![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() no ale miszczuniu skad masz pewnosc ze to jej zdjecie?
![]() |
#102 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Drogi Slaytonie, czytałem wszystkie posty po kolei (chyba, że przeoczyłem) i nie zauważyłem, by ktoś pisał o wymalowanej dziewczynie, że jest idiotką.
Za to ktoś wcześniej napisał to o czym mówiłem. Można nie poznać dziewczyny bez makijażu ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() echh wy ludzie po prostu nie macie co robić -.-'
#104 |
Da Old school.
![]() |
![]() Yyy... To jest temat o fotkach z filmu, więc to logiczne, że się rozmawia o tych fotach nieprawdaż?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]() hah ciekawe ile Ada dostala prv wiadomosci od czasu kiedy ten temat powstal
![]() @Gelt - masz racje w ostatnim poscie.A co do wczesniejszego to kazdy ma inny gust.Niektorym poprostu podobaja sie dziewczyny ktore sie maluja hmm "intensywnie" zreszta nie widzialem na tych zdjeciach jakos strasznie duzo tapety. |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 5~
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
___ @Gelt Dzieki że bez wulgaryzmów ![]() |
|
![]() |
![]() |
#107 |
Da Old school.
![]() |
![]() @Slayton
No tak, jakoś wypadło mi to z pamięci ![]() Np. ^^ To był mój błąd ![]() @Veritas Gdyby nie były atrakcyjne to by takich dziewczyn nie było, a o tego typu gustach tak naprawdę nie powinno się rozmawiać, bo każdy ma inny. Po prostu, dla mnie to się nie podoba, ale toleruje takie coś ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cieszy mnie to że sa jeszcze osoby potrafiące przyznać sie do błędu
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Widac, ze Twoja inteligencja nie przekracza dzieciaka bawiacego sie gownem w muszli klozetowej ;O Moze jak jeszcze troche dupe podlizesz, to moze da Ci rowa wylizac.. @Slayton Slyszalem o Twojej domenie.. www.NajwiekszyLizatorDupyQel.zal.com.br Dolacz moze do Avediego, pojedziecie na 2 baty ; O MOZE WSZYSCY?! TAAAAK!! ZACZNIJMY LIZAC DUPE QEL! Strange ; |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Świat: Premia
|
![]() wypad, lize od rana i sie nie podziele... -.-
#111 |
Da Old school.
![]() |
![]() Widzę, że zrobił się tręd na mówienie: lizodup, ładnie wylizałeś itp...
@Erolik Dziwny to jesteś Ty;/ Podnieca Cię to? Bo widzę, że tak.
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Faint'Slayer
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() ja pitole, jak czytam te wypociny, to mam bekę. ten się podnieca, tamten co innego, jeszcze inny wali konia. xD ludzie, to tylko jakaś fota, a Wy robicie nie wiadomo co... zaraz jacyś fani (czyt. lizodupy Qel) mnie zjadą, ale mam ich w... : ]
|
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Erolik
Powstrzymaj sie od swoich jakże "mądrych" a zarazem "ciętych" ripost bo i tak Ci to na dobre nie wychodzi ![]() Czego chłopie Ty się tak grzejesz ja nie wiem.. Chill out ![]() ![]() Btw. Zamknij się, przestań narzekać i zacznij żyć KKTHXBB
#114 | |
Da Old school.
![]() |
![]() @up
Może skoro siedzą 24h przy kompie to wejdą na taką stronę fotka.pl czy coś w tej podobie i niech tam poszukają zdjęć do oglądania. Bo wnioskuje, że tak zwane "lizodupy" nie widziały starszej dziewczyny na oczy xD Cytuj:
![]() ![]() @edit Erolik swoim zachowaniem przypomina mi tego gościa ![]() Kod HTML:
http://pl.youtube.com/watch?v=vS46kNxi7rg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emaxior%2Epl%2F%3Fp%3Dindex%26id%3D31055%260
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 12-07-2007 o 02:21. |
|
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: Venore
|
![]() Ada dajesz dajesz z tym lefelem!
I czasami napisz cos na forum furory na tibia.pl ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Faint'Slayer
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
no to mówię, że mam bekę - właśnie z takich "ripost". ![]()
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
|
![]() Ooo
![]() ![]() @ Fala napalenia na Quel: Owszem, ładna dziewucha ![]() ![]() Każdy ma swój gust ^.- |
![]() |
![]() |
#118 |
Da Old school.
![]() |
![]() Swoja droga trudno się dziwić osobom które zazwyczaj jarają się pikselami, to był dla nich szok
![]() Oj nie Ty jeden ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Imię: Harcesh
Gildia: Na Wspolnej
Świat: Furora
Poziom: 81
Poziom mag.: 59
|
![]() Haha ten temat to jakas parodia
Nie rozumiem wogole czemu oceniacie ludzi po wygladzie? kazdy sie rodzi z twarza jaka ma wiec nie krytykujcie ludzi dlatego ze ktos ma pryszcze albo nosi okulary. Btw. najlepsi sa ci 13-latkowie ktorzy pisza ze zaliczali juz lepsze dupy niz Qel xD |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I kto tu pisze o inteligencji....Dlaczego sadzisz, że liże jej dupe??? Bo napisałem coś miłego do dziewczyny, która czyta tylko o tym że jest umalowana idiotka???Bo pisze inaczej niż połowa forumowiczów??? _____ Tacy właśnie sa polacy....ktos wyrazi swoje zdanie na dany temat to odrazu go obrzucaja przekleństawmi lub nazwa lizodupem, itp. Ostatnio edytowany przez slayton - 12-07-2007 o 13:56. |
|
![]() |