![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Balthazar Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblade
Świat: Refugia
Poziom: 85
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() mmmmMagson jestem twoim fanem całego Ciebie twego stylu bycia oraz grania... ahhhhhh
ile ty masz lat i kto pracuje na twoje utrzymanie? xP bo jakoś wątpie że masz czas na prace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Azeroth Lee
Profesja: Elder Druid
Gildia: Setzers
Świat: Astera
Poziom: 68~
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Cytuj:
Maksón żyje z zasiłku, to przecież logiczne ; ) @Makuś, dawaj więcej screenów ;] Signed, Odderz[Oddi].
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Imię: Ragnus Firedhea
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 111
Skille: 93/68
Poziom mag.: 18
|
![]() Po raz kolejny przypomnę, że to forum zostało stworzone z myślą o komentowaniu filmów/zdjęć oraz o wyrażaniu swojej opinii na ten temat. Forum to natomiast nie zostało stworzone po to aby czepiać się ludzi ile grają czy też z czego się utrzymują, są to tylko i wyłącznie sprawy osobiste graczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Gildia: Titania
Świat: Titania
Poziom: 204
Poziom mag.: 9
|
![]() Gz wszytkim, magson pg!
@magson czy to ty tutaj dziewczyny szukasz oO? -> http://www.youtube.com/watch?v=H6_Dy...elated&search= żart to jest nieche ciebie urazic ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Venore
Imię: Paladyn Kip'ek
Profesja: Paladin
Gildia: Wkrótce
Świat: Lumi
Poziom: 29
Skille: 61
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() @all
Gz all wszystkiego co się życzy @magson magson to pg, a pg to magson ![]() ![]()
![]() |
#671 |
Guest
|
![]() WE ARE THE CHAMPIONS!!!!!!!!!!!!!!!
YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!!! W 3 dni 12 level!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Daj spokoj bartkowi bo taki przystojny, do Maksona bardziej pasuje to http://pl.youtube.com/watch?v=9XNmdX...elated&search= Żart |
|
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Congratulations M8
![]() Nie wiem czemu się tak uczepiliście Magiego? Bo gra dużo, na co wy nie macie ochoty, nie możecie lub wam się nie chce? Zjada was zazdrość, że ktoś potrafi grać lepiej od was i ma do tego bardzo dobre warunki ? (typowe myslenie polaczków) Jestem Magiego kolegą z rl, i powiem wam, że to nie wygląda tak jak tu piszą dzieci neo, te bzdury (bez urazy dla tych pro ![]() Sam spędzam dziennie przed kompem ponad 5h w robocie i w domu prawie tyle samo (nie czytaj 5-6h), (praca przy komputerze), Na sprawy prywatne nie narzekam, powodzi mi się bardzo dobrze, mam czas na przyjaciół, imprezy, wypady na miasto, godzę czasz spędzany przed kompem z życiem realnym i z MAGSON'en jest dokładnie tak samo. Więc nie piszcie takich komentarzy pod jego adresatem, skoro w du*pie byliście i gó*wno widzieliście. Tyle, pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Moto - 11-07-2007 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Zbanowany
|
![]() Ostatnio edytowany przez Kfad - 11-07-2007 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Kfad, pisałem ogólnie a nie na temat osobnych postów
![]() Bo chyba nie tylko mnie wnerwiają twierdzenia "sharujesz" "napewno nie grasz sam" i pytania typu: "Kto Cie utrzymuje". Co do tego ostatniego, to h*j kogo to powinno obchodzić ? To może ja zadam pytanie, wchodzi wam tato do wanny? >.< Ostatnio edytowany przez Moto - 11-07-2007 o 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Guest
|
![]() Magson, ten avatar tak jakby przypominal mi moj z msn'a ale moze mi sie zdaje
![]() //Shareza. |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu tylko magson daje ssy moze ktos jeszcze a co do ciebie magson pojebany z ciebie maniak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Mi tata wchodzi do wanny ale dopiero jak ja wyjde, masz coś?
![]() ![]()
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Magsonn, ja Cie nie pojmuje, skad ty biezesz tyle cierpliwosci do tej gry, mam swojego palla mysle poexpie. OK ide na roty, 4 ludzi mysle sobie niema problemu ide na tombe w tombach po 3-4 osoby wszedzie lata masa stworznych przez postacie magicznych knightow, pallkow. Mogl bys mi polecic na priv jakies ciekawe expowisko na 25+ lev i 55 dysta?
|
![]() |
![]() |