![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem wam na dodatek, że ten film dostanie oskara za najlepsza obsade w historii kinematografii...<loool>
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 5~
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Guest
|
![]() Zaczne od zacytowania tego kolesia bo naprawde smialem sie dobre pare min.
Malenstfo nie zachwyca wygladem oczywiscie.Mimo ze mieszka naprzeciwko mnie nienawidzi mnie tak samo jak jej chlopak ![]() Cytuj:
Nie mam zamiaru oceniac Cie po fotkach.Nie mam nic do Ciebie mimo ze paru moich ludzi przeszlo na strone twoich wrogow(Roger/Clifford for example) .I tak jesli chodzi o furora war jestem za Vision. Mam nadzieje ze moze nawet sie kiedys spotkamy ![]() ![]() Veritas/Fiziolasty/Tibia/Solera Ostatnio edytowany przez Veritas - 11-07-2007 o 01:58. Powód: Zapomnialem dodac podpisu |
|
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: Venore
|
![]() Qel jak tam z lv lecisz? Czemu już nie piszesz na forum furory?
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Stalówka 15:16 Pawel Obi Van Kenobi [1]: kupie dobrom tarcze do jednej renki 15:16 Hesi Genix [1]: ja mam tarcze do 2 rak 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: a to niechce 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: bo w jednej renki 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: mam takom palke 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: szarom |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: Venore
|
![]() @UP
CO ty nie powiesz:X |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze, że już mało kto komentuje filmik, wiekszość użytkownikow opisuje tylko Qel
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() No to tak, co do Vision.. Nie wiem czemu macie jakies zgnile teksty, ze to nie oni..
Nie kazdy ma krzywy ryj, i 1024 pryszczy na mordzie, i potrafi sie pokazac.. bo jak czytam wasze posty, to wy im ***** tylko zazdroscicie, bo wy 5cio letnie dzieciaki, z calym ryjem obitym (BEZ OBRAZY DLA NIKOGO, to moje spostrzezenie) W 85% zdjecia sa prawdzie, lecz co do Qel to mam zastrzezenia.. Kiedy gralem na Furorze, dobrzy kumple bylismy, i jak mi podawala zdjecia, to byly troche inne.. Chociaz moze jestem w bledzie - wtedy nie dawala "mejkap'u" i nie miala takich fryzur, ale to mozna inaczej wyjasnic. Qel graly 2 osoby, 2 siostry, Ada i Ewa jak dobrze pamietam, mozliwe, ze te zdjecia sa od Ewy (zdjecia ktore mialem, to byly od Ady).. W ogole? Ch** mnie to boli :| Dobra, po prostu zal.br.. LIZAC DALEJ DUPE JEEEEJ!
![]() Ostatnio edytowany przez Thor of heaven - 21-07-2007 o 02:53. |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() lol a wszyscy wierza ze to prawdziwa qel ;sssssss
ja tez moge dac zdjecie jakies laski i powiedziec ze to jestem ja ;p ''o jaka ona uadna o kórcze nie jeten by jom pszeruchal'' odpuscie sobie bo to nie ona..
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avedi Bezel
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 81
Skille: 82/79
Poziom mag.: 6
|
![]() @ Erolik
Ale masz rozkminy ![]() ![]() A pozatym to jakies chyba masz złe wspomnienia, bo bardzo Cię to boli. Tak o tym piszesz<loool>
01:00 You see yourself. You are an elite knight. You are Angel ofFight of the Riders Of Apokalypsa (Football). Ostatnio edytowany przez Avedi Bezel - 11-07-2007 o 14:57. |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Nie no trzeba przyznac ze dziewczyna jest ladniutka, ale nie widze powodu zeby az tak bardzo sie tym podniecac. A co do reszty to wiekszosc wyglada normalnie oprocz paru ktorzy wygladaja na uposledzonych ;o
|
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() A skad wiesz cepie ze to nie ona ? myslisz ze jak napiszes jakas zjebna ironie to jestes super fajny? Zal mi cie , ja w 100 % wieże że to ona bo niby po co maiala by dawac jakies podrobki ? zeby ci pala stanela? pfff
|
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]() ame: Qel
Sex: female Profession: Druid Level: 17 World: Furora Residence: Thais Guild membership: Lost of the Vision Last login: Jul 11 2007, 01:46:17 CEST Comment: Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor. May 09 2007, 03:17:02 CEST Killed at Level 105 by Qel and by energy >>From Lvl 105 to Lvl 17<< ![]() Qel vs Dusk = 11:0 Apr 02 2007, 19:45:13 CEST Killed Taifun Devilry at Level 278 ok Demthes=* This is not our farewell <3 Oco chodzi :O ?przeciez miala +100 |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a skad kurczę takius pewien ze to jej zdjecie?
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() Buhahaha wez lepiej wyjc,dupo lizie
#97 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() i przy okazji gowniara zrookowala magramiego...
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj: