|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Witam...
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/27714 ten dzien byl udany, wyloocilem mniej wiecej: g arm k arm k leg fur boots 2.3k (samego siana) 7bp mfs 2 bp uhs jednak pod koniec wpadlo po mnie 6 osob;/ level down...... zal jakie te espanole sa glupie.. plx comment i nie zdradzac loot z 35 knight! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Brodnica
Imię: Okrutny Pitevo
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 55+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Fajny film, wiecej takich filmow z pk ![]() Pozdro Pitevo
10:17 Olqa'Sho [35]: jak kolesie zamkneli parcelem orsha tam gdzie taifun byl w trapie 10:18 Olqa'Sho [35]:wyszlo 300 ludzi z vinery albo valori 10:18 Olqa'Sho [35]: hahahha i jakis 8 lvl wyjebal parcela 10:18 Olqa'Sho [35]: 340+fragow hahahaha 16:20 Guli Nydar [9]: ja ci nie podam bo jestem madry 16:20 Guli Nydar [9]: bo po nicku mozna hacknac [CHAR]Okrutny Pitevo[/CHAR] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
|
![]() lol ale z was nooby malo co a ten relax by was zabil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() dawaj kozaku, nagraj film w ktorym masz p legi na klecie+scalmiak i neich cie bije 35 najt z dobrymi skillami, z f axe/bs i ciekawe czy nie beda hity lecialy po 80~
do tego sam jestes noob, krytykujac mnie a nie komentujac film-.- #Okrutny Pitevo ale to nie caly loot ;> tylko mowie zeby nie zdradzac co wylecialo z knighta, a tamto to opis calego dnia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Suwalki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir apocaliptic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deathly Edge
Świat: Kyra
Poziom: 135
|
![]() Haha Ten najcik rox mogl was powyrzynac zeby mial bp uh wiecej
![]() Postawiles zerki a potem fb czy to normlane;> Gratz dla was za lota a nie za pk i gratz dla tego najta za skile ![]()
23:56 Tudiddo [26]: nie afkuj ![]() ![]() ![]() 23:56 Fada Mary [20]: wlasnie co znaczy afk ? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |