![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Czytam te wasze posty, to mnie na prawdę krew zalewa.
Niektórzy się śmieją z nich a pewnie mają mordki nie lepsze. A pro po Qel. Qel reflektujesz na herbatkę z rumem?
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdjęcie taifuna jest prawdziwe bo na jego photobuckecie byly filmiki jego z rl kolegami xP
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Cytuj:
@Topic Vision wygladaja na bardziej "normalnych", chociaz gorsze ryje nzi dusski sie spotyka xD @Quel Widac ze sporo tapety, ale kazda dziewczyna sie maluje, badz co badz do najgorszych nie nalezy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Niewiadomo niewiadomo;> Nie masz pojęcia jak tapety potrafi diametralnie zmienić twarz. Kiedy raz spotkałem koleżanke bez tapety na ulicy to jej nie poznałem ![]() @topic No i przynajmniej minie fala bzdur typu: Może i Zwidek zdobył fraga, ale na pewno w to miejsce wolałby pączka!
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 10-07-2007 o 17:23. Powód: Błąd ortograficzny |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tores Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Hooligans
Świat: Unitera
Poziom: 50
Skille: 71
Poziom mag.: 13
|
![]() Mmmm... Qel to naprawde niezla laska a jeszcze na tym pierwszym foto
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Witam oze ktos mi dać photobucket Czipsa i ten filmik taifuna z zimkami i photobucket Taifa?
|
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Imo poki ktoś z dusskow czy vision nie potwierdzi że te foty są prawdziwe mozecie sobie gadać cokolwiek. I tak napewno duża część tych fot to fake'i
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: Venore
|
![]() Gdzieś było zdjecie vision:> i raczej osoby na nim troche sie różniły od tych na filmiku: )).
|
![]() |
![]() |
#50 |
Da Old school.
![]() |
![]() Fake'i? Ja myślałem, że fake to zdjęcie przerobione, a te tu wydaja sie bardzo... ludzikie ;>
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Co wam da chwalenie tej Qel? I tak jej nie przeruchacie ;d
@Topic Wydaje mi się że nie wszystkie foty są prawdziwe, ale i tak część napewno. |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avedi Bezel
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 81
Skille: 82/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() I wcale nie pamietam, żeby Ada tyle siedziała przy kompie. ![]() ![]()
01:00 You see yourself. You are an elite knight. You are Angel ofFight of the Riders Of Apokalypsa (Football). |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Da Old school.
![]() |
![]() @Avedi Bezel
Wow, raz na miech zrobie błąd i od razu wytyczają ![]() Nie powiem, malują się, ale nie każda kobieta nakłada kilogramy tego;/ A czy ja cos pisałem, że nie miała czasu wyjść?;> Zresztą ona chyba tylko expiła do 100, bo potem przez pare miechów zdobyła raptem 1 lvl. @karate ![]() Tak, dokładnie! Rozgryzłeś mnie! @krzint A skąd wiesz, kasy na wojnie brakuje i może Qel poleci na jakiegoś bogatego Furorianina ![]() ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 10-07-2007 o 17:30. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Imię: kkk
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Dobra wracajac do qel to na tej fotce gowno widac.
Po 1 jest ciemno i tak dalej Po 2 nie widac czy ma duze cycki i zgrabne cialko ![]() Na fotkach na gronie moja kolezanka z gim wyglada niezle, a w rzeczywistosci to pasztet, tak wiec nie podniecajcie sie za bardzo bo i tak jej nie przelecicie. Po za tym na niektorych fotkch wyglada chu**wo ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Widoczne jest to iz tworca filmu jest stronniczy... A co do Qel to jedynie tapeta, nie moge powiedziec czy jest fajna itd. bo to tylko zdjecia... co z dziewczyny ktora jest piekna jesli nie ma charakteru, nie pisze o Qel.
Watpie zeby to byl Imargam (jesli dobrze pisze) przeciez oni z chaty nie wychodza ;p Do autora filmu, Co masz do Braniewa?
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 5~
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
1. Ciemno to tam wcale nie jest........ 2.Gratz jeśli patrzysz na "duze cycki i zgrabne cialko". A do tego ci zaliczał ładniejsze to gratz przedszkolakow.... I jeszcze jedno 90% dziewczyn tapetuje sie jak cholera, wiec sie Qel nie czepiajcie.... _______________ Nie masz pojęcia jak tapety potrafi djametralnie zmienić twarz Ostatnio edytowany przez slayton - 10-07-2007 o 17:35. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Da Old school.
![]() |
![]() @up
Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy ![]() Poza tym, byłbyś z dziewczyną która ma twarz jak anioł ale z ciałem wieloryba? o_0 Nie mówie tu o ciałach modelek (wychudzone strasznie).
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 5~
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
250 pompek, 500 godziny brzuszkow, 5 km truchtem i po miesiacu wyglada inaczej xD Pokaż mi te 90% -.^ Praga się nie liczy ![]() |
|
![]() |