![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Breslau
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xzizzbit
Profesja: Rookstayer
Gildia: Nighthawks of Rook(ended)
Świat: Askara
Poziom: 30
Skille: x.X
|
![]() Dobra już nie zaśmiecajmy ten temat eRDeBe i rozmowie o moim temacie.
Może ja zaczne ![]() NIUS: Sporro wbił 71 lvl.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Cytuj:
Tylko w dwóch kwestiach zgodzę się z tobą RDB jest sumienna i jako że spędziła trochę czasu na wyspie nowych ma potrzebne doświadczenie innych + nie dostrzegam. Sądząc po twoim "Wam" ty się z użytkownikami tego działu nie identyfikujesz albo tak jak jest Ci sie podoba. W końcu nic dziwnego mając za sobą Moda i kręcąc z nim wałki na boku. Poza tym trudno mi uwierzyć że spamowanie PW Matkus-a czy Droma byłoby dobrym pomysłem więc pozostaje nam tylko zakładać denne tematy. Dopóki jesteś tylko użytkownikiem ty tego nie zmienisz chciałbym zauważyć =]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Rookero de'Master
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Sunrise wbił 101 lvl !! 17:18 Sunrise [101]: Thanks ![]() - Voodoo Rhythm nie expi - Wesoly Rookstayer expi powoli lecz skutecznie :-) - Rookguardian de'Bove expi ........ Ostatnio edytowany przez Mega_RobalXXL - 15-07-2007 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Breslau
Imię: Xzizzbit
Gildia: Nighthawks of Rook(ended)
Świat: Askara
Poziom: 30
Skille: x.X
|
![]() Dodam też, że Sir Mafjozo 76 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sunrise 101 lvl? GZ
Chyba się przestraszył RdB ![]() A może chce zrobić 200 lvl? Kto wie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Ostatnio zapadła prawdziwa moda na jak najszybsze poinformowanie kto z h-lvli wbił kolejny poziom. Nie za bardzo widzę sens informowania o każdym awansie, skoro można to szybko i sprawnie sprawdzić na Rookstat. Poza tym, szczerze mówiąc, nie pasjonuje mnie przyglądanie się każdym kolejnym pojedynczym awansom.
Rozumiem, jakaś spektakularna śmierć, ew. zdobycie jakiegoś "okrągłego" levelu można tu zamieścić, ale po jaką cholerę pisać tu o każdej, nawet niewielkiej zmianie w liczbie poziomów? Moim zdaniem - bez przesady. Sorki za offtopic, btw. ;).
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit 18:36 Gatao-brother [12]: main hunted 12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Reda/Rookgard ^^
Imię: Seba Eternal
Świat: Obsidia
Poziom: 33
|
![]() Otóż na znanej nam stronie Rookstat.com
wprowodzone nową funkcje : Where Are You ? Otóż wchodzimy w dana fukcję i wpisujemy swój Character na Rookgaardzie. Dostajemy kod i wchodzimy tu na swoje konto wpisujemy kod i czekamy 5-15 min. , oczywiście my Polacy mamy takie IP jakie mamy i nie mozemy wybierać, państwa, tak samo jak BR? xD [CHAR]Gala Ebbedron[/CHAR] 60 lvl, Tenebera padł na Goblinie... Mi sie zdaje, ze to byl kick na mostku, a wy co sądzicie ?
bedzię mi niezmiernie miło jak tu naciśniesz. ;D Ostatnio edytowany przez Sebarka - 17-07-2007 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Goblin Quest
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() [CHAR]Rookguardian de'Bove[/CHAR] - stała sie posiadaczką free acc
[CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR] - awansował na poziom 77 gratulacje @Edit Wesoly Rookstayer - awansował na poziom 87 :-) Nasi chłopcy dają rade (Sir Mafjozo , Wesoly Rookstayer) Pozdrawiam ich i życze powodzenia w dakszej grze !! Robal Ostatnio edytowany przez Mega_RobalXXL - 20-07-2007 o 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() sunrise chyba wnet dozbiera 100 mino leathers, lub znowu ma zamiar expic -.- sprawil sobie premium account
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Redaktor
|
![]() Wiadomosc moze nie tyczy sie tylko i wylacznie rooka ale napewno tez jest ciekawa.
Orginalnie z tibia.com "Jul 20 2007 - We are getting very close ... o the magic number of 100.000 active Premium Accounts!" W wolnym tlumaczeniu:" Jestesmy bardzo blisko uzyskanie 100.000 aktywnych kont Premium=Acc Pacc" No no teraz w najtanszym wypadku pomnozyc to raz ~100~zloty to i tak wyjdzie boska suma, a przecie wiadomo ze pacc sa w 3 wersjach, to juz wogole sumka NIEBOTYCZNA ![]()
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Reda/Rookgard ^^
Imię: Seba Eternal
Świat: Obsidia
Poziom: 33
|
![]() A ja nadal przypominam o Rookstat.com oraz funkcji
Where are you ? Musimy dogonić BR, z resztą to tylko 50,000,000 expa, a jak Rookguardian de'Bove da to : oOo xD Voodoo przestał expić, może jakies problemy z bottem ? HaH ciekawe jaki Outfit ma teraz Rd'B xD
bedzię mi niezmiernie miło jak tu naciśniesz. ;D Ostatnio edytowany przez Sebarka - 20-07-2007 o 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Cytuj:
dsl ! byl bym jedynym posiadaczem tego jakze niezwyklego rare xD btw. sunrise 101lvl :| moze do emerytury jak tibi nie zlikwiduja dobije do 200 xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#136 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Panno Instynkt do 2 punktu. Nie zostalo nic napisane czy tyczy sie to rooka czy maina, bo z tym moze byc roznie i nie wiemy tak do konca na 100% nic wiecej bo to pierwsza sytuacja tego typu w tibi. Ale tak czy siak kazdy z nas ma postac na mainie tez z roznymi levelami ale ma ![]()
![]() To napisał Scobel z Altaron Team. Ostatnio edytowany przez Scobel - 22-07-2007 o 21:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() [CHAR]Lord'Luster[/CHAR] awansował na poziom 89...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() NOWA OPCJA NA ROOKSTACIE!
Insomniac (lol nowa płyta tego jak mu tam, Enriqe Iglesiasa chyba ;p) Przy niektórych nickach widać taką zółtą buźkę, oznacza ona, że w którymś tam dniu gracz grał ponad 21 godzin ![]()
Ostatnio edytowany przez Tocallo - 25-07-2007 o 21:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
|
![]() Hello!
Podczas mojej nieobecności zaliczyłem banacza, co według mnie i paru innych jest przynajmniej niesprawiedliwe (może było by 9 - 24 miesiące temu, ale to inna historia). Piszę to, ponieważ co niektórzy zacierają rączki w oczekiwaniu na ban następny i delete. Także z rozżalonym serduszkiem, aczkolwiek z pełnym wyrozumieniem pragnę podzielić się moimi spostrzeżeniami, co mam nadzieję, uchroni kogoś z Was przed podobną sytuacją. Myślę, że te zdjęcie mówi samo za siebie: ![]() Jeżeli występują problemy z interpretacją powyższej fotki, pragnę zauważyć, że ban ma postać zaporową, ponieważ nikt nigdy nie złapał mnie podczas używania bota / cavebota / czy innego cheata, co siłą rzeczy było niemożliwe w ostatnim roku. Nawet podczas używania takiej czy innej funkcji takowego, mogę powiedzieć z całą pewnością, że nie istnieje w Tibii takie narzędzie w rękach GMow, które udowodniło by mi cokolwiek. Ban dostałem za . . . samo mówienie o bocie. Mówiąc o 'upadłych aniołach' miałem na myśli wszystkich rookstayerow, a nie wszystkich botterów mihih. W pewnym temacie wdałem się w niepotrzebną dyskusję, która zaowocowała podczas mojej 3-tygodniowej nieobecności, więc nie mogłem się bronić. Używania sarkazmu / przenośni czy innych tego typu jest niewskazane, ponieważ istnieją poważne problemy w interpretacji. Za błędy się płaci. Swoje czy też nie. Także dla niektórych moich 'serdecznych znajomych' pragnę jeszcze raz zauważyć, że wcale na niczym nie wpadłem, niczego mi nie udowodniono i nigdy nikt mi nie udowodni. Ale jestem skromy mihihi, obym się nie przeliczył. PS. I tegoż momentu zaliczyłem jeszcze cryminal record za link do strony nieoficjalnej, mojej domowej, nie będę poruszał tego tematu. Tu GM miał rację. @edit Nie będę rościł swoich 'praw' nigdzie, jest już za późno i nie chce więcej mieszać.
Ostatnio edytowany przez Vantage - 26-07-2007 o 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() @up
Criminal Rekordy znikają po pół roku, także za 180 dni będziesz miał czyste konto i od nowa będziesz mógł zbierać bany. btw. nie wiem tylko czy wiesz, ale to zabrzmiało tak: "używam bota i mnie zbanowali, ale oni nie mogą mi udowodnić, że używam!" <ave>
Ostatnio edytowany przez Tocallo - 26-07-2007 o 13:04. |
|
![]() |
![]() |