![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
@Slayton Brak mi słow do Ciebie. @Te-besque Ja do Ciebie nic nie mam, tylko jak widze, ze Ci pseudo-forumowicze Ci dupe liza, to az zal sciska..
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 5~
Poziom mag.: 49
|
![]() @Erolik
Uderz w stół,a nożyce sie odezwa Ostatnio edytowany przez slayton - 12-07-2007 o 15:16. |
![]() |
![]() |
#123 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() To co dzieci, ustaweczka na rl o to czy Qel jest umalowana idiotka czy nie?
Zeby bylo jasne to ironia
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 13-07-2007 o 00:55. |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() to xentexis zrobil filmik zeby podlizac dupe vision? Zabawne ze napisal ze to "jedyne zdjecia vision" jesli sam jest jej czlonkiem, a moze poprostu tylko pare tamtych zdjec nadawalo sie, a reszta przypominala zdjecia na 3 czesc Hostel... bo prawie wszystkich w dus~ wymienil a z vision bardzo malo...chcialbym zobaczyc reszte dzieciaczkow z vision
![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() połowa ludzi piszę ciągle "ale mają MORDY"... Ciekawe jakie wy macie twarze albo jak kto woli "MORDY" pewnie jeszcze gorsze niż przedstawiony Ymy, a nie wszyscy wyglądają jak krzywe "zjeby"
#128 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Połowa pisze to co Ty... Dajcie sobie spokój z mądrościami.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Ja pierdziele kazdy wyglada jak wyglada, takze jak czytam posty "jakie ryje" to mi sie plakac chce -.-" zamiescie swoje fotki na necie to zapewniam was ze liczne grono forumowiczow bedzie mialo beke.
Qel jak lubi chodzic wytapetowana i jak czuje sie z tym bardziej pociagajaca to niech chodzi wymalowana i wam **** do tego. A tak co do fotek to watpie zeby byly prawdziwe ale z drugiej strony moze... |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anielski Orszak
Świat: Danera
Poziom: 124
|
![]() Chciałem tylko powiedzieć że mam z was polewę ^.-
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem Ostatnio edytowany przez Darefiend - 13-07-2007 o 05:12. |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten temat powinien byc juz zamknięty przez modka. Za dużo debili co wyją z czyjejś urody, a sami pewnie są "idealni" oraz ludzi co w wieku 13-14 lat chwalą się rekordem w "zaliczeniu lasek".
A tak wogóle czy wybieracie sobie kumpli na podstawie jednego kryterium - "uroda"? |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Tam gdzie grass sie pali w kilogramach/Wroclaw
Gildia: New Happening
Świat: Guardia
Poziom mag.: 20
|
![]() Qel jaka sucza ; O Fajnie se te zdjecia oglada, przydala by sie jakas muzyka ;P
19:44 Cro'Max [27]: nie rozmawiasz z mama ? ;p 19:44 Gres Nall [66]: nie 19:44 Gres Nall [66]: ma ignora "Nadzieja jest matka glupich, co nie przeszkadza jej byc urocza kochanka odwaznych" 71 Wrocław |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avedi Bezel
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 81
Skille: 82/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Pozwolisz, że nie będę się zniżał?? Dziękuje Bez odbioru. PS. Zamknijcie juz ten temat.... Bo śmiech w dużej ilości też podobno szkodzi ![]()
01:00 You see yourself. You are an elite knight. You are Angel ofFight of the Riders Of Apokalypsa (Football). Ostatnio edytowany przez Avedi Bezel - 14-07-2007 o 00:53. |
|
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Qel nie jest zła. Ahaha śmieszni są ci, którzy zaliczają w wieku 12 lat
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#139 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Ty też "wyjć"
Cytuj:
Cytuj:
Erolik : E.D.Y.T.U.J P.O.S.T.Y @TOPIC: Ten cały temat zamienił się w "Kim jest Qel? Chodzącą Tapetą czy Demonem Seksu?" Szal.pl (Celowo -.-) Niektórzy tutaj się tak podniecają jak by nie widzieli nigdy kobiety na oczy. Na dworze pełno takich dziewczyn jest i są też ładniejsze. Ja też nie jestem piękny i nie jestem brzydal. Każdy jest inny jeden brzydki drugi ładny bo gdyby każdy był ładny i taki sam jaki byłby sens życia? Qel nie mogę powiedzieć, że nie jest ładna. Jest owszem, ale widziałem ładniejsze. Ale co tam mi ocenianie jak nie znam jej charakteru? Może jest sex bombą a mózg to ma taki pusty jak komora przed losowaniem w totolotku. Ludzi nie ocenia się po wyglądzie tylko po tym co mają w środku.
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Posty w tym temacie tylko ukazują szokująco niski poziom tego forum, którego większość stanowią 13-latki, którzy nie rozumieją że wyglądu w RLu sie nie wybiera tak jak outfitu w Tibii, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu w RL, a sami prawdopodobnie nie wyglądają najlepiej. Każdy z nas urodził się inny, nikt z nas nie jest chodzacym idealem, takze proponowalbym nastepnym razem, popatrzec w lustro i zastanowic sie: "czy ja jestem az tak ladny, zeby smiac sie z wygladu innych ludzi?" i dopiero potem pisac pierdoły na forum.
|
![]() |