|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ma'lyy
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam !
Mam do Was, drodzy użytkownicy/moderatorzy małe pytanie. Otóż wyskillowalem juz paladyna - 75 dista, 10lvl. Mam juz pacca, niezaaktywowanego na 90 dni. Jesli wbije powiedzmy 55lvl, i jak dist dojdzie przy expieniu do 80, to do ktorego lvla bede mogl spokojnie expic bez obawy o słabe skille? Dzieki, Trick~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() Najpierw odpowiedz, po co Ci taki dist na 10 lvlu? Padniesz - jak moj kumpel - dostal jakiegos szalu
![]() ![]() ...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() To odpowiadając na pytanie z pierwszego posta: Juz nie bedziesz sie musial martwic o skille - może jeśli tam kiedyś zamiast 200 walniesz 195, to sobie doskillujesz jednego dista. Expij póki możesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() wpadnie ci wystarczajaco duzo dista przy expieniu zeby na kazdym levelu byl wystarczajacy.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tores Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Hooligans
Świat: Unitera
Poziom: 50
Skille: 71
Poziom mag.: 13
|
![]() Ja na 13lvlu mialem skille 45, nie trenowałem wiecej. Jak narazie mam skille 62 na 33lvlu i expie sobie spokojnie na tombie za tp wychodzi mi okolo 20-25k/h. Mysle, ze z wiekszymi by sie lepiej expilo ale nie jest tak zle (nie nawidze skillować). Wiec ty bedziesz mogl expic i expic nigdy juz nie sillujac
![]() PS. Mój kumpel trenil do 65 i na 106lvlu mial dysta 100+ juz dokladnie nie pamietam (przed upem) Ostatnio edytowany przez Maniu'Kyra - 13-07-2007 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja swojego palka wyskilowalem do 47 dalej mi sie nie chcialo na 10lvl;p obecnie mam 29lvl i skill 60 i expie tez za tp w tombie 20-25k/h mnie zaspokaja nie widze sensu skilowac do 70+ zanim bys wbil te skile mialbym juz lvl 40+ i skill 65 wiec sami sobie odpowiedcie czywarto skilowac i tracic czas na nude??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Skille masz całkiem dobre, i możesz spokojnie expić do około 50lvlu. Wbijesz przy expienium jakieś 5-7 skilla<jeśli będziesz miał szczęście to nawet 10+. Na założmy 81 discie zacznij skillować, do 90. Potem już z górki na 90 lvl, i wtedy bedziesz miał około 94 skill. Teraz masz ciężkie zadanie. Doskilluj, do setnego
![]() Wtedy już wymiatasz, dalej już skillować nie musisz! ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() mam inne pytanie.
Mam tak samo pacc nieaktywnego jeszcze na 90 dni. Planuje zrobić paladyna, doskilować do 50-60 [nie wiem jak to wyjdzie przy takich hitach] prawdopodobnie przy expie. No i na jakim mniej więcej levelu i skilach warto aktywować pacc? nie chodzi mi tu ofc o odp typu: na skillach 90 i lvl 60 ;p bo takich nie zamierzam wbić ;] PS: przy okazji, jakby ktoś miał ochote to może podac miejsca expa dla paladyna [tomby, to wiem, a jak dalej?] bo pierwszy raz będę miał i pacc i pala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Jaroslaw
Imię: Ma'lyy
Profesja: Knight
Świat: Xantera
![]() |
![]() Cytuj:
Wydaje mi sie ze powinienes na tombie tak do 50lvla a potem dragi - ank/edron - na wyzszym juz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Atheling
Świat: isara
Poziom: 55
|
![]() Cytuj:
na twoim levelku 50 styka zeby podziobac cokolwiek aby wpadl choc 20 lev i b byl 55 dist po update palki kosza slicznie takie skile jak ty to ja mialem na 40 levelu !!! obcenie 94 dist ale level 95. |
|
![]() |
![]() |