![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
|
![]() z mojej perspektywy, popelnilismy kilka kluczowych błędów jednak niewiele zabrakło do zabicia Doomzora. Szkoda, że nie mielismy wiecej potów -.-(poszły dzień wcześniej na akcje na edron). Póki, co jesteśmy w miare zadowoleni z siebie, pokazalismy, to co mielismy pokazac. To, że dano rivi sępił kilka bp uh to inna sprawa. Kiedy Paweł dostal 1sze combo, zdazylem go sam jakos wyuhać, na nastepne poprostu nie mial juz uhow. Gdyby nie dano, myślę, że spokojnie ubilibysmy doomzora. Jednak nie ma co rozpaczac, bylo jak bylo. Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej
![]() @eiv Nawet najlepsi popełniają błędy, jak każdy człowiek, Wy też kilka popełniliście, nie mam zamiaru Wam ich wypominać jednak wiem, że nie jesteście tacy doskonali. Cieszą Was fragi na partyzantach? czyli czujecie do nas jakiś respect. Powodzenia w wojnie ![]()
![]() |
#503 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Misiek
powiedz ze lambasta niedal xloga ^^ Powiedz miz ze nieuzywacie ng jak widac z filmu ze polowa z was pisze do siebie jak np Skocz "uhac pawla" A combo idzie od wszystkich Martinesz zgadzam sie z toba ale glownie ciesza nas fragi na Pawle ,Vilumie, i mastahu bo to najwyzsze lv a 2 ostatnie to Kazadumy ^^ Mowcie co chcicie moze ie wszyscy ale uzywacie ng bota na co sa dowody ^^ Np Vilum :< I Genktosu nieprawdasz? wiec niemam zamiaru sie klucic panowie kazdy wie swoje :* Ostatnio edytowany przez Bolter - 09-07-2007 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Chorzów
Profesja: Elder Druid
Gildia: Castus
Poziom: 91
|
![]() No dobrze, może Lambasta dał x loga, niech będzie, ale czemu piszesz jako o całym teamie?
Co do NG, nie wiem jakie masz dowody, ale moge zapewnić, że nikt NG nie miał. Moze nam je okarzesz? Z resztą, tak jak powiedziałeś, każdy wie swoje.
We are hate crew, we stand and we won't fall ! We are for none, and noone for all. FUCK YOU ! We will fight till last hit And make sure we talk no shit ! Ostatnio edytowany przez Crazy Misiek - 09-07-2007 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Ja osobiscie was szanuje za to ze w ogole jeszcze staracie sie walczyc, pomimo iz roznica w sile po update jest nie da sie ukryc porazajaca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veshgar
Profesja: Elite Knight
Poziom: 61
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zbanowany
|
![]() Yapan dobrze wie jakie dowody i vilum tez niewiecie pomyslcie chwile
pozdro :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Otóż sprostowanie kilku rzeczy :
1. Tak mam ng bota, aczkolwiek combo było liczone normalnie, reszta nie ma ng bota, więc co za różnica? ![]() 2. Nie byłem genkiem, bo miałem go wylogowanego na małpach, a musisz przyznać że dość trudne byłoby szybkie przybiegnięcie nim z tamtąd ![]() Gdybyśmy mieli więcej potów, albo gdyby dano nie stchórzył i nie dał loga, zamiast iść bloczyć tak jak mu kazałem, to sytuacja wyglądała by inaczej ![]()
![]() |
#510 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
|
![]() Natomiast Ullvarr jak najbardziej do zabicia nawet przez "noobow" Partyzantow ... ehh gratz EiV fragow szczegolnosci na Gaurze ;| gz botler 1 fraga lol !
Ostatnio edytowany przez Wesha - 10-07-2007 o 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie czemu nigdy tego nie wygracie?
Wszyscy mają wisielczy humor, wszyscy się świetnie bawią =D Niektóre teksty mnie rozwalają: ~~~~~~~~~~~~~~ - Vaigo, jak to możliwe że zginąłeś? - Drapałem się po jajach ![]() ~~~~~~~~~~~~~~ - Idę spowrotem! - Co? - Lecę, wymorduję sk....ów jednego po drugim, od tylca! - LoL o.0 ~~~~~~~~~~~~~~ - Padłem hahahahhah - Bez blessów... - A po co mi blessy =D ~~~~~~~~~~~~~~ - Panowie, chodźcie teraz się zabić, nie dajmy im satysfakcji ![]() ~~~~~~~~~~~~~~ - Hmmm może wpuśćmy ich do środka i zróbmy mass ue? ]=> ~~~~~~~~~~~~~~ - Vaigo co Ty robisz? - Poszedłem do green djinna, wyszedłem ich powkurzać, dostałem może ze 2 paralize i wróciłem ![]() ~~~~~~~~~~~~~~ - Ej jest bezpiecznie iść teraz na żółwie! ~~~~~~~~~~~~~~ - Komisarz, rządzisz. Jesteś moim mentorem. Jak widzicie, nie macie szans tego wygrać. Co jakiś czas będziemy wam ubijać Ullvarra po prostu ![]()
Dobry EiV to martwy EiV Ostatnio edytowany przez ader - 10-07-2007 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Zbanowany
|
![]() Ader poddajecie sie ? wasz mentor Gaura padl ? smieszne co nas to kazdy wbije po 10 lv i straci 1 bez sensu z waszej strony ^^ zreszta i tak mam to w dupie dzis sie w*****lem powaznie i raczej koncze grac.
Btw 2 fragi (Viago i Phero) niebede tego komentowal niektorzy wiedza jaka jest tego przyczyna. Powiem tyle ze niemam sie z czego podniecac |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zbanowany
|
![]() A gdybym ci napisal rozmowe z ventr
tak sobie to bys w nia uwiezyl? Prawda jest taka ze kazdy moze pisac co chce i to jest bez sensu dajcie dowody bede wierzyl niema moge myslec co chce Pofraguje chyba jak sie logne i zaczne lazic po frost dragonach albo ogniach. albo ubijac 8 levele . Ostatnio edytowany przez Bolter - 11-07-2007 o 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
|
![]() 5:1
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Martinesz - 11-07-2007 o 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
|
![]() Bolter ty sie nigdy nie zmienisz;] dalej bedziesz zachowywal sie jak idiota gadajac rzeczy o NG bocie ktorego i tak ci przyznam ze kurwa nie uzywamy, poprostu nie wiem w ogole o chuj ci chodzi i do czego ta twoja droga dazy z posadzaniem ze uzywamy NG combo bota jak kurwa nie uzywamy do sd combo. Nie wiem moze wy macie jakies problemy z odliczaniem combo ale ja w ogole z moim lojalnym teamem nie mam takich problemow i nie potrzebuje zadnego bota do odliczania combo zreszta combo bot sam walnal mojego e wave? Zastanow sie czasem czy jestes OK w stosunku do innych oskarzajac ich o jakies rzeczy ktore naprawde nie sa wazne i ktore nie sa prawdziwe, zachowujesz sie jak typowy moherowy beret z pod bloku ktory kazdego wytyka palcami
![]()
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/ Ostatnio edytowany przez Madreth - 11-07-2007 o 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tak najlepsza była moja rozmowa z Sorcererrem w czasie fighta xD
Jak się zechce z wami podzielić to dostaniecie, nasi już się z tego naśmiali wczoraj =D