![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Mysle ze to dobry pomysl
![]() ![]() A btw. plxx help niemoge lognac sie na astera i calmera chyba na all no pvp Cannot connect to the game server rror: Conecction timed ouy. (10060) to mi wyskkauje co mam zrobiuine inne swiaty moge lognac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() @up
masz racje za późno się za to wzięliśmy ale lepiej późno niż wcale do all niskich lvli wyższe lvle mają dość 11 knightów biegajacych w aolach i nie zwracajacego się lootu z frostów i dli (chodzi głównie o dsmy ale też o demki) każdy wie że update obniżył dmg sorka i druida wiec waste na demonach jest o wiele większe niż przed update a lootniecie mpa (super cud) nie zwróci all sd chyba że to bedzie 1st/2nd demon nie musicie od 20 lvl biegac w b robach (magowie) od 11 w dsmach (knighci) czas samemu na coś zarobić bo samemu zabic banshee/dla i zlootowanie dsma/b roba jest nie realne. takie mam zdanie na ten temat cya
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() No właśnie lootnołeś tego dsma i próbujesz go sprzedać za 35k przez tydzień i nie umisz tego sprzedać i teraz podnosisz cenę do 70k i myślisz że teraz tłumy będą walić drzwiami i oknami żeby go kupić za 70k no właśnie nie, sprzedasz go tym bardziej bo każdy chce sprzedać po nowej cenie, a kupić po starej to wam nie wyjdzie dlatego ze każdy pamięta stare ceny i albo sprzedasz po starej cenie albo wogule i wszyscy po tygodniu wrócą do starych cen bo nic wam nie będzie schodzić i nie będziecie mieć kasy na hunta. Taka prawda niestety, ale jestem z wami sam kupiłem swojego dsma za 110k nadzieja umiera ostatnia pamiętajcie o tym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Imię: Lavia de Frons
Profesja: Knight
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Poziom: 80+
Skille: a co to
Poziom mag.: 6
|
![]() Tak na prawde, zeby to zafunkcjonowalo, powinnismy skupowac wszystko, co ludzie sprzedaja tanio... A to niestety w wiekszosci nierealne...
Chociaz - jak ktos sprtzedaje np. fire sworda za 4 k - mozna smialo odkupic i sprzedac za tyle samo u djinna :-) Tylko koledzy ze zrobionym djinnem musieliby pomoc prze sprzedazy. Wowczas byloby mniej na rynku i cena by zwrosla. Przemyslcie to wysokopoziomowcy... Ostatnio edytowany przez Marfu - 11-07-2007 o 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sehf/Fritzlu
![]() |
![]() Wole new pricelist kur.. to nie jest jakis zachwyt na 20 lvlu miec dsm pamietam kiedys na 50 dsm wow masz dsm na 50 lvl gratz teraz mozna miec full set na 50 ale to szczegół
niewiem o co chodzi tym 15/20 lvlom na trade >.< i tak ich nie stac nawet na dsm za 35k tylko chcieli kupic serpent sworda za 600 gp ktos powiedzial 800 i zaczeli wyklinac na trade ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Nie kupią gram na tym serwie od tibi 7.1 i tu była już nie jedna rewolucja cenowa i zmowa h lvli była i dupa 4 dni max tydzień i wszystko wróciło do normy teraz tez tak będzie bo kto ci kupi dsma za 70k ? jak dasz ssa jak sprzedałeś jakiś item po nowej cenie to ci uwierzę że ta rewolucja nie padnie po tygodniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Prosze o pomoc i nie piszcie ze to nie ten dzial ale na dzalach do tego odpowiednich nikt nie zaglada a tu sa ludzie ktorzy naprawde sie znaja na tibi wiec prosz o pomoc kto tylko wie co mozna by zrobic Piszcie ... tu lub na gg 9568778.
Dostalem 56 knighta od kolegi swiat azura nie gralem w tibia dosc dlugo i nie moge lognac na rzaden server usa a ten nkight to usa server ludzie mieszkajacy w moim bloku majacy ten sam internet moga wejsc moze mam cos zle skonfigurowane nie znam sie na tym PLXXX HELP wyskakuje mi takie cos Cannot connect to a login server Error: Connection timeout. Prezinstalowywalem tibie nic nie daje od 2 dniu to mam ale mozliwe ze predzej poniewaz nie sprawdzalem ale jakis czas temu gralem na servie usa |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Skawa the Paladin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hard Loyal
Skille: Low
![]() |
![]() POPIERAM
No bo dziwnie ze z banku ze 100k po 2 hydra huntach mialem 90k ![]() 6k za k legi? nie za malo?
Skawa the Paladin 10.02.2008 19:59 You advanced from Level 99 to Level 100. 15.09.2008 18:22 You advanced from level 149 to level 150. Ostatnio edytowany przez Skawa the Druid - 12-07-2007 o 09:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() Ujme to tak..
100 levele grały wtedy co ceny były bardzo wysokie też niebyło ich stac na te itemsy.. a teraz jak jakis noob wjebie sie na allegro ZAPŁACI PARE GROSZY i ma MMS G legs Mpa itd... JAK WAM SIE NIEPODOBA CENA TO WY*******AC Z SERVA NA NOVE ALBO ANTICE A NIE PIERDOLIC BO CENY SA ZA WYSOKIE NIEPODOBA SIE TO BB BEDĄ MNIEJSZE KOLEJKI -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() panowie sprzedawajcie drogo, niesprzedacie to nic, ale przyczynicie sie do zwrostu cen na harmoni i polepszenia warunków życia na tym serverze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Popieram. ;]
Przede wszystkim musi sie o tym dowiedziec jak najwiecej osob. Musimy sie postarac o jakies ogloszenia na rl chat itp. mozna osobiscie czasem pokrzyczec po depo o price list i calym tym temacie ![]() P.S.: Ostatnio widzialem nupka w thais krzyczacego- Ludzie niekupujcie drogo poczekajmy az ceny same zaczna spadac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tholiam on Candia
Gildia: Murderers of Cows
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 81/76
![]() |
![]() sprzedawajcie drożej, nie patrzcie co piszą kupujący, ignor i tyle, sprzedaj aby zarobić, a nie jeszcze stracić!
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() WoWoWo dla tych co piszą że zajebisty pomysł z pricelistą - przecież na większości servów PvP jest pricelista, ale i tak dopóki większość osób sie do niej nie dostosuje to i tak tylko strata czasu na układanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() co można zrobic z tym..
pierw muszą sie o tym dowiedziec h lev. Dleczego? jeśli oni dostosują sie do tego bedą dyktowac ceny i nuub chcąc kupic naprzyklad dsm za 35k bedą musieli zakupic go za 70 I bedzie git DSM CAŁYMI GODZINAMI LOOTOWANY MARNIE GO SPRZEDAC ZA 30k? TO CHYBA JEST P O J E B A N E? ! CO NIE? MUSIECIE SPRZEDAWAC DROGO NIE SPRZEDACIE TO NIC JESZCZE RAZ MÓWIE DAWAJCIE TYLE ILE CHCECIE A INNI PUJDA ZA WASZYMI SLADAMI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Ciunki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Peacekeepers
Poziom: 205
Poziom mag.: 82
|
![]() To zaczyna powoli skutkować, chciałem kopic bohy myślałem heh 30-33k max a tu mecze sie na trade i nikt nie sella wkoncu znalazł sie ktoś ale za 37k powiedziałem bye, szukałem dalej i sie znalazł lecz tym razem za 40 k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeśli to czyta jakis hlev niech zbierze ekipe która popiera "new price list"
niech wybiorą dzień,godz i niech zaczną sprzedawac po maksymalnych cenach stracicie na to troche czasu ale z zyskiem jak to sie utrzyma jakś tydz. to nooby zaakceptuja nowe oferty i tyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i wal z new price list nie wypaliło : (
przykro to mówic.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Siemce
Imię: Easso
Gildia: Nubinators
Poziom: 75
Skille: 80+/80+
|
![]() Nie uwazam sie za high lvl<75lvl>, ale juz ja odczuwam ,,tanizne" na serwie.
Np. ide sobie na hero... Wastuje ,,troche" uhów itp. Leci mi c-armor i...? Mam go sprzedać za 12k? To jest debilne... Stare ceny rox.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: koło Wrocka
Stan: Niegrający
Imię: Royal Matis
Poziom: 33
Skille: 6*/6*
Poziom mag.: 4
|
![]() POPIERAM
bo jak dla mnie to jest popierdoln* zeby eq 20 lvl-a i eq ~100 lvl-a nic sie nie różniło, bo tak sie zaczyna robić!! Za tanio na tej naszej harmonii! STARE PRICE LIST ROX
![]() ![]() ![]() And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away Kocham Harmonię: XXX[31]:moja stara to jebana kurwa 14:22 CM Isolan on Harmonia [2]: have fun xD |
![]() |
![]() |