0 - szczyt marzen otsiarzy -/- |
![]() |
#820 |
Użytkownik Forum