|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() Już daaaaawno
To długa historia przeczytaj tak od 60 strony.. tam all napisalem ![]() Has'ek Cytuj:
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Ostatnio edytowany przez Trevour - 09-07-2007 o 22:16. |
|
![]() |
|
![]() |
#2182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Gratuluje Katrili oraz Dracowi udanego dnia, w którym to obydwoje zaliczyli przepiękne deady, Katrila oby tak dalej, mam nadzieję że dle zjadą cię do 100 lvla! ;]
|
![]() |
![]() |
#2183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() @Milten czy jak tam Ci Licealisto
no i co z tego że nie którzy chodzą do gimnazjum?? właśnie chwała im za to ze ownuja tych wielce dorosłych ludzi z dusk ;>> @up up o ile dobrze pamiętam jakieś 10 stron temu czyli nie dawno "plułeś" na vision a co do Imy 9 m lvl to wojnę zaczynał na 200 =]] wiec spokojna twoja głowa @Calorn Nadzieja matką głupich ^^ btw myślisz ze zrobisz jakiś głupi temat na forum tibi.com i jesteś ziom? @listy znowu jakieś lustracje? =// już PiS sie na lustrował... (zapomniałeś dopisać ze falla to forum fighter i że każdy forumowicz musi wiedzieć kiedy on pije bo to ważne) @dół Bluzgator rox? i ja nie wiem kto tu sie bardziej jara... Ima czy ty że se coś zmienił ; p
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 10-07-2007 o 01:13. |
![]() |
![]() |
#2184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
Ta, a może teraz prawda o tobie? Frajerzyna j3b@na przez stado gorylii z Alabamy, która fantazjuje bo mamusia za dużo bajek na noc czyta. Taki mądry? Czemu nie opisałes frajerów z Vision? @Edit Przeczytajcie sobię Comment Imargama! Uauhahuahuhauuha! Przjoł się tym że Taifun już 2x go z@jebał, i napisał War 2006 Imargam 1:0 Taifun~ Hail Duski !! Ostatnio edytowany przez poreda - 10-07-2007 o 01:07. |
|
![]() |
![]() |
#2185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Masz jakieś dowody na to czy to poprostu zwykła propaganda?
|
![]() |
![]() |
#2186 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@dół jak chcesz już ostatnie battelki podsumowywać no to oblicz je lepiej... (zależy do ilu będziesz liczyć :<<) @Calorn dlaczego lizo dup ;<<
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 10-07-2007 o 02:01. |
|
![]() |
![]() |
#2187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Nie jestem ani gimnazjalistą ani licealistą, pracuję. Chwała, niby za co? masz rację a szczególnie ta ostatnia porażka Duskiness to był naprawdę pokaz wielkiego pvp w wykonaniu vision, jakoś jak pamiętam ostatnie wojny to vision przegrywało =) i będzie tak dalej.
|
![]() |
![]() |
#2188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() @Cyrillus
Dokładnie tak myśle, a ty myślisz że jak napiszesz coś o mnie na forum to mnie to ruszy? Liz0dup of vision! |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
& Idź szerzyć propagandę gdzie indziej ;<<
![]() |
#2191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() hahha znowu się zaczyna jak laen 4 rayz padł na expie to wsyzscy a nie amrtw się, a odrobi i tka on może expić vision nie, a teraz katrila padła to "ahahah padł na expie" dajcie se spokój,a w tej liście Vision to zrozumcie, że np. Xarete zdrajcą nazywać on po prostu był Spy co jest częścią wojny!
|
![]() |
![]() |
#2192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Final Heaven
Świat: PYTHERA
Poziom: 57
Skille: 88/71
Poziom mag.: 17
|
![]() Sluchajcie dupki wspierajacy vision!
Ci co na tym forum sa za Duskiness sa spoko i wogole normalni ludzie. nooby ktore sa za vision to suki pizdy kurwy szmaty duzo by wymieniac. Wiadomo ktora gildia jest lepsza - Duskiness a tylko dlatego ze popieraja ja nooby z thais carlin venore od 8 - 40 lvle oni wiedza najlepiej ze lepiej jest jak rzadza Duskiness. Wiedza po tym ze nieraz placili vision, padli od vision, zostali oszukani przez vision a to wszytsko zanic, moze za to ze vision (dupek imargam, dupek zwidek, dupek katrila itd) nie umia zartobic sobie pieniedzy tak jak to robia duski. Taifun ma taki lvl ze ciezko zeby mu braklo pieniedzy. Mateusz Dragon Wielki na 290 lvlu mial w domku 20kk to niech Taifun chociaz ma polowe tego to paczcie na co go stac -.-. dupek imargam sie spuszcza jak zoabczy 100k (10cc). Taka prawda pamietajcie - lepsza gildia to ta ktora chca nooby 8-40lvle. Wtedy wiadomo ze jest uczciwsza itd. p.s imargam (noobie nazisto faszysto jebany) - zebys zdechl ![]() p.s 2 Cyrillus POWINIENES DOSTAC BANA NA TYM FORUM. BO JESTES NOOBEM WPIERAJACYM P.A WIDOCZNIE SAM ROBISZ P.A CZYLI JESTES DZIECIEM TROSKI............. JUZ MNIE TAK W*****ASZ ZE GDYBYM CIE SPOTKAL TO BYM CI WYJEBAL BEZ ZASTANOWIENIA pozdrawiam all Dusków Ostatnio edytowany przez zrukkkk - 10-07-2007 o 15:25. |
![]() |
![]() |
#2193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() @up
wylizałeś ostro ... @topic Ale mimo to iż nie "kibicuje" ani jednym ani drugim, to Vision pokazało swoją mądrość taktyczną oraz uświadomili w oczach wielu graczy z Furory, że są zerem. Najbardziej zwariowana i idiotyczna wojna jaką dotychczas widziałem... |
![]() |
![]() |
#2194 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez sallceson - 10-07-2007 o 15:32. |
![]() |
![]() |
#2195 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() Cytuj:
Era Vision ![]() ![]()
17:49 Snejk [15]: jak to robisz ze wchodzisz do depo z red skullem ? |
|
![]() |
![]() |
#2196 |
Użytkownik Forum
|
![]() ktoś wyżej napisał że Xareta nie był zdrajcą...tylko spy a duski połknęły haczyk :** 100%
@zrukkkk dzięki za pozdrowienia ;**
#2197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: Venore
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Hmm zastanawiam sie czy to było do mnie czy do kolegi @up up
@2x up Właśnie o to mi chodzi... raczej to oni zrookowali Dalussa, więc pokazali ze potrafią tylko hackowac, wychodzić na ob z 20 noobami, robić PA... Ostatnio edytowany przez Slovik - 10-07-2007 o 16:59. |
![]() |
![]() |
#2200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: Venore
|
![]() Eh a która wojna jest uczciwa? Chociaż wole Duskiness wlasnie przez to ze nie uciekają się do takich sposobów, nie uważam, że Vision ma nie robić tak jak robią bo to komuś nie pasuje.
@wrogonastawiony Jakkolwiek by nie było to była to część planu Vision i Pasterza ![]() |
![]() |