Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-07-2007, 18:49   #101
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stun Pokaż post
Mistrzu Hijackthis.de analizuje logi, większość popularnych wirów itd, uzna za złe, ale jezeli jest nowy wirus, uzna to jako nieznana aplikacja, tak samo jak jakis nowy program który nie jest szkodnikiem, wiec musisz wiedzec co ściągasz, z czego aktualnie korzystasz, znac podstawowe pliki windowsa. Po 2 napisałem, ze jak jest dobry kg, potrafi sie podszyc pod aplikacje, mówilem cos o pisaniu takiego czegos przezemnie, zastanów sie co piszesz, dziecko.

Cos od siebie, słowo "żal" robi sie juz nudne, wez wymysl cos nowego bo owy "zal" jest juz stary, idiotyczny i tandetny podobnie jak Ty, więc zastanów sie co piszesz. Nie zapomnij w następnym poście dodac słynnego "zal" przeciez all pr0hax0rs uzywaja tego, a Ty przeciez jestes pr0....
Dzieciem sam siebie nazywaj, nie będę z tobą gadał bo jesteś załosny pr0 informatyku
A swoją drogą, podstawowe pliki windowsa są znane przez Hijackthisa

Ostatnio edytowany przez Xerden - 09-07-2007 o 18:53.
Xerden jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-07-2007, 19:22   #102
Abutabu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: karton

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: BB
Świat: Kyra
Poziom: 180
Skille: 99/99
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
jak ty masz 160 level i uważasz, że masz inne konto bo masz XP to jesteś zdrowo jebnięty
Panel Kontrolny Użytkownika Mapa Lista użytkowników Nowe posty Szukaj Szybkie Linki Wyloguj się

Kretynie naucz sie pisac z sensem przeczytaj 10 razy to co napisales zastanow sie i wy*******aj z tego forum wyjdz na dwor poszukaj sznurka i powies sie na klamce od stodoly...
Abutabu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 20:02   #103
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abutabu Pokaż post
Kretynie naucz sie pisac z sensem przeczytaj 10 razy to co napisales zastanow sie i wy*******aj z tego forum wyjdz na dwor poszukaj sznurka i powies sie na klamce od stodoly...
aa czyli to była ironia? buahahahah www.wikipedia.pl/ironia przeczytaj sobie co to znaczy. Ironia ma być WYRAŹNA

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 22:45   #104
Stun
Użytkownik Forum

Stun's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerden Pokaż post
Dzieciem sam siebie nazywaj, nie będę z tobą gadał bo jesteś załosny pr0 informatyku
A swoją drogą, podstawowe pliki windowsa są znane przez Hijackthisa
Przeczytaj 2 razy to co napisałem wczesniej, moze zrozumiesz, a powinienes bo Ty jestes dorosły, a ja jeszcze dziecko, co nie?.
Pozatym nie powtarzaj za mną, nudny sie robisz, nie pisz więcej postów i sie nie pogrązaj, na koniec mozesz dodac jeszcze swoje "ZAL" i zakonczmy rozmowe. Panie dorosły.
@Edit down
Dokładnie, nie ma co z Tobą dyskutowac, jestes starszy, mądrzejszy no i co najwazniejsze dołączyles w 2006 roku a ja w 2007....:O

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thor of heaven
Co do antyvirów --> NOD32 czy avast powinny wykryć virusy.
Thor of heaven-
Moderator

Ostatnio edytowany przez Stun - 10-07-2007 o 14:15.
Stun jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 23:02   #105
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stun Pokaż post
Przeczytaj 2 razy to co napisałem wczesniej, moze zrozumiesz, a powinienes bo Ty jestes dorosły, a ja jeszcze dziecko, co nie?.
Pozatym nie powtarzaj za mną, nudny sie robisz, nie pisz więcej postów i sie nie pogrązaj, na koniec mozesz dodac jeszcze swoje "ZAL" i zakonczmy rozmowe. Panie dorosły.
Nudne się zrobiło to twoje "zal" Dobra, zrobie o co mnie prosisz, ZAL!!!! oneone!!
Xerden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania